icon

Ako riešiť začínajúci vzťah a časté stretnutia?

1. dec 2024

Podľa vás je v poriadku keď som sa opýtala muža s ktorým sme sa snažili zblížiť a mat vzťah, ze ako často si predstavuje sa stretávať a jeho odpoved je ze zatiaľ 1-2x do týždňa. V polke decembra bude mať dovolenku až do konca roka a však niekam pôjde... Takže to by sme sa vôbec nevideli. A ze potom sa uvidí. No keď mi toto oznámil, tak to vôbec nevidím ružovo. Stačilo by vam to? Dali by ste tomu šancu?

Strana
z2
mia_von_prag
1. dec 2024

Moc nemá záujem.
My sme spolu trávili každú voľnú chvíľu, cestovali sme kvoli sebe vyše 500 km len aby sme sa na par dní videli. To robi človek na začiatku, keď je zamilovaný

lindous
1. dec 2024

Záleží čo je dôvodom, mne to príde vrámci randenia ok... ja mám v tomto období napríklad dosť hektické obdobie a viac ako 2x do týždňa rande by som nezvládla tiež 😅 dovolenku má zrejme naplánovanú už dlhšie... tie 3-4 stretká za prvé dva týždne neznejú nejak hrozne, tie ďalšie 2 hádam prežiješ, normálne ži aj ty svoj život a uvidíš ako sa to bude vyvíjať potom... ja by som to nezahadzovala zatiaľ určite

rebi789
1. dec 2024

Mne by to nestačilo

janai1
1. dec 2024

A ty by si sa chcela koľkokrát do týždňa stretnúť?

lindusss2016
1. dec 2024

No ale co podla teba znamena: snazili sme sa zblizit? Spoznavate sa uplne od zaciatku? Alebo ste sa predtym uz poznali? Ak je vytazeny, ja tomu aj celkom rozumiem. Ja by som teraz mozno ani nemala cas 2 x do tyzdna na niekoho noveho v mojom zivote. Mne to pride celkom ok 🤷

lindusss2016
1. dec 2024

@lindous presne, suhlasim

autor
1. dec 2024

@lindusss2016 vieš čo poznáme sa už dlhšie, mali sme už zopár rande, ale vtedy to nevyšlo, nepokračovali sme. A teraz sme si povedali ze to skúsime, ale videli sme sa raz, nič sme spolu nemali zatiaľ a teraz mi oznámil toto.

autor
1. dec 2024

@janai1 tak za záujem by som považovala aspoň každý druhý deň.

lenka3454
1. dec 2024

Asi nema záujem

lienka.7
1. dec 2024

@autorka až taky záujem potom nema. Alebo paralelne s tebou rieši este aj ine...

janai1
1. dec 2024

Fuha a ty nechodíš do práce? Však by ma porazilo sa každý druhý deň niekam trepať.
Na začiatok mne príde 1-2x za týždeň úplne ok

autor
1. dec 2024

@janai1 chodím do prace a? Každý deň po praci mam voľno. To mam ako celý týždeň čakať, či si jedno poobedie na mňa spomenie?

lindous
1. dec 2024

Toto má asi každý nastavené inak... vidíš, že aj tu je to rozdielne... ja sa prikláňam ku tomu, že to je ok a naopak mňa by takéto tlačenie na pílu a nastavenie očakávaní, keď ešte nie sme ani vo vzťahu skôr odradilo, všetky môje vzťahy, vrátane aktuálneho začínali takto pomalšie, lebo mám aj svoje aktivity a nikdy som nechcela začať všetko točiť iba okolo jednej osoby, s ktorou som sa len párkrát videla...a inej to príde zase ako prejav záujmu a hneď ide do toho naplno... oboje môže byť v poriadku, dôležité teda je asi aby si hľadala niekoho kto to má nastavené rovnako ako ty a riadila sa sebou, nie nami

autor
1. dec 2024

@lindous hej ved ja sa riadim sebou, len som chcela vedieť ako by to videli iné ženy.

sissy27
1. dec 2024

Ja som nikdy neriesila vopred taketo veci. A teda keby sa ma to niekto pytal este skor, ako vobec v nejakom vzahu sme, tak by som si pomyslela svoje…
Ty po praci nemas ziadny zivot? Lebo napriklad ja minimalne 2 dni z 5 mam svoj program. Tie zvysne tri si potrebujem poriesit aj nejaky nakup, domacnost (a to sa uz nemusim starat o male deti a ani nie som na tu domacnost sama), stretnem sa s mamou, kamoskami… vikendy su rozne, niekedy som cely vikend prec. Takze ak by som mala randit, tak asi naozaj tie max 2 razy v tyzdni.

autor
1. dec 2024

@sissy27 však je to v poriadku, ale mne to proste nestačí, očakávala by som aspoň že každý druhý deň sa uvidíme. Ale toto mi príde veľmi slabé, ani sa nevidieť, ani mi nepíše, a ja môžem celý týždeň čakať ci mi v nedeľu napíše ze sa uvidíme, aby sme splnili kvotu 1x do týždňa 😀

anjelicek26
1. dec 2024

Je to málo, ale december je strašný mesiac človeku sa aj 3-4 termíny prekrývajú a musí to priorizovat co skôr a kam ísť kam nie...

marianarem
1. dec 2024

Ja som napriklad typ, ktoremu nevyhovuje hned na zaciatku intenzivne stretavanie, aj ked sa mi dotycny paci. Alebo este stretavat sa a rozpravat sa by bolo ok, ale vo vztahu k tomu patri aj fyzicka stranka a tam je to pre mna s neznamym clovekom jednoducho prilis, ak je toho vela. Vacsia intenzita je pre mna v pohode az casom. Kazdy to ma inac.

barborachors
1. dec 2024

ak by sa mi velmi pacil a citila by som ze su tam obojstranne sympatie atd asi by som chcela frekfenciu 3x tyzdenne. Styri je uz moc, hlavne ked je to take to randenie, naco byt spolu furt. Ale ak mas pocit ze sa ti vyhyba tak su v tom aj ine zenske. To s tou dovolenkou by ma stvalo ze si ani jeden den nezabukuje pre teba.

marca12
1. dec 2024

Mne by to tiez nestacilo. My sme sa kazdy den stretavali,velmi sme chceli byt spolu a vzdy si nasiel ked len pol hodinku a prisiel za mnou. Ak nestihal,braval ma zo sebou,ked niekam cestoval. Ak by mal ten tvoj zaujem,tak by ta zaradil do svojho programu. Ved tie zaciatky su take,ze sa neviete nabazit jeden druheho.

kluska
1. dec 2024

nie je tam zalubenost z jeho strany, preco to predtym prvy raz neklaplo? je on tvoja platonicka laska?

ovaaa
2. dec 2024

Aj vie, že ty sa s ním chceš stretávať častejšie? Závisí aku má prácu, svoje aktivity a možnosti. Ak by bol zaľúbený tak by to bolo viac, zatiaľ nie je a tak si ako doplnok, výplň času, keď sa uvoľní. Máš iné očakávania, intenzitu a to si musíte vydiskutovať.

sense
2. dec 2024

Nikdy som frekvenciu nesledovala ako často. Popri práci , koníčkom atď je 2x ok. A Ked mám dovolenku už naplánovanú tak ju hádam nebude zrazu meniť. Ale v tvojom prípade si myslím keďže už prvý pokus nevyšiel,že každý z vás cíti k tomu druhému niečo iné.
Ty si mu povedala že ti to nestačí?

kassandra25
2. dec 2024

1 az 2 x do tyzdna moze byt fajn, ale nie kazdy tyzden. Mali by byt tyzdne, ze aj 3x, 4x, mozno 5x. A slovo : uvidíme, to ked povie chlap, to je nedobre. V preklade to znamená asi :1) uvidím, ci sa mi konecne uz zacnes viac pozdavat alebo toto tu s tebou / 2) uvidim este, ci mi to konecne s tou XY nevyjde, tu chcem viac, ak nie, aj ty budes dobrá, na nejaký čas. Prepác, ale je to tak. Kolko on do teba investuje, tolko ty do toho vztahu. Preco on by bol opatrný, ked sa tu vraj jedná o lásku a nic viac, ze ten vztah s tebou chce a budúcnost. Keby to bolo 100%, on by bol vsade. Jeho by bolo vsade. Mala by si ho plny kufor zivota zrazu. A neboli by otázky. Este on by cakal na teba, kedy uz konecne bude hento, tamto, bude s tebou. Drz sa a hlavne, zi si svoj zivot, ten hlavný sa tam dostaví, netráp sa.

ivangeline
2. dec 2024

Aha otázka, taká odpoved. :D My sme sa vždy pri stretku alebo po ňom dohodli na ďalšom… a zvyčajne to bolo raz za týždeň. Ale takto nasurovo sa to pýtať…

ina2405
2. dec 2024

Mne príde zvláštne dohadovať na začiatku frekvenciu stretávania. To je akoby si si zajednávala hodiny klavíra. Kde je nejaká spontánnosť, nechať ako sa to vyvinie?

katkaseiner
2. dec 2024

Chapem ta, na druhej strane chapem aj chlapa... December je tak hekticky ze človek ma co robit, do toho 2x tyzdenne s tebou, možno aj v robote kvoli tomu musi potiahnut 2dni dlhsie... potrebuje nakupit...mama to uz za neho zrejme nerobi...
Ved si viete aj na chvilu zavolat ak sa prave nestretnete... Mne keby este k tym 2 stretnutiam aj zavolal tak som ok

feuille
2. dec 2024

No neviem či toto nie je vymyslená diskusia. Aby sa žena vnucovala chlapovi otázkami koľko krat do týždňa si na ňu nájde čas? Ved keď nám spolu počas randenie bude dobre tak si nájde a keď nie tak si nenajde a budeš vedieť 😄

mirokub
Odpoveď bola odstránená
lopka1313
2. dec 2024

Ono, podla mna dost zalezi aj od toho, ako daleko od seba byvate a co ocakavas od stretka... Lebo ak nie ste daleko - v 10-100kach km, (co podla Tvojej tuzby stretavat sa kazdy druhy den, asi nie ste), tak to stretko moze byt kludne aj spolocne ist na nakup potravin alebo uvarit spolu nieco (aj do doz na dalsi den do prace) alebo nieco take podobne bezne... Ak by som si vsak mala ist 3-4 krat do tyzdna ist niekam sadnut, tak sa na take stretavanie mozem vykaslat. Nie som pokladnicka a ani nemam tolko casu po praci, aby som ich vsetky travila niekde von a vsetko ostatne mi stalo...

Strana
z2