icon

Ako riešiť zasahovanie tretej osoby do manželstva?

10. nov 2025

Ahojte, koho napadne nieco intelignetne na tuto vec?
S manzelom sme dlho a mame dve vacsie deti. Samozrejme uz mame stereotyp, aj boli rozne krizy. Manzel mal vzdy sklon vidiet veci negativnejsie a je podla mna teraz v krize stredneho veku, bilancuje cely vztah. Tak uz nejaky cas chodi cvicit a zacal sa tam rozpravat s nejakou zenou, s ktorou si vraj ludsky velmi rozumie. Zacal doma vsetko vidit este negativnejsie (hlada si priciny na odchod). Pritom este mesiac dozadu sme chodili spolu na prechadzky, rozpravali sa, drzali za ruku. Rozpravali sme sa o tom, vraj by chcel od nas odist a zacat este novy zivot, stastnejsi. (No jasne, ved niekde ine, bez povinnosti o deti a domacnost to bude urcite veselsie. Kym to tiez nezacne byt nudne ci problematicke.) Ona, ta druha, vraj nechce rozbijat manzelstvo (bla, bla, bla - tak nech si na rozhovory hlada nejakeho nezenateho a bezdetneho, ved hadam vidim a citim, kam sa to ubera. Naopka, ona sa vraj tiez vyjadrila pozitivne).
Premyslam, ze zistim, kto to je a musim nejako zakrocit. Samozrejme tak, aby sa manzel nenastval, lebo mne nejde len o to, aby som ju odradila, aj ked aj to by mohlo viest k tomu, ze manzel sa postupne znormalizuje (aj ked asi sa stale budu vidat), ale hlavne o to, aby sa nenastval.
Tak premyslam, ako to rozumne urobit. Asi priamy rozhovor ci telefonat bude mat prave taky ucinok, ze sa manzel nastve, a na just sa zbali a odide.
Tak baby, radte.

Strana
z3
anonym_cda3f9
12. nov 2025
@dooodka

@anonym_autor začni chodiť do posilky s ním. Akože normálne začni cvičiť. Trebárs len behať. Tam si môžte pokecať v trojici 😃 ja to nemyslím v zlom, no a nepíšte mi tu o tom, že bude stíhačka. Ona nechce ísť od seba aj toto je možnosť. Mám kamošku, čo chodili na terapiu a odporúčanie 1x do týdňa choďte na kávu/čaj, to je jedno a bavte sa l sebe, plánujte, aj keď viete, že ke to ešte nereálne, bavte sa o čomkoľvek len nie o deťoch, domácnosti, povinnostiach. Keď sa to stabilizovalo stačilo ísť 1-2x do mesiaca, ale neprestali s tým, aby to neupadlo tam kde boli. Ďalšia vec terapia je možnosť.

@dooodka toto som ja raz spravila velmi podobne a velmi dobre to zabralo :DDD jedna dama mi letela na chlapa intenzivne a on truhlik to hral na "kamaratstvo. Jedneho krasneho dna, uz sme par hadok mali za sebou, lebo tak ja nebudem cusat a cakat, sa pytam ze kam ide, ze na stretavku s nou obchodnu samozrejme. Ukazalo sa, ze miesto nebolo vobec "biznis" miesto, tak som sa obliekla, aj dceru malu vtedy a isla s nim, ako sme vystupili s auta, predstavila som sa s usmevom, aj dceru, isli si sadnut na kavu vsetky nadeje ju presli asi, lebo ja som o nej nikdy viac nepocula. NIKDY. Doslova. A to bol nas dodavatel pre koho pracovala.

anonym_c3b970
12. nov 2025

@anonym_autor Mozno ju odhovoris, aby sa ti nemiesala do manzelstva, ale co budes robit doma s muzom, ktory bude mat pocit "mucenika a velkej nenaplnenej lasky", ktoru by mohol mat, keby nie jeho rodiny. Ked to on nema zrovnane v hlave, tak to problem bude tak ci tak. Jedine mozete skusit poradnu, ci si niektore veci neuvedomi, ked ich bude pocut od nezucastnenej osoby.

oliolijanka
12. nov 2025

Jedna z najlepsich rad, ktore som v zivote dostala, je, ze zamilovanemu cloveku nevysvetlis. Ta chemia, ktora pri zalubeni vznika, je velmi intenzivna. Vyhrava nad vsetkym ostatnym. Nad rozumom, zodpovednostou, kolki aj na deti pozabudnu, zanedbaju konicky, rodicov, priatelov.
Nad vsetkym zvitazi spotena pinda z fitka.

Ale!☝️ Akokolvek intenzivne je zalubenie, po troch mesiacoch az pol roku hormony stracaju svoju silu. Mozno su nejaki rekorderi, ktori to zvladnu dlhsie, ale ked im nebudes branit sa stretavat, do pol roka si budu vsedni a vtedy sa ti chlap zobudi.

Autorka, zrejme toto vsetko vies, preto ostavas racionalna a ja ta za to, ako rozmyslas, obdivujem.

V tento moment nemozes urobit vobec nic. Nula. Niente. Nichts... mozno tak nejake nestastie by v tvojom partnerovi vyvolalo silnejsiu emociu, ako je to brnenie, ked vidi tavi prst "fitnesky", ale to nestastie ho k tebe nepriputa.

Cize, teraz nemozes urobit nic, musis "pol roka" cakat.
Na tvojom mieste by som si ten cas poriadne uzila, s detmi aj bez, nebranila by som sa stretavkam so zaujimavymi ludmi.
O pol roka budes ty silnejsia, budes vediet, co chces a co nie.
Mozno sa ti ten tvoj zabludenec vrati, mozno nie, ale budes mat v rukach lepsie karty, ako mas teraz.
Teraz nie je cas na to, aby padali rozhodnutia.

akbara77
12. nov 2025

@anonym_autor zbal ho

mima1988m
12. nov 2025

Je tu moznost povedat mu ok, ale jedno s deti budes mat v plnej starostlivosti ty. Odchadza ale iba s dietatom, ktore ma rovnake pravo aj na otca. Proste bez neho neodide.
Muz a hlavne objav sa spoliehaju, ze matka chce mat deti pri sebe. Ze budu si uzivat zivot.
Striedavku si predstavuju vacsinu : pride neskor, nepride, nemoze teraz maj ho dlhsie, pridi teraz je chory, potrebuje mamu..
Ja osobne by som s snou nesuhlasila, lebo lahko sa moze stat, ze bude len na papiery.

Bud je vas vztah uz ukonceny a bude suhlasit, alebo ho k dost vystrasis. Jeho objav podla mna nebude nadseny, takze mozno ani nebude za kym ist. Skusit to mozes. Tesne pred sudom to predsa este mozete prehodnotit, ak by trval na rozvode. Ale nemozes ukazat zavahanie a tahat to do posledneho okamziku.

Problem z vasim vztahom to, ale neriesi. Mozno muz chce romantiku, obdiv, suhlas pri stazovani si.. a nova zena mu to pri chytani na udicu samozrejme poskytne.
Skus ho viac chvalit, zalichod mu aspon 2-3x do tyzdna. Mozno mu kup oblubene pivo, sladke.. mozno chce len viac pozornosti.

vecicky1805
12. nov 2025

@anonym_autor kolko má rokov? No moc toho neurobíš bolo by dobré mu to povedať tak ako tu nám alebo mu to dať prečítať, a tiež ako zvačša končia takéto ďalšie vzťahy a chlapi, aby na ostatku nezostal ešte nešťastnejší, my nevieme aké máte manželstvo tak zrovna úplne dobre nevieme poradiť čije čo zachraňovať a aká si manželka, ale teda ak ťa nepodvádza a chce to riešiť skor až potom si riešiť ďalšie vzťahy…tak sa ho spýtaj v čom si teraz s tebou nerozumie alebo si nájdi čas nech Ti porozpráva veci čo vešia na noc jej..ty potrebuješ hlavne zistiť kde je chyba a či on má aspoň nejakú vôľu ešte zachrániť Váš vzťah a rodinu, ..potom budete riešit nech zmení posilku atď však si stanov hranice slušne s citom ak sa naštve no čo jeho chyba už keď bude debil..a mohol by myslieť kurňava aj trocha na deti a rodinu nie iba na seba…

evansova
12. nov 2025
@sissy27

@anonym_autor fíha a čo má zlaté vajcia, že si ho tak držíš? Ja by som si ho pekne posadila, že keďže ho milujem, tak chcem aby bol šťastný - takže kľudne nech ide kam ho srdce (alebo penis) ťahá. Ale - rovno by som mu vyčíslila náklady na túto roztopaš. Odsťahuje sa, byt ostáva mne a deťom (nie len per huba, normálne vysporiadanie bsm) a na deti bude platiť také výživné, aby to pokrylo aj náklady na jeho časť hypo. Lebo nemôže si len vyberať hrozienka z koláčika, musí za svoje činy niesť aj zodpovednosť.
A ju by som nekontaktovala, ona ti vernosť nesľubovala, ani nemá voči tebe alebo deťom žiadne záväzky. Okrem toho - nebola by to ona, bola by to iná, chyba je v tvojom manželovi, nie v inej žene. A ktovie, či on pre ňu bude mať ešte také kúzlo, keď zrazu nebude mať ani vlastný byt a na krku výživné 😀

@sissy27 Výborne, tiež by som mu predlozila účet za jeho úlet. A nezdržiaval by som ho. Nech si ide, so mnou sa rozísť môže, s deťmi nie, takže by som sa postarala aby neboli ukrátené, či už ekonomický, alebo po citovej stránke. Pravidelné stretávanie, nech si ich užije a nech im odpovedá na otázky, prečo spravil to, čo spravil

sissy27
12. nov 2025
@evansova

@sissy27 Výborne, tiež by som mu predlozila účet za jeho úlet. A nezdržiaval by som ho. Nech si ide, so mnou sa rozísť môže, s deťmi nie, takže by som sa postarala aby neboli ukrátené, či už ekonomický, alebo po citovej stránke. Pravidelné stretávanie, nech si ich užije a nech im odpovedá na otázky, prečo spravil to, čo spravil

@evansova ono zase ani vzťah k deťom sa vynútiť nedá, bude mať len právo, ale nie povinnosť sa s nimi stretávať.

minenkaa
12. nov 2025
@sissy27

@anonym_autor fíha a čo má zlaté vajcia, že si ho tak držíš? Ja by som si ho pekne posadila, že keďže ho milujem, tak chcem aby bol šťastný - takže kľudne nech ide kam ho srdce (alebo penis) ťahá. Ale - rovno by som mu vyčíslila náklady na túto roztopaš. Odsťahuje sa, byt ostáva mne a deťom (nie len per huba, normálne vysporiadanie bsm) a na deti bude platiť také výživné, aby to pokrylo aj náklady na jeho časť hypo. Lebo nemôže si len vyberať hrozienka z koláčika, musí za svoje činy niesť aj zodpovednosť.
A ju by som nekontaktovala, ona ti vernosť nesľubovala, ani nemá voči tebe alebo deťom žiadne záväzky. Okrem toho - nebola by to ona, bola by to iná, chyba je v tvojom manželovi, nie v inej žene. A ktovie, či on pre ňu bude mať ešte také kúzlo, keď zrazu nebude mať ani vlastný byt a na krku výživné 😀

@sissy27 mimo temu ,ako by ta zena čo si chce nechať byt zvládla vyplatiť toho muza a ako sa dostať k vysokému výživnému ,píšem o normálne zarábajúcich ľuďoch ,kde vyzivne je tak 300€ na dve deti ,no dobre 400€

sissy27
12. nov 2025
@minenkaa

@sissy27 mimo temu ,ako by ta zena čo si chce nechať byt zvládla vyplatiť toho muza a ako sa dostať k vysokému výživnému ,píšem o normálne zarábajúcich ľuďoch ,kde vyzivne je tak 300€ na dve deti ,no dobre 400€

@minenkaa možno nevlastnia len tento jeden byt, možno majú ešte napr. chalupu - jeden si nechá jedno, druhý druhé, nikto nikoho nevypláca. Možno ho proste donúti aby jej ten byt nechal. Možno má našetrené z časov pred manželstvom. Možno vie pomôcť rodina. Možno xy ďalších možností, netuším, ako to majú presne oni. A výživné môže byť kľudne dohodou, nie je potrebné sa držať tabuliek. Veci nie sú vždy len čierno-biele, ale ak sa niekto dopredu nastaví na to, že "sa nedá" a ani to neskúsi, alebo bude brať ohľad na chudáčika ex, tak to tak aj dopadne.

anonym_f2b4f6
12. nov 2025

Mrzí ma, že si tým prechádzaš, rozumiem tvojej bolesti a zmätku, celá situácia musí byť pre teba ťažká, viem, aké to je. Skús sa upokojiť a spýtať sa samej seba: čo chceš ty? Aj keby si ich vzťah rozbila, dokázala by si odpustiť a ísť ďalej? Vieš si predstaviť život s ním o rok, dva, päť? Nie s ideálom, ale s týmto človekom, lebo toto je viac-menej jeho pravá tvár. Nevera je jeho rozhodnutie, bodka. Neobviňuj sa, mal na výber, aj ona, riešia to takto. Z tohto victim blamingu mi je na zvracanie. Najskôr sa rozhodni, čo chceš ty, kvôli sebe, nikomu a ničomu inému, až potom, čo ďalej. Pozornosť presuň z neho na seba, ak chce ísť, nechaj ho, ak ten vzťah rozbiješ ty, nasilu, tak nikdy v duši nebudeš mať pokoj a vedieť, či si skutočne vybral teba, nakoniec nevieš ani či táto "žena" bola prvá a hlavne posledná...zameraj sa na seba, rob čo ťa teší, nezakladaj rozhodnutie čo ďalej na ňom, ani nikom inom, len sebe... ako prvé ale odíď z tohto fóra, tu pochopenia nenájdeš, skôr sa na konci budeš cítiť ešte milionkrát horšie a nekontaktuj ju. myslíš, že si niečo uvedomí? bola to moja najväčšia životná chyba, vôbec jej venovať minútu života, takéto si nič neuvedomia, jasné, že na chybe je vždy len ten čo podvádza a hlavne podvedená žena, lebo veď musel mať predsa dôvod, že to robí 🙈 rieš to len s ním, ale ešte lepšie, nerieš s ním nič a predveď mu život rozvedeného v praxi, možno sa preň nakoniec rozhodneš...

autor
13. nov 2025
@anonym_f2b4f6

Mrzí ma, že si tým prechádzaš, rozumiem tvojej bolesti a zmätku, celá situácia musí byť pre teba ťažká, viem, aké to je. Skús sa upokojiť a spýtať sa samej seba: čo chceš ty? Aj keby si ich vzťah rozbila, dokázala by si odpustiť a ísť ďalej? Vieš si predstaviť život s ním o rok, dva, päť? Nie s ideálom, ale s týmto človekom, lebo toto je viac-menej jeho pravá tvár. Nevera je jeho rozhodnutie, bodka. Neobviňuj sa, mal na výber, aj ona, riešia to takto. Z tohto victim blamingu mi je na zvracanie. Najskôr sa rozhodni, čo chceš ty, kvôli sebe, nikomu a ničomu inému, až potom, čo ďalej. Pozornosť presuň z neho na seba, ak chce ísť, nechaj ho, ak ten vzťah rozbiješ ty, nasilu, tak nikdy v duši nebudeš mať pokoj a vedieť, či si skutočne vybral teba, nakoniec nevieš ani či táto "žena" bola prvá a hlavne posledná...zameraj sa na seba, rob čo ťa teší, nezakladaj rozhodnutie čo ďalej na ňom, ani nikom inom, len sebe... ako prvé ale odíď z tohto fóra, tu pochopenia nenájdeš, skôr sa na konci budeš cítiť ešte milionkrát horšie a nekontaktuj ju. myslíš, že si niečo uvedomí? bola to moja najväčšia životná chyba, vôbec jej venovať minútu života, takéto si nič neuvedomia, jasné, že na chybe je vždy len ten čo podvádza a hlavne podvedená žena, lebo veď musel mať predsa dôvod, že to robí 🙈 rieš to len s ním, ale ešte lepšie, nerieš s ním nič a predveď mu život rozvedeného v praxi, možno sa preň nakoniec rozhodneš...

Netreba pisat, ze to urobi s inou a inou. Sme spolu dlho a nikdy to neurobil, urcite mohol.
@anonym_ac2a48 Toto som mala v plane, nevidim nic zle na slusnom rozhovore, lenze myslim, ze on by to neprijal, pretoze povedal, ze berie na seba celu situaciu.
@dooodka Dik
@anonym_c3b970 Presne
@anonym_cda3f9 Nieco podobne by som planovala,,stale mi to pride velmi ponizujuc pre mna. Napriek tomu, ze teda len by som ju postavila pred realitu, aby videla, ze manzelka a dve deti, halooo, nieco ako studena sprcha. Mozem sa spytat, co manzel?
@anonym_c3b970 To budem riesit potom
@oliolijanka Dik za vstup, premyslam o tom.
@mima1988m Ja ho zvyknem chvalit, dakovat, dost ma prekvapilo, ked povedal, ze to vnima ako mechanicku vec.
@anonym_f2b4f6 Ano mas pravdu. Urcite potrebujem rozmyslat, chcem vsak rozmyslat bez "poskvrny", ktora moze byt sposobena jeho krizou a radsej to zvratit, lebo potom to bude zase o niecom inom.

lovely_place
Autor odpoveď zmazal
monulka205
Autor odpoveď zmazal
monulka205
13. nov 2025
@anonym_autor

Netreba pisat, ze to urobi s inou a inou. Sme spolu dlho a nikdy to neurobil, urcite mohol.
@anonym_ac2a48 Toto som mala v plane, nevidim nic zle na slusnom rozhovore, lenze myslim, ze on by to neprijal, pretoze povedal, ze berie na seba celu situaciu.
@dooodka Dik
@anonym_c3b970 Presne
@anonym_cda3f9 Nieco podobne by som planovala,,stale mi to pride velmi ponizujuc pre mna. Napriek tomu, ze teda len by som ju postavila pred realitu, aby videla, ze manzelka a dve deti, halooo, nieco ako studena sprcha. Mozem sa spytat, co manzel?
@anonym_c3b970 To budem riesit potom
@oliolijanka Dik za vstup, premyslam o tom.
@mima1988m Ja ho zvyknem chvalit, dakovat, dost ma prekvapilo, ked povedal, ze to vnima ako mechanicku vec.
@anonym_f2b4f6 Ano mas pravdu. Urcite potrebujem rozmyslat, chcem vsak rozmyslat bez "poskvrny", ktora moze byt sposobena jeho krizou a radsej to zvratit, lebo potom to bude zase o niecom inom.

@anonym_autor neviem čo si tu nahovárať, jasne ti už viac x povedal ako to má s tebou a nechce s vami ďalej byť. To že sa pôjdeš strapnit za touto kráskou neznamená že sa nezoznami s ďalšou. Zoznámi. A neverím ani že to spravil prvýkrát, ale kľudne ži v klamstve ďalej. Podľa mňa už keď ti predtým povedal že chce začať inde, už vylizoval pekáč inej. Takže sa spamataj, nebuď chudatko čo sa bude ponižovať a bojovať o niekoho kto ťa už nechce a pošli ho do pi*e. A začni mať trošku sebaúcty

anonym_e27bd1
13. nov 2025

Úplne najlepšie by si urobila, keby si sa otočila, povedala mu, že ho chápeš a že sa tešíš na nový život s niekým zaujimavým tiež.
Začni chodiť na prechádzky, do posilky, staraj sa o seba, usmievaj sa doma, tancuj, proste zo stereotypnej ženy urob hurikán čo nesedí doma a uvidiš čo sa bude diať.
Zabojuj takto, začni od seba, sukňa, štekle a choď do kina, uvidiš čo s ním urobí žiarlivosť😀

marca12
13. nov 2025

@anonym_autor Moja kamaratka si takto zachranila vztah. Muz sa zacal vo velkom kamaratit v praci s kolegynou,nastrbilo im to vztah. Tak jej napisala a poslala ju k certom slusne povedane. Nastastie kolegyna sa stiahla a manzelstvo urovnali. Lenze to musia chciet obaja. Skusila by som to zachranit,qle urcite by som nebrala ohlad na to,ci sa muz nastve alebo nie. Do certa ved ty mas byt ta nastvana. On si z teba robi srandu? Nema ziadnu uctu k tebe?

anonym_63ca7f
14. nov 2025

Prečo už nemá zabalené veci pred dverami?

autor
14. nov 2025
@marca12

@anonym_autor Moja kamaratka si takto zachranila vztah. Muz sa zacal vo velkom kamaratit v praci s kolegynou,nastrbilo im to vztah. Tak jej napisala a poslala ju k certom slusne povedane. Nastastie kolegyna sa stiahla a manzelstvo urovnali. Lenze to musia chciet obaja. Skusila by som to zachranit,qle urcite by som nebrala ohlad na to,ci sa muz nastve alebo nie. Do certa ved ty mas byt ta nastvana. On si z teba robi srandu? Nema ziadnu uctu k tebe?

@marca12 chcem byť opatrná, lebo nim určite lomcuju emócie, tak neuvážuje triezvo a spraví hlúposť

anonym_b80000
14. nov 2025
@anonym_autor

@marca12 chcem byť opatrná, lebo nim určite lomcuju emócie, tak neuvážuje triezvo a spraví hlúposť

@anonym_autor 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 ty musíš byť strašne hlúpa

autor
15. nov 2025
@anonym_b80000

@anonym_autor 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 ty musíš byť strašne hlúpa

@anonym_b80000 Vies, mozno ti to bude divne, ale vobec ma taketo komenty neurazaju. Skor ma prekvapuje, ako je mozne, ze niektorym ludom, ako napriklad ty, to robi tak dobre, ked si tak mozu pustit ventil.

anonym_b80000
15. nov 2025
@anonym_autor

@anonym_b80000 Vies, mozno ti to bude divne, ale vobec ma taketo komenty neurazaju. Skor ma prekvapuje, ako je mozne, ze niektorym ludom, ako napriklad ty, to robi tak dobre, ked si tak mozu pustit ventil.

@anonym_autor ja zas nerozumiem že muž ktorý povie žene že s ňou nechce byť sa ho drží zubami nechtami.

anonym_a25fa1
15. nov 2025

Takych je tu kopec o ktore ich muzi nemajú zaujem, majú ich na saláme ale oni sa ich držia zubami nechtami .Zufalstvo najvyssieho zrna.Asi by ich nikto iny nechcel tak lepsie toto ako nič .Nevadi, že sluzia len ako gazdinky a to je asi tak všetko.Svoje potreby si napĺňajú inde😆

letfenixa
16. nov 2025
@sissy27

@evansova ono zase ani vzťah k deťom sa vynútiť nedá, bude mať len právo, ale nie povinnosť sa s nimi stretávať.

@sissy27 toto ma vždy odrovna, že je tam 'len' právo a nie aj povinnosť.

anonym_d131f0
16. nov 2025

Vôbec tú ženu nerieš. Sprav zo seba zaujímavejšiu osobu. Začni chodiť von. Ozvi sa starým kamoškám. Začnite chodiť na pizzu, drink, do kina. Odtiaľ prichádzaj veselá pozitívna 'tajomna'. Začni aj ty chodiť do fitka. Zmeň šatník, začni sa inak maľovať, iný účes

sissy27
16. nov 2025
@letfenixa

@sissy27 toto ma vždy odrovna, že je tam 'len' právo a nie aj povinnosť.

@letfenixa zial, taka je realita. Na druhej strane, radsej nech nechodi vobec, nez keby mal tie deti nechavat same doma alebo tahat po krcmach a podobne.
Ja som skor zvedava, ako sud rozhodne, ked zena navrhne striedavku a muz nesuhlasi. Lebo opacne to ide aj napriek nesuhlasu matky, tak by ma zaujimalo, ci uz nejakemu chlapovi nanutili striedavku.

autor
16. nov 2025
@anonym_a25fa1

Takych je tu kopec o ktore ich muzi nemajú zaujem, majú ich na saláme ale oni sa ich držia zubami nechtami .Zufalstvo najvyssieho zrna.Asi by ich nikto iny nechcel tak lepsie toto ako nič .Nevadi, že sluzia len ako gazdinky a to je asi tak všetko.Svoje potreby si napĺňajú inde😆

@anonym_a25fa1 toto je vaša interpretácia tejto situácie.

anonym_b80000
17. nov 2025
@anonym_autor

@anonym_a25fa1 toto je vaša interpretácia tejto situácie.

@anonym_autor nie, to je tvoja interpretácia, pretože muž ti povedal že s tebou už nechce byť, má iný objekt záujmu a určite nie prvýkrát a ty sa ho držíš a ideš zo seba spraviť chuderu pred nejakou jeho novou krásavicou, ktorú on obletuje. Keď nebude ona, príde ďalšia a ty budeš robiť dokola to že ich budeš od neho odhanat ako muchy a tvrdiť ako je to len ich vina 😀😀 neviem či má veľa peňazí ten tvoj alebo sa tak strašne bojíš zostať sama, ale spamataj sa

Strana
z3