Ako rozpoznať pravú lásku vo vzťahu?
Lezim tu teraz a premyslam nad mojim nedavno zrutenym vztahom. Bol niecim iny.. Ako si tak prechadzam historiou Tak to bol vztah pri ktorom ako jedinom padli bozky uz na prvom rande po par minutach v podstate.. Zaroven je to jediny vztah po ktorom ma boli na srdci. Ako viem ze to bola laska? viete.. taka ta skutocna.. A mohla? ked to skoncilo? Moje ubolene srdce a nalomena mysel je sici omamena antidepresivami, ale nadalej to boli.. Podla coho vy viete ze to alebo je laska? Ze to bola laska..
@anonym_autor pozerala som jedno video na youtube kde bolo velmi pekne povedané, že prečo si ľudia myslia že je pre ne len jeden jediný človek ten pravý , keď na svete je niekolko miliard ľudí.....nikdy to nie je len jeden jediný človek ten pravý z tolkých ľudí na svete....to je len veľmi mylná predstava
Kazdy je nahraditelny.Aj to,co povazujeme za mega lasku a tu pravost a svojim sposobom,vsetko kym je pekne,povazujeme,ze to je ten pravy/prava,kym sa to nezacne srat a pride dalsi pravy/prava.To,ze places,je normalne.Su ludia,ktory placu po mesacnej znamosti.Su ludia,ktory placu za vztahom,i ked bol na hovno.Ja som mala 3 roky priatela,pil,bud by som pila s nim,alebo by som sa divala na to,ako pije.Tak som ho nechala.A?aj napriek tomu som revala jak tur.Nejedla som,nepila,vzala si volno v praci a len lezala,revala,alebo fajcila.Pritom,keby s nim zostanem,utrapim sa,ta racionalna stranka mna to vedela,no i tak som revala.Dnes si klepem po cele.Dalsia kamoska mala 6 mesacny vztah,co to je,6 mesiacov?nic.Chlap ju mal total na haku,narcista,manipuloval s nou,ponizoval,akoze mali aj svetle chvilky,ale tych bolo ako safranu.No ona ten rozchod oplakavala,jak keby stratila 10 rokov zivota.Aj v niektorych temach tu,sa mozes docitat,ze maju zeny doma nevernika a aj napriek rozhodnutiu to ukoncit,placu,hoc vedia,ze zradil,placu,za tym peknym,co prezili,vsetky tie krasne spomienky a zrazu toto...Co tym chcem povedat.Skratka prezila si nieco,uz to nieco nie je (dovody ani fungovanie vasho vztahu nepoznam)tak places.Places preto pekne,co mas v pamati.Cas to zahoji a pride ine pekne,krajsie,co nebude treba oplakavat.Vzdy ked som revala za niekym,mama vzdy hovorievala,mysli na tie zle veci,preco nie ste spolu.

@anonym_autor nie je to jedno, ked ta nechce? Nepatrite asi k sebe to sa stava