Ako rozpoznať, že vás partner využíva?
Myslíte si, že som úplný hlupák?Lebo presne takto sa cítim.. hmmm...Keď som ju stretol, bol som úplne zaslepený jej vzhľadom. Krásne telo, aj po troch pôrodoch, oči, ktoré vám totálne počarujú, mysel ktorá pôsobila inteligentne a rozumne... a ja som si myslel, že som konečne našiel niekoho, kto ma pochopí a koho môžem milovať.. ale figu.. postupne som si začal uvedomovať, že jej vôbec nejde o nič z toho, čo som si predstavoval. Chodila kam chcela na vylety, ja som jej to vybavil či zariadil. Požičiavanie peňazí?.Jasné, vždy som bol k dispozícii.. Opravy a rekonštrukcie domu či pomoc na dome, vybavovanie čohokoľvek, čo jej napadlo, všetko som riešil ja, zatiaľ čo ona sa tvárila, že je úplne sebestačná a že všetko je jej zásluha. Priatelia ma varovali, že je vypočítavá a že ľudí zneužíva, ale ja som ich ignoroval.. Bol som zaslepený tým, že som v nej videl pokračovanie vzťahu, ktorý som nikdy poriadne neuzavrel. Bola vo veľa veciach rovnaká ako ex.. Videl som len to, čo som chcel.. tie oči, to jej telo, tú predstavu že je iná a všetko ostatné som prehliadal.. Až keď sme boli dlhšie odlúčení, začal som vidieť jasnejsie. Porovnal som ju s inými ženami, s ľuďmi, ktorých poznám a ktorí sú normálni a féroví.. A vtedy som pochopil, že som sa nechal oklamať, oblbnúť... Bola to len krásna schránka, ktorá vyzerala dobre navonok, ale vo vnútri bola prázdna a vypočítavá a všetko, čo som jej dával, brala, a brala a brala. Nič naspäť... Len výhody, pohodlie a istoty, ktoré jej poskytoval niekto iný... kto? no ja predsa. Takže áno, možno som hlupák.. Ale aspoň teraz viem, že už nikdy nepôjdem slepo za niekým, kto vyzerá dobre, ale nemá v sebe nič, čo by stalo za to. No spoznal som popri tom ju, tú druhú, tu ktorá je jej úplnym opakom a s ktorou som porovnával.. Ak na ňu narazíte vyhnite sa jej obklukou... využije vás, vycicia vás.. pripraví vás o čas i energiu... či ste chlap ,alebo zena.. Moja "Milovana Okaňa" ...
@anonym_autor to sa ti stalo zato, že si hneď chcel ďalšiu ženu. Človek by mal byť istý čas sam, aby pochopil veľa vecí.
@anonym_27916b presne, tato bola iba naplast na zranene ego
príde mi to ako časť poviedky - úryvok.
No gratulujem k vytriezveniu, niektoré chyby sú bolestivé, niektoré drahé. Ty to máš 2 v 1. Hlavne hneď neskoc do ďalšieho vzťahu, daj si pauzu
@anonym_autor a môžem sa opýtať čo si čakal a ona ti nedala, neurobila? Napísal si, že sám si jej to dával a dobrovoľne. Tak v čom bol konkrétne problém? Len to že si si našiel druhú a ideš si obhájiť odchod zo vzťahu? Medailu za výkon ti mala dať vyrobiť?
@anonym_autor Nuž, keď časť tela je prekrvena veľmi,inej sa krvi ujde menej,a tak to má vplyv na funkčnosť
@anonym_autor nie je nič lepšie ako hlúpy chlap pri peniazoch. Stačí mať pekné oči a bude ako poslušný pes.
@anonym_autor Nuž, keď časť tela je prekrvena veľmi,inej sa krvi ujde menej,a tak to má vplyv na funkčnosť
@anonym_56e1e9 keď sa cocot postaví, tak sa rozum zastaví

@anonym_autor to sa ti stalo zato, že si hneď chcel ďalšiu ženu. Človek by mal byť istý čas sam, aby pochopil veľa vecí.
@anonym_27916b čožeeee?