icon

Ako sa brániť pred nepríjemnými pohľadmi mužov?

leuskaaaa
24. aug 2025

Ahojte, som veľmi znechutená. Muži sú fakt otrasné stvorenia, česť malemu % výnimiek. Dnes vo vlaku na mňa hľadel hodinu a pol starý 70 ročný muž co mal pri sebe ženu. Ja som si najskôr vravela ze to si určite domyslam... Ze určite sa na mňa nepozerá. A potom keď som sa rozhodla odísť lebo furt sa pozeral, tak sa mi pozeral na prsia (podotýkam, oblečenie mam baggy aj tričko a prsia mi vôbec neboli vidno). Ja mam už toho fakt dosť. Viete mi poradiť čo mám robit? Ani sa nemalujem a neobliekam pekne aby som sa im nepáčila. Prečo toto muži robia... Mam 18 rokov a toto je moc akí sú niektorí uchylaci.

anonym_3f86cb
24. aug 2025
@leuskaaaa
Odpoveď bola zmazaná

@leuskaaaa možno si mu niekoho pripomenula z mladosti. Inak pôsobíš na mňa príliš vzťahovačne a úzkostlivo, keď ťa dokáže až tak vystresovať pohľad starého človeka.
Porozprávaj sa o to so psychológom.

lucia13022023
24. aug 2025
@leuskaaaa

@lucia13022023 hej spravila som chybu, mala som to riešiť

@leuskaaaa nabudúce budeš vedieť.

dora281
Autor odpoveď zmazal
dora281
Autor odpoveď zmazal
dora281
Autor odpoveď zmazal
diewcatqoo
24. aug 2025

@leuskaaaa oproti tebe som ja stara korcula a zazila som si rozne veci, aj cumenie, aj blbe poznamky, a napriek tomu si nemyslim, ze drviva vacsina muzov su otrasne stvorenia.
Prosim, zmen zivotne nastavenie. Si este prilis mladunka na to, aby si to takto hadzala vsetkych do jedneho vreca. S takym nastavenim nebudes mat v zivote zdravy vztah.
Inak, ak cumel, mala si sa ho opytat, ci nieco potrebuje. Ja to tak robim. Ak vyslovene cumi, ze mi to je neprijemne, oslovim ho. Vacsinou dotycny sklopi usi.

really8
24. aug 2025

No este aby nejaki cumilovia maly vplyv na to ako sa obleciem, namalujem a ucesem. Ha ha ha.

dora281
Autor odpoveď zmazal
aniele
24. aug 2025
@diewcatqoo

@leuskaaaa oproti tebe som ja stara korcula a zazila som si rozne veci, aj cumenie, aj blbe poznamky, a napriek tomu si nemyslim, ze drviva vacsina muzov su otrasne stvorenia.
Prosim, zmen zivotne nastavenie. Si este prilis mladunka na to, aby si to takto hadzala vsetkych do jedneho vreca. S takym nastavenim nebudes mat v zivote zdravy vztah.
Inak, ak cumel, mala si sa ho opytat, ci nieco potrebuje. Ja to tak robim. Ak vyslovene cumi, ze mi to je neprijemne, oslovim ho. Vacsinou dotycny sklopi usi.

@diewcatqoo Prišla mi na um teta Kateřina z Jirotkovho Saturnina.

leuskaaaa
autor
24. aug 2025
@anonym_3f86cb

@leuskaaaa možno si mu niekoho pripomenula z mladosti. Inak pôsobíš na mňa príliš vzťahovačne a úzkostlivo, keď ťa dokáže až tak vystresovať pohľad starého človeka.
Porozprávaj sa o to so psychológom.

@anonym_3f86cb BOL UCHYLNY

leuskaaaa
autor
24. aug 2025
@dora281
Odpoveď bola zmazaná

@dora281 ze hovoríte hovadiny, čo správa to hovadina

biba_18
24. aug 2025

mohol čumieť z rôznych dôvodov a práve ten sexuálny by bol na posledných miestach… a že bol uchylny je len tvoja fabulácia…

leuskaaaa
autor
24. aug 2025
@dora281
Odpoveď bola zmazaná

@dora281 to je na vás. Ak vám to nevadí... Robte si co chcete

leuskaaaa
autor
Autor odpoveď zmazal
leuskaaaa
autor
Autor odpoveď zmazal
biba_18
24. aug 2025

@leuskaaaa ak ti ich nebolo vidno ako teda na nich pozeral? mala si mu to povedať.
ja si nemyslím že všetkých treba hádzať do jedného vreca…

dora281
Autor odpoveď zmazal
leuskaaaa
autor
Autor odpoveď zmazal
anonym_3f86cb
24. aug 2025
@leuskaaaa

@anonym_3f86cb BOL UCHYLNY

@leuskaaaa v úvodnom príspevku píšeš, že skoro všetci chlapi sú úchylní. Myslím, že nie si v poriadku, možno si len vyrastala v nezdravom prostredí. Potrebuješ psychologickú pomoc.

leuskaaaa
autor
24. aug 2025
@dora281
Odpoveď bola zmazaná

@dora281 zly typ

dora281
Autor odpoveď zmazal
leuskaaaa
autor
Autor odpoveď zmazal
dora281
Autor odpoveď zmazal
really8
24. aug 2025
@leuskaaaa
Odpoveď bola zmazaná

@leuskaaaa autorka to nie je o tom ci mame dceru. Sme zeny tak isto. Myslim si ze si trosku namyslas o tom aka si zaujimava a kam pozeraju. Myslis ze babky nekukaju na chlapske prdelky?

leuskaaaa
autor
Autor odpoveď zmazal
anonym_3f86cb
24. aug 2025
@leuskaaaa
Odpoveď bola zmazaná

@leuskaaaa práve preto, že sa ti stalo veľa zlých vecí navštív psychológa, on ti pomôže ako byť v takých situáciách asertívna a lepšie sa s nimi vysporiadať. Nemyslela som to v zlom. Každá žena si zažili nepríjemné chvíle, treba sa obrniť, alebo choď na kurz sebaobrany ak to pomôže tvojej psychike.

anonym_9f0ffa
24. aug 2025

...a nebol slepý??😎 vieš, že čumel do blba a ty si myslela, že hypnotizuje Teba... každý chvíľku vybehne na mňa také reelsko 😆
...teraz sú poväčšine miestenkove vlaky, takže mirnix dirnix moc presadať nemohla

leuskaaaa
autor
24. aug 2025
@anonym_3f86cb

@leuskaaaa práve preto, že sa ti stalo veľa zlých vecí navštív psychológa, on ti pomôže ako byť v takých situáciách asertívna a lepšie sa s nimi vysporiadať. Nemyslela som to v zlom. Každá žena si zažili nepríjemné chvíle, treba sa obrniť, alebo choď na kurz sebaobrany ak to pomôže tvojej psychike.

@anonym_3f86cb veľa zlých veci z mužmi. A muži budú navždy akí sú. Neviem ci mi psychológ s tým pomôže. Asi nie.. Ja len potrebujem mat pokoj, pokojne ísť autobusom vlakom bez toho ze ma na zastávke muži oslovujú alebo hovoria sprostosti medzi sebou.

leuskaaaa
autor
24. aug 2025
@anonym_9f0ffa

...a nebol slepý??😎 vieš, že čumel do blba a ty si myslela, že hypnotizuje Teba... každý chvíľku vybehne na mňa také reelsko 😆
...teraz sú poväčšine miestenkove vlaky, takže mirnix dirnix moc presadať nemohla

@anonym_9f0ffa nebol :(

zuzanita1609
24. aug 2025

Nos so sebou vidličku a na tričku nápis "nečum mi na dudy,bo budeš mať vypichnuté vidličkou očné bulvy". 😆 Trošku vztahovačná a trošku domýšľavá 😏.