Ako sa brániť pred nepríjemnými pohľadmi mužov?
Ahojte, som veľmi znechutená. Muži sú fakt otrasné stvorenia, česť malemu % výnimiek. Dnes vo vlaku na mňa hľadel hodinu a pol starý 70 ročný muž co mal pri sebe ženu. Ja som si najskôr vravela ze to si určite domyslam... Ze určite sa na mňa nepozerá. A potom keď som sa rozhodla odísť lebo furt sa pozeral, tak sa mi pozeral na prsia (podotýkam, oblečenie mam baggy aj tričko a prsia mi vôbec neboli vidno). Ja mam už toho fakt dosť. Viete mi poradiť čo mám robit? Ani sa nemalujem a neobliekam pekne aby som sa im nepáčila. Prečo toto muži robia... Mam 18 rokov a toto je moc akí sú niektorí uchylaci.
@anonym_3f86cb veľa zlých veci z mužmi. A muži budú navždy akí sú. Neviem ci mi psychológ s tým pomôže. Asi nie.. Ja len potrebujem mat pokoj, pokojne ísť autobusom vlakom bez toho ze ma na zastávke muži oslovujú alebo hovoria sprostosti medzi sebou.
@leuskaaaa si mladá a naivná, svet okolo seba nezmeníš, ale svoj prístup môžeš.
Takí chlapi sa dajú ľahko uzemniť a dokonca zosmiešniť, chce to len tréning asertívnej komunikácie.
Nos so sebou vidličku a na tričku nápis "nečum mi na dudy,bo budeš mať vypichnuté vidličkou očné bulvy". 😆 Trošku vztahovačná a trošku domýšľavá 😏.
@zuzanita1609 nie, nedomýšľam si. Bola ste tam? Nie.. Vztahovacna? Nič som mu ani nepovedala..
@leuskaaaa taka mlada a taka zatrpknuta. Tak obrat svoju energiu na zeny teda. Nezmenis to ako da muzi na teba pozeraju. A uz vobec nie plakanim mamickovskom fore. Mozes zmenit iba to ci po takomto zazitku budes znechutena a bude ta to zrat mesiac alebo to proste prejdes bez dalsieho vzrusovania
Autorka najvacsi uchylaci su 60-70+roční .Vlastna skusenost.Su za zenitom, komplexy zo staroby, spodok vacsinou nefunkcny, tak ulisne ocumuju.A vrchol ked si zacnu pery olizovat🤮
Ako ja na jednej strane autorku chápem
Jednoducho clovek si myslí, že vekom a skúsenosťami so životom ľudia troska sa na staré kolená unormalnia a hlavne aj co sa týka mužov ved uz ked niesu nabití testosteronom 😅no pravda je taká ze máloktorý chlap co za života nebol zrovna slušný sa starobou zmení.uz len zo zvyku nie😅poznatky z DSS
@lucia13022023 hej spravila som chybu, mala som to riešiť
@leuskaaaa nauč sa jednu dôležitú vec. Keď na teba niekto pozerá, nadviaž s ním očný kontakt a drž ho, kým on sám neuhne (nesmieš uhnúť skôr), tým dostane dojem, že ty si dominantná, nie on. 🙂 vždy zabralo
@zuzanita1609 nie, nedomýšľam si. Bola ste tam? Nie.. Vztahovacna? Nič som mu ani nepovedala..
@leuskaaaa daj si abáju a nikto ťa kvôli postave obzerať nebude. 🙂 už budú len pozerať, že čo to máš oblečené.
zrejme mas pravdu, ze to bol stary chlipnik. Ale dakedy si aj my zeny domyslame.
Ja si viem predstavit aj iny scenar, ze si mu niekoho pripominala alebo rozmyslal, ze ci si susedovie joza vnucka atd
Ja som raz tiez takto cumela ako krepa na jedneho pana, vyzeral ako kopia mojho zosnuleho otca. Vies co, az ma to pohladilo, ked som ho videla a hej musela som byt za cudnu, no co uz
Neries a naopak uzivaj si take pohlady...v dnesnom svete my zeny uz zabudame byt zenou, obliekame sa neutralne, potlacame to co mame od prirody dane, pekne prsia, boky, ramena, krk...a nasledne muzi sa menia na zeny...ale toto neriesim...daj si pekne saty, namaluj sa, kasli na to co si kto mysli a kam bude cumiet...muzi a aj zeny furt budu cumiet nie len na prsia a aj nizsie neboj sa....ci baculka ci spagetka ak dokaze vystihnut co kde ma kvalitu a pekne sa oblecie (nehovorim take ze vidno az do zaludka) tak nie je problem...pekne si urobit poriadok v hlave, prijat svoje telo, svoje kvality/aj negativa a hned sa ti bude zit lepsie a krajsie.
@leuskaaaa Neviem poradit, tiez som ako mlada toto zazivala od o dost starsich chlapov... Raz ma jeden dedek dokonca balil a to som mala kabat, lebo bola zima. Strasne ma to rozculovalo. Najlepsie ignorovat a odist prec, ako si spravila. Teraz sa na takych situaciach skor zabavam. To mas ako na nete, ked vypisuju vselijaki, tak sa pobavim, bloknem, neriesim. V reali jasne, sa bloknut neda, jedine ak sa da, odist. Alebo sa spytat, ze ci sa pozname, ked tak cumi, ci mu niekoho pripominas...
Ale chapem ta, je to neprijemne.
@leuskaaaa Vo vlaku sa to hemzi uchylakmi. Pamatam si za mojich studentskych cias,co som si zazila s oplzlymi chlapmi. Tiez som neznasala,ked na mna cumeli a to doslova cumeli. Vzdy som si presadla a velakrat sa tie individua premiestnili za mnou alebo ako pises,prechadzli sa viackrat. Chlapi su prasce. Vtedy som sa bala ozvat. Ale dnes by som vynadala takemu chujovi.
Ja tiez niekedy zizam na maldych ludi, ako vyzeraju alebo co si na seba dokazu obliect 😅
Ked na mna cumi chlap, tak si ho okato prezriem od hlavy po paty a hnusne sa zatvarim, ze fuj aky kkt skaredy. Ked na mna cumi zena, tak jej cumim naspat priamo do oci, ak neuhne pohladom, zmurknem jednym okom. Vacsinou to pekne funguje. A ked nie, tak si pomyslim, ze dany jedinec je uplne retard a nevie ze je to neslusne a idem si svoje.
Ked na mna cumi chlap, tak si ho okato prezriem od hlavy po paty a hnusne sa zatvarim, ze fuj aky kkt skaredy. Ked na mna cumi zena, tak jej cumim naspat priamo do oci, ak neuhne pohladom, zmurknem jednym okom. Vacsinou to pekne funguje. A ked nie, tak si pomyslim, ze dany jedinec je uplne retard a nevie ze je to neslusne a idem si svoje.
@ndrag takže vlastne robíš to isté ako oni, aj ty cumis na nich.
@ndrag takže vlastne robíš to isté ako oni, aj ty cumis na nich.
@bielasovicka jasne, kde inde si spravim taky paradny a dostupny trening byt mimo mojej konfortnej zony ako pri tomto.
Ja som.maka 17 a ra takto na mna a kamarátku ziral tiez jeden pán, my sme vtedy čakali na vlakovej stanici, ked sme sa zdvihli ze ideme ku vlaku, tak nás oslovil, že nás zavedie on. Našťastie sme mali dosť rozumu e nešli s ním nikam. Teraz som si na to spomenula.
A uz sa.mi to.nikdy nestalo , talze netreba z toho.hned robiť cirkus, stalo sa a bodka. O pár rokov si na to.ani nespomenieš.
@leuskaaaa možno si si to len namyslala
Pokiaľ si nebola oblecená nejak výstredne tak nemal čo pozerať 🤷ktovie
@radacak Preco by si mala nieco namyslat? Nechapem toto spochybnovanie. Cestujes vlakom? To je vseobecne zname,ze toto sa vo vlakoch deje. Nedeje sa to len pubertackam,ale aj dospelym zenam. Prestanme uz konecne spochybnovat zeny,ktore celia roznym utokom a ospravedlnovat chlapske uchylky.