Ako sa brániť proti šikanovaniu na internete?
Bude si mysliet ze som blazon, ale skutočne sa to deje. Miloval som túto ženu ale nehovoril som jej to ani som sa s ňou nerozprával, na pracovisku ma sikanovala, za sex z Gruzincom ma aj ten šikanoval proste koketovali spolu spali aute jej atď. To nie je ten problém ! Problem je ten ze ma sikanuje už to ide aj na internet, už som to riešil políciou a oni sa na vykašľali ona si navymyslala. Stále útočí. Už sa s ňou nestretavam. Ale stále provokuje. Aj jej my stále ubližuje. Ze my ublíži iné vulgarizmy. Skúšal som proti útok no nepomohlo. Dúfam že my niekdo pomôže aspoň čo mám urobiť, ta ženská pochádza Z Kysúc okrese Čadca. Snažil som sa aj o kľudni dialóg al bola šikana jej partner si ma chce chitit. Nenávidím ju. Pridávam foto co my posiela. Už som blokoval. Ale falošné účty dáva.

Táto story je ako blbý a blbsi... sory
Jeden aj druhý od Mattela
Vy ste všetci traja fetaci ci co?
Stále si nepísal ako ta sikanuju.
Lebo slovíčko šikana nestačí na to aby to niekto riešil
Véd co robí v práci??? Je tvoja šéfka? Dáva ti prácu ktorú nemáš v naplni? Zje ti obed? Ci co?
Skus sa prosím vyjadriť konečne trochu zmysluplnejsie
Nevies napisat ani jednu suvislu vetu. Vy sa tam sikanujete navzajom vasim slovnym prejavom.
@mojkol to nedáva zmysel. Ona ide na políciu prečo,lebo ťa šikanuje?
@lenkasarka to cele nedáva zmysel čo tu píše
Dobry matros 😳

@bloger hej len ja som bol tam oni povedali ze stým nič nechcú mať. Na Slovensku polícia 0 bodov.