Ako sa brániť proti šikanovaniu na internete?
Bude si mysliet ze som blazon, ale skutočne sa to deje. Miloval som túto ženu ale nehovoril som jej to ani som sa s ňou nerozprával, na pracovisku ma sikanovala, za sex z Gruzincom ma aj ten šikanoval proste koketovali spolu spali aute jej atď. To nie je ten problém ! Problem je ten ze ma sikanuje už to ide aj na internet, už som to riešil políciou a oni sa na vykašľali ona si navymyslala. Stále útočí. Už sa s ňou nestretavam. Ale stále provokuje. Aj jej my stále ubližuje. Ze my ublíži iné vulgarizmy. Skúšal som proti útok no nepomohlo. Dúfam že my niekdo pomôže aspoň čo mám urobiť, ta ženská pochádza Z Kysúc okrese Čadca. Snažil som sa aj o kľudni dialóg al bola šikana jej partner si ma chce chitit. Nenávidím ju. Pridávam foto co my posiela. Už som blokoval. Ale falošné účty dáva.

@bloger a ty si z toho chaotického príspevku aj niečo vydedukoval?
@mojkol miloval si ju a ona ta teraz sikanuje? A aký má dôvod sikanovat ta? Akým spôsobom?
Ja neviem co akože mame z tejto sms vyčítať? Dala ti len najavo ze už ta ma plne zuby a ide ta udať.
Takto to vyzerá skôr naopak.
Tak trochu, zamilovaný, neobtazoval si ju náhodou? Možno nevedome?
@simona20201309 Popravde nie len to, že ho šikanuje. Je to dosť chaotické.
Mna zaujal ten Gruzinec. Ten s kym vlastne sexoval?
@viestta 🤣🤣🤣
@simona20201309 Ja nie som hlupák aby som ju obťažoval ani pisal. Ona stále na mňa roby tu sikanu. A ešte najlepšie ze si vymýšľa, tom ona hento vypisuje. Ignorujem ju stále to robí.
Este raz a pomaly,ja nerozumiem reci tvojho kmena.
@mojkol ako ta sikanuju? Napíš nám prosím nejaký príklad. Akým spôsobom?
@simona20201309 to chaotické je ale skus to zažívať ako ja, skratke som to písal, ja obeť ona sikanator. Bezdôvodne stále ubližuje mi vypisuje svoje hlúposti

Nevšímaj si ju vôbec.