icon

Ako sa darí vašim Ex?

Dnes o 08:31

Zacnem mojou story:
Manzel ma nasilu tlacil do adrenalinovych aktivit. Paragliding skusil tak, ze som ho dostala ako darcek. Ked som cukla, vzal v nervoch a na truc spolocnu kamaratku - lebo "ona je super akcna baba". A rovno si s nou aj zacal. Takze... rozvod. Dnes maju tri deti a on sa znovu rozvadza - lebo ako matka uz nie je dostatocne "super akcna baba".

Tiez mate nejaky fajn paradox?
(nejde tu o vyplakavanie alebo skodoradost, len o take kratke historky)

Strana
z2
zmrzlinka2021
Dnes o 08:34

@anonym_autor
Nemám žiadneho ex.

Ale to co pises je velmi casty jav, kedy ludia od vztahu ocakavaju, ze niekto bude naplnat ich ocakavania a robit ich stastymi ludmi. Idu do vztahu s tym, co z toho "vydoluju" a to je velmi zly dôvod.

anjelicek26
Dnes o 08:36

To sa rozviedol druhy krat? Nechal zenu s troma detmi... no to bude perla roka chlap.... kazdopadne co robi moj ex netusim, je to 23 rokov dozadu 😂 Snad este zije 😅

mandzula
Dnes o 08:37

Ja sa teším, keď sa môjmu ex darí, pretože je zároveň otcom nášho dieťaťa a keď je šťastný on, má to vplyv aj na dieťa. A teší ma to nielen preto, proste sme spolu prežili kus života a doprajem mu.

biba_18
Dnes o 08:37

je to príbeh môjho ex, takého spred 100 rokov - ale príbeh je to pekný 🙂
s manželkou mali 2 deti, ona taká podľa mňa sivá myška, našiel si v práci vydatú frajerku. odišli obaja od rodín. po čase ju asi prestal baviť - a vrátila sa k mužovi, ten ju zobral s5. a ten môj ex sa trápil a pýtal, či už na tom svete neexistuje láska 🙂😒

anonym_ee91f5
Dnes o 08:39

Ale dobre celkom
Mňa mal za harpiu a teraz má ešte väčšiu ale je fakt spokojnejší
A nech je každý spokojný 🙂

anonym_bf0c5e
Dnes o 08:47
@anonym_ee91f5

Ale dobre celkom
Mňa mal za harpiu a teraz má ešte väčšiu ale je fakt spokojnejší
A nech je každý spokojný 🙂

@anonym_ee91f5 Tomu sa hovori karma, ked z blata do kaluze. 🙂

anonym_dc8e02
Dnes o 08:48

obaja moji ex sa maju fajn... ten prvy sa trapi s partnerkou, nemaju deti a asi ani mat nebudu... a ten druhy hlada lasku.. od rozvodu uz asi piatu... s prvym v kontaktne nie som , nie je dovod, ale s jeho partnerkou sa poznam a je to v poriadku a s druhym som, kedze mame spolu dieta a riesim s nim aj trable v laske :D

arek00
Dnes o 08:49

Neviem ako sa ma moja ex. Ale ja sa mam velmi dobre, po 2 rokoch trapenia som pochopil o com to je. Deti su stastne, su zdrave, maju ma velmi radi a ja ich tiez. Vztah sa nasobne zlepsil, mam dievcatka a viem to s nimi. Som zdravy a mam pokoj, popraveny, prelieceny... minule ma moja dcerka ta mladsia dostala. Hovori s usmevom, "tato, kedy si najdes frajerku? Najdi si taku bez deti a majte jedno spolu, chcem dalsiu sestricku a budem vam s nou pomahat" mna skoro na zadok posadilo...tak sa usmievala ked to vravela. Ja jej na to ze posnazim sa 💪

anonym_fbb734
Dnes o 08:53

@anonym_autor môj exmanžel zomrel, a ďalší bývalý (s ktorým to bola veľká láska, myslela som,že až do konca života, podviedol ma a ukončila som to) som s ním síce v kontakte, ale nebavime sa o veľmi osobných veciach, tak ani neviem, či je ešte s tou ženou, mal s ňou dieťa. Ale podľa toho, čo píše, asi žije sám. A je mi to už jedno.

anonym_b50d17
Dnes o 09:20

@anonym_autor s mojim ex sme boli veľmi odlišní. Kým ja som chcela cestovať, žiť, posúvať sa vpred, jemu vyhovovalo fnukat, aký je život nespravodlivý a stat na jednom mieste. Vždy, keď ho teraz stretnem, mám pocit, že cestujem v čase. Za 20 rokov sa u neho nič nezmenilo. A ja som nenormálne vďačná, že som od neho vtedy dávno odišla.

anonym_3f646a
Dnes o 09:21

Nemám tušenia ako sa má môj exmm. sme rozvedení roky, keď sa stretneme ani sa nepozdravíme. a to sme sa stretli za 20 r ako 3 krát.
O dieťa sa nikdy nezaujímal, roky ho nevidel - od 18 m.
aj som rozmýšľala či by som mu išla na pohreb. Syn odmietol že on s ním nič nemá.

anonym_2405c4
Dnes o 09:21

Absolútne nikam sa za 10 rokov nepohol. Žiadne bývanie, práca s ktorou by bol spokojný, trvalý vzťah.. nič.

la_dolce_vita
Dnes o 09:25

Moj ex manzel je roky bez partnerky a ma vela starosti. Kedze mame spolu 2 deti, je mi to luto..

meminka
Dnes o 09:26

Jeden ex, s ktorým mám dieťa žije sám, nemá poriadny vzťah odkedy sme sa rozišli. Je to už 13 rokov. Chcel aby som sa k nemu vrátila, ale to nemám teda v úmysle 🙂 a druhý ex, s ktorým nie som už asi 7 rokov, je tiež sám. Mal od nášho rozchodu niekoľko známostí, ale ani jedna nebola taká dokonalá, ako si predstavoval...

soldi
Dnes o 09:31
@mandzula

Ja sa teším, keď sa môjmu ex darí, pretože je zároveň otcom nášho dieťaťa a keď je šťastný on, má to vplyv aj na dieťa. A teší ma to nielen preto, proste sme spolu prežili kus života a doprajem mu.

@mandzula presne takto to mam aj ja. Aj ked mam vela dovodov svojho ex nenavidiet, tak to citim tak ako Ty pises. Ked je on v pohode a spokojny, tak aj deti su. A to je pre mna najdolezitejdie

mandzula
Dnes o 09:34
@soldi

@mandzula presne takto to mam aj ja. Aj ked mam vela dovodov svojho ex nenavidiet, tak to citim tak ako Ty pises. Ked je on v pohode a spokojny, tak aj deti su. A to je pre mna najdolezitejdie

@soldi Tak, tak, vidím ten rozdiel, keď od neho dcéra príde v jeho šťastnom a nešťastnom období, tak mu prajem.

anonym_566a1d
Dnes o 09:36

Obaja moji ex majú svoje rodiny. Či sú šťastní neviem, ani ma to nezaujíma 😅🤷🏼‍♀️.

haley7897
Dnes o 09:41
@biba_18

je to príbeh môjho ex, takého spred 100 rokov - ale príbeh je to pekný 🙂
s manželkou mali 2 deti, ona taká podľa mňa sivá myška, našiel si v práci vydatú frajerku. odišli obaja od rodín. po čase ju asi prestal baviť - a vrátila sa k mužovi, ten ju zobral s5. a ten môj ex sa trápil a pýtal, či už na tom svete neexistuje láska 🙂😒

@biba_18 keď sa problém pýta v com je problém 🤣🤣🤣

anonym_d87a8d
Dnes o 09:44

O mojom poslednom ex neviem nič, stretla som ho tak 10 rokov dozadu a tuším má deti. Môj prvý ex má jedno dieťa a vraj sa z neho počas covidu stal antivaxer a dal sa na ezo veci 🤦‍♀️.
Ale kamoška má veľmi zaujímavého exmanžela, vždy sa na tom bavíme.
On bol vždy despota, podvádzal ju celkom pravidelne, strašne zlý bol, taký fizel. Niečo ako Walter klaus, ešte sa aj podobá trošku na kolenika, len je starší. On bol schopný na ňu vrieskať v reštaurácii pred čašníčkou, keď si nevybrala jedlo dostatočne rýchlo, keď bol hladný.
S kamoškou sa rozviedol, lebo urobil decko inej. S tou potom žil, ale po pár rokoch začal podvádzať aj ju.
No a teraz má takú semetriku, že je tak pod papučou ako nikto. Ona je na neho tak zlaaa a on ju tak poslúcha 🤣🤣🤣🤣. No asi presne toto potreboval. Mal skvelé ženy, ktoré si nevazil, teraz má dominu a musí si pýtať povolenie na všetko 😂😂

anonym_0fcc66
Dnes o 09:44

So mnou sa rozisiel po 5 rokoch, pretoze to nevidel na svadbu. Do mesiaca od rozchodu mal druhu, do pol roka bola tehotna a po roku bola svadba. Dnes je rozvedeny

anonym_b00043
Dnes o 09:45

Začíname riešiť rozvod po rokoch žitia oddelene. Občas dáme spolu kávu, postazuje sa aké to má ťažké, kopa rodinných a zdravotných problémov z ktorých je podľa mňa už vyhodený ale tak čo s ním...? Si vždy poviem že našťastie už nie som toho súčasťou, i keď právne ešte áno, ale dúfam že to v mieri ukončíme už čoskoro.

fairyy
Dnes o 09:45

@anonym_autor moj ex sa ozenil ma dalsie deti a vyzera stastne, tato nova zena vyzera, ze mu toleruje vsetko, takze sa nasli ...snad im to vydrzi, pretoze v mojom pripade to nie je len o tom, ze dcera je stastna ked on je stastny, ale aj ja som stastna ked je stastny, lebo ked je kopka nervov aj mne robi nervy statocne a likviduje mi zivot 😂 takto je sustredeny na ine, nie na moju existenciu

tomiholjubavi
Dnes o 09:46

S bývalým sme skončili hlavne kvôli problémom s plodnosťou. Po 10tich rokoch mi povedal, že už hlavou proti múru nepôjde a mám sa s tým zmieriť, alebo si nájsť niekoho iného. Tak sme sa rozviedli.

Ja som si našla môjho manžela a už máme skoro ročnú dcérku. Ex začal "na truc" veľa cestovať. Pochodil celú východnú Áziu, až si našiel na Filipínach jednu slobodnú mamičku. Zobrali sa mesiac po nás. Aj vlk sýty, aj koza celá. 💃

cacianka
Dnes o 09:48

O mojej prvej láske viem zhruba kde žije ( veľmi ďaleko) , že má 3 synov, vnúča, napíšeme si ako slušní ľudia k narodeninám.
Môj ex pred pár rokmi zomrel, možno karma - skoro ako bezdomovec, osamelý opustený zivoriaci, odkázaný na nevlastného brata, ktorému narobil problémy , takže ešte mohol byť rád že neskončil pod kartónom....

cacianka
Dnes o 09:51
@tomiholjubavi

S bývalým sme skončili hlavne kvôli problémom s plodnosťou. Po 10tich rokoch mi povedal, že už hlavou proti múru nepôjde a mám sa s tým zmieriť, alebo si nájsť niekoho iného. Tak sme sa rozviedli.

Ja som si našla môjho manžela a už máme skoro ročnú dcérku. Ex začal "na truc" veľa cestovať. Pochodil celú východnú Áziu, až si našiel na Filipínach jednu slobodnú mamičku. Zobrali sa mesiac po nás. Aj vlk sýty, aj koza celá. 💃

@tomiholjubavi a starý vrag už netrpí s lečom a k tomu je viac sám 🤦😉

anonym_0a91ed
Dnes o 09:51

S ex nie som už asi 12 rokov. Ako som od neho odišla, tak zrazu ma nahradila jeho "kamoška ",ktorú by on nikdy nechcel 😀 tá ho za chvíľu odkopla. Potom viem,že mal zase ženu vydatú s dvomi deťmi, ktorá sľubovala, že odíde. Nakoniec zase len od neho. A posledné dva roky roky netuším, ale myslím, že je sám. A to má chlap už 44 a žiadne dieťa.

anonym_4adc92
Dnes o 09:52

Mam len zopar exfrajerov, netusim. Niesme v kontakte, len jedneho mam na IG, ten vyzera byt spokojny, ale v zivote sme si nic nenapisali, ani sa mi nechce ho kontaktovat, vidim sem tam len storycka. Ako po pravde? Je mi to fakt jedno. By ma jedine mrzelo ak by sa niektoremu nieco stalo, ale inak nech si ziju spokojne svoje zivoty 😊.

anonym_0682ca
Dnes o 10:14

moja ex sa dostala na dno. na bazare rozpradava posledny majetok a skoro vsetko co ma. A netusi ze polku veci kupujem cez ine kamaratky od nej ja, aby som jej akotak pomohol, a veci potom davam na charitu kedze mne niesu k nicomu. Nedavno som jej zariadil brigadu o ktorej nevedela, ze som v tom mal prsty a celu vyplatu za 3 mesiace co dostala boli moje peniaze. Tiez to doposial nevie.

anonym_d36a59
Dnes o 10:27

Môj ex sa nemohol zmieriť s tym, že mne sa darilo v živote/kariére viac a viac a on bol stále na tom istom, až ma opustil lebo sa cítil menejcenný.
Za rok na to si zobral nejakú hlupaňu čo nepracuje vôbec a on zostal verný svojej práci za minimálku a celé dni pridáva na svoj facebook ako sa hrá na xboxe a akú novú hru si kúpil a pokiaľ v nej už zašiel (resp že ju už prešiel.)
Asi po roku-dvoch ako boli manželia, tak prišiel ku mne pýtať peniaze, že či by som im nepožičala, že by chcel ženu pozvať na dovolenku ale nemajú na to peniaze, že mi bude postupne vracať. Toť vše :D

biba_18
Dnes o 10:31

@anonym_d36a59 a požičala si? 😲

Strana
z2