Ako sa manželia správajú po 10 rokoch?
Ten moj mi da pusu na usta tak raz za dva dni, obijme ma malokedy, ked mu nieco rozpravam, tak mi povie,nech to skratim lebo je to zdlhave, doma sa prestal absolutne spolupodielat na akychkolvek pracach ( a to mame len byt)... Proste,nikdy by mi nenapadlo,ze z takej velkej lasky ostane a stane sa toto....vie co mi vadi a nic s tym nerobi.
@sasa1310 tak som to nemyslela, ako si ma pochopila. Ja mu pridem dat pusu, on sam od seba mi neda. A objat sa tiez nepride a ked ho obijmem ja, ma ruky spustene pri tele,ze mi to pripada ze som mu nechutna
Skús mu to povedať, ak nezaberie, skús ho ignorovať, možno sa spamätá. Alebo si už pre neho nuda. Nie všetky lásky trvajú večne.
@gribka1 povedala som mu x-krat, posnazi sa den,dva a je to tam,kde to bolo. Preto ma zaujima ci aj ostatni to tak maju po istej dobe ci len toto ide zlym smerom.
treba si to vykomunikovať, tu na MK ženy nemajú vešteckú guľu.. my spolu žijeme 7 rokov, ponožkami sa kedykoľvek počas dňa či ja jeho alebo on mňa, objatie si nepýtam, keď ho chcem prídem k nemu a obijmem ho, to iste aj z jeho strany, čo sa týka iných spôsobov prejavovania lásky, v tom mám pocit, že je to stále lepšie a lepšie čím sme spolu dlhšie… ak sa k tebe tvoj muž správa takto, zrejme sa niečo deje a treba to riešiť, rovnako ak sa tebe niečo nepáči povedz mu to, nie ste dvaja cudzí ľudia ale manželia
aha chápem. No my ideme okolo seba a a obaja dávame ruky už na objatie.Aj pusy si dávame hocikedy len tak. Keď prídem k nemu, že mu idem dať ja pusu, tak je rád a objíme ma a pobozká tiež. Nie, takto to nemáme ako vy. Sme cez 25 rokov spolu
@sasa1310 to je pekne..tuez by som to chcela mat takto a este po takej dobe
Všetci to rovnaké určite nemajú, ale aj horšie to majú. Asi jeho láska k tebe nebude už taká veľká, upadol do stereotypu. Ak bol predtým iný...
ani my to tak nemáme. máme veľa intimity aj rozhovorov o všeličom…
Musis slova premenit na ciny 😁. Ziadna debata a vycitky, to ma na chlapov nulovy efet. Ale ciny, tie robia divy😉. Vyfintena zena, ktora sa zrazu tolko o vztah nestara, ktora sa s muzom bavi len minimalne, je krasna, vysmiata, zacne chodit von vyparadena, a takto by som mohla pokracovat
Ked sa prestal spolupodielat na akychkolvek pracach, prestan mu varit, prat, zehlit a umyvat po nom riady. To si mlady pan zmyslel? To by mi vadilo viac ako to, ze mi neda pusu. To znamena, ze ta ma na haku a ma ta na posluhovanie.
A suhlasim s
@stanulienkat , ak sa prestal podielat, aj ty sa prestan podielat. Jednoduche. Ved nie si sluzka, ci ako? Porob co treba po sebe a len sebe. Ale nebud pritom zla vycitava a hystericka. S usmevom. Mate asi stereotyp, mozno si je tebou isty, alebo aj je znudeny ci pozera na inu zenu 🤷♀️
Radšej nejdem písať,lebo ma sprdnú, že sa chválim a že práve to autorka čítať nechce😏v októbri máme 27 výročie/😳ani mne samej sa tomu nechce veriť,ako rýchlo starneme/
@stanulienkat prestala som akurat pravidelne varit a zehlit mu, ze si nebude zo mna robit sluzku. Tie rady musim umyt, uz som sa roZculila a nechala to tak a on ich normalne nechat splesmiviet. A este mi povie,ze si nemyslel,ze nebudem zvladat domacnost, se jeho otec v fomacnosti nerovil nic a matka vychovala 4 deti a este mu aj obedy varievala do prace...no ze mi toto pred svadbou nespomenul
..
@miskakyska kludne sa pochval, ja sa rada potesim aj s inymi 🙂 a gratulyjem
@liv1 vyparadena chodim, len to,se sa pekne vyfintim, nalicim,upravim, je prenho malo. Vraj to nie je znak,ze sa zena o seba stara,ze sa mam pozret na svoje telo ako vyzera s tymi xy kilami navyse...
@biba_18 to je skvele, fakt. Som rada,ze aspon niekto to ma tak ako to ma byt
On je dokonalý? Stará sa o seba?
Prestan mu prat. Mlademu muzovi povedz, ze sme uz prehupli do 21. storocia, zeny maju volebne pravo a uz nie su iba domaci spotrebic. Obmedz mu servis a stale vyzaduj od neho aspon nejake zakladne prace doma. Povysavat, umyt umyvadlo, ...
To absolutne nic nerobi? Deti mate?
@gribka1 to by som nepovedala, on ma jedno stastie, ze ma dobru genetiku a moze sa aj napchat a postavu ma vzdy fajn..
Aj tak to vyzerá, že si mu viacmenej ľahostajná bohužiaľ. To sú len výhovorky od neho, aby mal pokoj.
@stanulienkat prisamvohu nic nerovi, zacalo to, ked mal dve roboty..tak to som pochopila..ale uz ich pol roka nema alw nehne ani prstom a ked tu je bordel, tak mna zdrbe ako to tu vyzeta, ze som doma s dietatom a ani to tu neurpacem. Mame jedno, viac uz nechcem s nim mat
@gribka1 tak v tom pripade nechapem , preco ma nechce pustit, nech si idem, ked som to navrhla
A čo povedal? V spálni vám to klape?
Viac menej tak isto ako keď sme spolu chodili pár mesiacov. Akurát už nemáme čas na toľko intímnosti 😂😂 akoze stiskame sa a pusinkujeme stále. Ale popri deťoch a robote a práci okolo domu sme niekedy radi že si k sebe sadneme a na viac nie je chuť.
@gribka1 ppvedal ze som jeho vsetko a necjce o mna prist a bla bla..v spalni, hmm co ti ja viem, kvoli tomu ako sa sprava sa mi s nim nechce ani spat, ale ked chce, taj sa teda premozem. Vyznieva to blbo ale je to tak
Pekne... nevidím moc rozdiel medzi prvým rokom a teraz. Teraz možno ešte lepšie, lebo som tehotná. Skús mužovi pekne vysvetliť, čo Ti chýba. Iniciovať viac intimity a rozhovorov.
@3petka ale vidis ste spolu dlho a aj tak tuzite jeden po druhom, tak toa byt
@michaela329 a twraz ste spolu ako dlho??ja som mu to vysvetlila po lopate. Ale on ma vzdy nejaku vyhovorku.. nelep sa po mne, lebo mi je teplo :D nelep sa pi mne,lebi som spoteny, nedavaj mi pusu, nemam umyte zuby, nedavaj mi pusu, som smadny, nedavaj mi pusu, mam divnu chut v ustach.. no je to normalne?!
Vies co?Najlepsie je vysrat sa nanho.Absolutne seriozne.Nic neocakavaj,nic nedavaj.Zameraj sa na seba,svoje blaho.Odporucam najst si nejaly kruzok,konocek,zajst si sama alebo s kamoskou na kafe,kino a dlab nanho.Zi sama pre seba.Som presvedcena,ze to jedine nanho zaberie,ked ho budes ignorovat a tesit sama seba.Ale nerob to preto,rob to pre seba.

my sa objímame navzájom. Aj pusu si dávame spolu