Ako sa môže žena zaľúbiť do iného?
Zdravím trošku pátram nebudem tu riešiť čo. Ale poprosím vás o váš názor ako to vidíte vy.
Keď žena chodila s chlapom 2 roky a len 4 mesiace nie su spolu ako je možné že sa zaľúbi do iného za dva týždne? Da sa to ? Nejako sa mi to nezdá. Je šanca ze ešte ľúbi toho prvého chlapa?
Nikdy som nebola dlho sama. Ano, da sa to. Alebo je ten chlap pre nu prechodna stanica, ktora jej pomoze z toho vztahu predtym von...
Toho prvého asi nelubila, a čakala na zaiskrenie s niekým iným
Tak zalubi, to, ze su spolu dva tyzdne neznamena, ze k nemu nemala city uz davno pred rozchodom...
K súčasnému partnerovi som začala niečo cítiť ešte počas vzťahu s ex, tam to bolo pre mňa už dlhšie mŕtve... takže áno je to možné... a tiež byť zaľúbená nemusí, či už len nechce byť sama alebo to je pre ňu náplasť na zlomené srdce, lebo k ex má stále pocity...to nezistíš, pokiaľ ti to priamo ona nepovie, ale aj pre ňu samú môže byť ťažké si priznať ako to naozaj je... kto inicioval rozchod? aký tam bol dôvod? oni sa poznali už pred tým alebo ho stretla len teraz?
Dá sa to, ale či to vydrží je otázke, ak sa poznajú 2 týždne tak vidí všetko ružovo 😊
Nemusí byť do neho hneď zaľúbená. Ženy sa zamilujú do muža až počas vzťahu. U chlapov je to naopak tí to dokážu na prvý pohľad ale ženu si musíš získavať. Teraz je na neho možno len namotana a ak si to on udrží tak sa aj zamiluje ak nie rýchlo to skončí.
@lindous Stretla ho len pred dvoma týždňami zoznámil ich jej kamarát a sú spolu tie dva týždne
@modrykonik33 áno poznajú sa len dva týždne
Uplne jednoducho sa moze zalubit, ak v nom nasla to, co jej chybalo. Ak bol vztah mrtvy a problemovy, 4 mesiace su az az aby sa clovek pohol vpred a hladal novy vztah.
Tak nejaká hlboká láska to asi zatiaľ nebude a ako to dopadne je vo hviezdach, či to vyhorí ako rýchlo vzbĺklo alebo to prerastie do niečoho vážneho, či bola naozaj pripravená na ďalší vzťah alebo si radšej mala dopriať čas...ale áno, mohlo to zaiskriť, mohla nájsť to čo jej chýbalo, obzvlášť pokiaľ prechádzajúci vzťah v sebe mala uzavretý už dlhšie... ale čo naozaj cíti, vie len ona
nerob si nádeje,že by sa k tebe vrátila.Neurobila to počas tých 4 mesiacov,prečo by mala teraz,keď je očarená novým objavom
vies co, poznam par boli spolu tusim 7 rokov na Slovensku aj v zahranic,, potom rozchod, do 3 mesiacov svadba, bola tehotna s inym, tiez som nechapala,, ale zrejme aj tych 7 rokov asi nebolo podla jej predstav,, to sme len my okolie vnimali ako OK par,,, tazko povedat,, netusim ci su stale spolu s tym novym partnerom
Samozrejme, že je to možné a koľko chlapov po rozchode sa zaľúbi do pár týždňov, mesiacov.
Asi už dlho necítila lásku...4 mesiace je len oficiálne rozidenie, ono to asi vrzgalo skôr.
Hmmm..... Ja som isla uz do prvého vztahu s tým, že bude na vzdy! Nemala som chuť meniť. No potom cadom prišli nezhody, uz sme si nerozumeli a boli skôr spolubývajúci dlho pred rozchodom. Teda takmer aj mesiac po rozchode som sa zaľúbila. Síce len jefnostranne ale boli mi fajn.
A o dosť neskoro potom som stretla muza, ktory bol vel
i nebezpečný- láska na prvý pohľad ako z románu. Po pár dňoch som vedela, ze by som mala riadny pruser, byt aj stastne vydata aj s detmi sa inym...
To bola tak neskutocne silná príťažlivosť, ze nežijeme- nepochopis! A teda nie som typ, ze opustim rodinu a idem bezhlavo do neznáma. No teda bola som nesmierne rafa, ze to reálne riesit nemusím! Iskry lietali okamzite po hodine až to bolo hmatatelne. Neskor nám to pivedala jeho mama, ktorá pri tom prvom stretnutí bola tiež.
Takže áno, je to uplne realne aj keď nie vždy bezne! No keď spolu uz 4 mesiace nie ste a kto vie ako dlho uz bol vztah pokaslany, je to ok. A tiez si nemyslím, že by sa vrátila.
Zamienate zamilovanost za nadrzanost su o tom analyzi ale to vytesnite. Az ked o vas neni zaujem je neskoro tak vyplakavate.
Úplne normálne... asi ti nič nehovorí pojem "chémia"
Nehľadaj, neanalyzuj, nerieš... rozišli ste sa, nepodvádza ta. Otoč list, pozeraj sa po iných ženách 😉
Ak si kladieš otázku ako je to možné, "veď ma milovala..." ano, milovala ťa, určite áno, preto s tebou bola vo vzťahu, chcela byť s tebou.
Jednoducho, bolo niečo na tebe, čo ju dospelo k rozhodnutiu ukončiť vzťah... žiadna žena ti pravdu nepovie. Ak sa u nej vyhasla chémia už počas vzťahu s tebou, mohla byť s tebou so zotrvačnosti... mohla ta mať dávno "len za kamaráta".
Hod to za hlavu, hoc to isto nie je ľahké, keďže si založil vlákno a pýtaš sa na názor.
Netráp sa... 😉

Podľa mňa nie, skúsila nevyšlo.....ide sa ďalej