Ako sa mu pomstiť?
Ahojte, pred par dnami som tu písala. Mala som priateľa, rozišli sme sa a po troch mesiacoch od rozchodu sme sa dali znova do kopy. Vyznaval mi lásku, volal, písal, žiaril, milovanie s nim bolo ešte lepšie než predtým. No po pár dňoch som zistila, ze on ma vlastne už dva mesiace priateľku zo zahraničia, kde pracoval cez tie mesiace co sme sa rozišli. Cele dni iba plačem, neviem sa s tým zmieriť, nedokážem sa cez to preniesť ako veľmi mi ublížil. Mne ostali iba oči pre plač a on si ďalej užíva život. Ako mu to vrátiť? Ako sa mu pomstiť? Ako docieliť to aby trpel aj on?
Toto,je teda status hodny dospelej zeny🙈.
Myslis,ze ta pomsta ti pomoze?ani by som sa necudovala,ak by si mu vypisovala spravy a on by ta blokol. To sa chces dokedy lutovat a pestovat v sebe nenavist.takto si jedine pokazis aj dalsi vstah,lebo u kazdeho budes hladat zradu.
Ani nevies presne, co ako to bolo s nim a tou priatelkou, ste rozideni a pre teba je to bodka a zaroven poznatok, ze ak by sa k tomu schylovalo, zasa s nim vztah uz neobnovis. Vazne by si sa zachovala tak, ze nejako by si im nieco....? Vynadat mozes akurat tak jemu, aj keby sa tvaril, ze sa smeje, tak ho to trosku oskrie. A ked sa pozries navokol, nepravosti sa deju vsade. Este sa ti toto moze s niekym stat v buducnosti, tak sa vyvaruj a setri. A stale niekomu nieco vracat - to ozaj neni pekné.
fuck his father.

V Bravo boli kedysi take rubriky o pomste po rozchode. Tak jeden prispevok bol, ze sa baba stretla s ex a mala nasitronovane pery a dala mu akoze bozk na rozlucku.
Kysli bozk, kysla pomsta.
To odporucam aj tebe podla urovne. 😗🍋