Ako sa mu pomstiť?

30. aug 2022

Ahojte, pred par dnami som tu písala. Mala som priateľa, rozišli sme sa a po troch mesiacoch od rozchodu sme sa dali znova do kopy. Vyznaval mi lásku, volal, písal, žiaril, milovanie s nim bolo ešte lepšie než predtým. No po pár dňoch som zistila, ze on ma vlastne už dva mesiace priateľku zo zahraničia, kde pracoval cez tie mesiace co sme sa rozišli. Cele dni iba plačem, neviem sa s tým zmieriť, nedokážem sa cez to preniesť ako veľmi mi ublížil. Mne ostali iba oči pre plač a on si ďalej užíva život. Ako mu to vrátiť? Ako sa mu pomstiť? Ako docieliť to aby trpel aj on?

viestta
30. aug 2022

A ty si myslíš, že sa ti uľaví? Prdlajz.

nnnuuunnn
30. aug 2022

Ty by si trpela, kvôli chlapovi, ktorý Ťa nezaujíma? Jedine, že by Ti oči vypichol. 😂

janka_23
30. aug 2022

Najlepšia pomsta je pohnúť sa ďalej a ukázať mu ze si šťastná aj bez neho

bessie12
30. aug 2022

myslis, ze nejaka pomsta ma zmysel ?? Potom ta musim sklamat. Lebo ziaden zmysel to nema. Ulavit sa ti neulavi a este si mozes narobit problemy. Prestan na neho mysliet. Zazen myslienky na neho a chod sa venovat svojim konickom radsej. Ziaden chlap nestoji za to, aby si sa utapala v ziali.

isis234
30. aug 2022

On trpí, hľadá sám seba,,, mal priatelku v zahraničí, potom sa vrátil k tebe... n č ho nenaplňa. zrejme nevie nájsť zmysel života.. Nepraj mu nič zlé To by sa ti len vrátilo. Nemysli naňho. Choď do spoločnosti,, nájdeš si lepšieho priatela, ver..

sense
30. aug 2022

Začni sa tváriť ze ti je lepšie bez neho a užívaj si život, to je najlepšia pomsta, neukázal ze doma rêves do vankúša.

nathalis
30. aug 2022

V jednej piesni sa spieva: "Nemusíš byť sudca, život vidí, vie a časom spraví súdy sám"
Takže počkaj, bud v kľude. Každému sa raz všetko vráti, aj to dobre aj to zlé. Možno skôr alebo neskôr ale to je zákon.
Hlavne mu nepraj nič zlé, nech ti je ľahostajný

koniarova
30. aug 2022

Po troch mesiacoch chodenia robíš okolo toho takú drámu? Srať s prepáčením na neho . Vzchop sa žena a nesprávaj sa ako školáčka.

selest
30. aug 2022

Pisala som ti aj na predchadzajucu diskusiu a napisem ti aj tu. Z vlastnej podobnej skusenosti ti vravim nechaj ho plavat. Ja som to neurobila a rok som sa spamatavala, rok zivota stratila pre nejakeho nepodstatneho chmula. Neulavi sa ti, budes zivit v sebe zlobu ktora ta bude zvnutra nicit. Nepomoze ti pomsta naopak skor odpustenie alebo taky mamvp*c*zmus. To pomoze hlavne tebe, ulavi sa ti apohnes sa dalej. Maj sa rada, skus zo vsetkych sil mysliet len na seba, ser na debila dost ta uz znicil nedaj sa nicit dalej nenavistou. Nestoji to za to.

athom
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
petricka22
30. aug 2022

Kedy si ludia konecne uvedomia, ze cim dlhsie v sebe chovaju nenavist, zast a zlobu, tym viac skodia len sami sebe…
Ak chces byt zase stastna, odpusti mu a chod dalej. To je jediny liek na kazdu bolest.

h2
30. aug 2022

@nathalis Prepáč, ale blbosť.

ankare
30. aug 2022

Nepomsti sa mu, tým ublizis len sama sebe. Nechaj karmu,nech si robí svoju pracu. Snaž sa odpustiť mu. Nie kvôli nemu,ale kvôli sebe. Držím palce!

gab
30. aug 2022

pomsta boli najviac toho, kto sa chce pomstit.

jabadabadu
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
kittykat22
30. aug 2022

kazda minuta ktoru stravis nad nim je stratena. Energia ktoru na to vynalozis bude k nicomu - len sa viac nahnevas, stravis s tym zbytocne dlhsiu dobu a este sa ti ani neulavi, pretoze toho budes plna. Nostoji ti ani za jednu myslienku. Je to dusevny mrzak. Zmazala by som ho zo vsetkych soc. sieti, zablokovala v telefone a cau.

autor
30. aug 2022

@koniarova čítaj s porozumením..my sme boli spolu rok a pol..potom sme sa rozišli..tri mesiace sme boli od seba a po troch mesiacoch sme sa vrátili k sebe

viestta
30. aug 2022

Síce si s ním stratila skoro dva roky života, ale koľko rokov ešte plánuješ zabíjať tým, že budeš spriadat plány na pomstu? Žiadna pomsta ti pokoj na duši neprinesie. Pokoj na duši ti donesie spraviť hrubú čiaru za minulosťou a s hrdosťou vykročiť do budúcnosti.

autor
30. aug 2022

@jabadabadu aha takže ty by si s tým bola v pohode kebyže vieš ze inde ma priateľku a vráti sa akože k tebe? Hmmmm tak to si teda hrdinka..len by som chcela zažiť ako by to u teba bolo v realite🙂

jabadabadu
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
zorana999
30. aug 2022

Len si predstav takúto situáciu a ze by si práve bola napr v 7 mesiaci tehotenstva. Ako by si sa cítila? Vtedy by som aj takéto trápenie ktoré práve prežívaš pochopila. Ale takto? Si sa len včas zbavila škodny. Ďakovala by som Bohu za to, že včas.

wheel
30. aug 2022

Este si zrejme mlada, ale daj tomu par rokov , par poriadnych problemov a prides na to, ze toto co teraz riesis je hlupost a nema cenu sa tym zaoberat. Proste chalan ta vyuzil na lahky zasun ked to potreboval, no tak tym ti povedal vsetko o tom ako ta vnima. Najlepsia reakcia je bloknut a zit dalej. Pomsty, krivdy, kasli na to, nic nie je lepsia pomsta ako mat spokojny vztah a pekne zit. A na tom si pomaly pracuj.

jaskolka
30. aug 2022

Hlavne je podľa mňa nezmysel sa opakovane k sebe vrátiť po rozchode. Z nejakého dôvodu ten rozchod bol, tak načo znovu sa dávať dokopy?
Nevyšlo to 1x,nevyslo ani teraz, si len zbytočne nešťastná a trápiš sa.
Uzavri to, povedz si ze pre takého blbca už sa neoplatí ani slzu vyronit a chod ďalej. Toto je zla životná kapitola a zbytočne sa budeš v nej babrat. Pomsta ti nijako nemôže, lepšie ti nebude a prekonat to musíš tak či tak

loliki
30. aug 2022

Si zranená, sklamaná, oklamaná, nahnevaná, nemilovaná, občas prídu dni, keď človek je na dne ako vyžmýkaný grep na dne odšťavovača. Neviem, či som to dobre napísala. Proste vyžmýkaný trpký bez elánu a chuti do života. Ja som sa minule z ničoho nič dostala nejakú depku, že ma vlastné deti nemajú radi, oni ma len potrebujú a využívajú ako bufetárku, kuchárku, upratovačku atď. Stačí, keď jeden deň človek zistí, že je niekym nemilovaný a zrúti sa svet. Ale keď si predstavíš, že ešte je veľa ľudí, ktorí ťa ľúbiť môžu a aj lúbia, tak sa na toho jedného úbožiaka proste zabudneš, prekročíš a ideš ďalej. Nazvi ho Omyl. A poteš sa, osláv, že táto pravda aj keď bolí ťa oslobodila od ďalších sklamaní.

dianna3571
30. aug 2022

Žiadna pomsta ti nepomôže a ty mu ani niak nevieš ublížiť keďže, podľa toho čo píšeš ho absolútne nezaujímaš.
Samolutosť ti nepomôže. A plakať pre takého chlapa nieje veľmi rozumné..
Hlavu hore si predsa žena, maj nejakú hrdosť.
Dokáž hlavne sebe, že si silná, že si sa ponaučila a niesi závislá na ňom.
Držím palce

galioska
30. aug 2022

ciste bravo🤣

viestta
30. aug 2022

Tu už škoda čokoľvek písať. Nič nechápe, nič nepochopí. O tri dni tu bude ďalšia debata Xeny pomstitelky.

annelise17
30. aug 2022
mam1na
30. aug 2022

Jemu neublížiš, jedine samej budeš predlžovať bolesť a to zožieranie zvnútra za to nestojí. Priženieš si psychické problémy a niekde sa to vyvŕbi na zdraví...
Nechaj ho ODÍSŤ... Nikdy sa ani nemsti iným potencionálnym partnerom. Lebo toto bude kolotoč. Drž sa. Len to musí odznieť......

zuzanna33
31. aug 2022

Bude trpieť každému sa všetko v živote vráti či už dobre alebo zlé. Hovorí sa čo dáš to dostaneš...ale to môžeš pochopiť rokmi a skúsenosťami...Neni som žiaden guru ale musíš aj keď ani ja to slovo nemám rada ale zahodiť jeho za hlavu !Je to len a len chlap takých je na svete ublížil ti ale ty musíš ísť o level vyššie nezahadzuj sa a ním aj ho budeš ignorovať to je najlepšie riešenie hlavne pre teba... Pomsta nieje a nikdy nebola riešenie on dostane čo si zaslúži neboj....