Ako sa odľúbiť od blízkej osoby?
Ahoj kočky, už neviem co ďalej. Som az po usi zaľúbená do chlapa s ktorym to absolutnr nema perspektívu, neočakávam vztah. On je vsak aj moj veľmi dobry kamoš. Ja viem ze ideálne by bolo prerušiť kontakt a pomaly zabudnúť ale keď to spravim pridem o najblizsiu osobu akú mam. Chcem s nim byt v kontakte aspoň platonicky ale zároveň ma to strasne trápi, že sa s nim nemôžem zblížiť aj fyzicky. Ako sa od ľúbiť
@emma1985 som slobodna s 2 deťmi, žijem v odluceni s manželom
@emma1985 ako si to vyriešila ty?
A presne tu je to, v čom to máš ťažšie...si v tejto chvíli nezadaná, preto to považujem za ťažšie....u mňa to bolo iné v tom, že som sa "zobudila"...porozprávala som sa s jeho ženou a zistila, že to nie je úplne tak, ako mi to on prezentoval....postupom času zisťujem, že veľakrát sa naozaj toto deje len preto, že si chlapi potrebujú zvýšiť ego...robí im dobre, keď vedia, že ešte niesú "stratený"...musela som tomu urobiť ráznu stopku, nakoľko som cítila aj ja, že ma veľmi priťahuje...nebudem klamať, že aj mne po tých stereotypných rokoch mi to robilo dobre...pravdou naozaj je- zíde z očí, zíde z mysle...len teda vravím, ty si úplne v inej situácií...

Nedalo mi neprečítať si túto konverzáciu, nakoľko som sa myšlienkami vrátila k obdobiu, kedy som sa cítila rovnako...vedela by som ti o tom napísať knihu, ale už je dobre...u nás bol však problém v tom, že aj ja aj on sme mali rodinu...v tvojom prípade mi však nedá, podľa toho čo píšeš, to obaja cítite rovnako, viem že to bude ťažké , ale pokiaľ obaja s manželkou vedia, že majú nefunkčný vzťah, možno to nebude až také náročné...to už asi musíš vedieť skor ty...len mi behá hlavou, ty si slobodná baba? Máš už za sebou nejaké partnerské vzťahy?