Ako sa opýtať priateľa na jeho správanie?
Ahojte, nedavno som sem pisala v jednej diskusii:
nechala som to odvtedy cele nejak tak a neriesila.. ale dnes rano som nahodou natrafila na instagrame na profil jednej slecny, ktoru moj priatel sleduje a pred dvoma dnami jej komentoval fotku so slovami, ake je krasne ziena.. tak som si ju pozrela aj na facebooku a aj tam jej ,,osrdieckoval,, vsetky jej fotky pricom mna si na fb ani do priatelov stale nepridal.. viem co mi vsetky poviete a suhlasim s vami uz vopred, uz som si chvalabohu zlozila ruzove okuliare, len moje srdce to stale nechce velmi prijat ale hlava vie kolka bije a co treba robit.. len nechapem jednu vec - preco to robi? Co z toho ma? Alebo to naozaj taha na viac stran? 😔
Chcela by som sa ho na ten komentar tej zene opytat priamo ale neviem vobec ako, neviem ako zacat proste a ani nic lebo ,,naoko,, je vsetko ok.. cert nam bol dlzny vsetky tieto socialne siete, hoci asi to nie je ani tymi sietami samotnymi ako nim…
@kavasmliekom v Nemecku
Viem, ze ho neuhanas. Vsak bud nad vecou a nech ukaze, ci vie aj konat a dodrzat, co slubuje. Ze to nie su len slova do vetra pre naivne. Hlavne sa ale netrap..
A to je tak ďaleko aby nemohol prísť domov častejšie? Ako dlho si píšete a po akom čase ste sa stretli a kde ste sa stretli? V akých rozostupoch a na ako dlho ste boli spolu na rande?
@la_dolce_vita dakujem za podporu 🙏❤️ asi zacnem tym ze sa ho opytam ci si mysli ze takyto vztah ma zmysel ked sme spolu tak malo
@kavasmliekom od leta si piseme, boli sme spolu v priemere kazde dva mesiace, prvy a druhykrat na noc a tretikrat na tri noci.. vzdy pride na tyzden.. ale ja tiez pracujem tak viac dni sa nam byt spolu nedalo
Myslím si že zamilovaný muž (v tých úplných začiatkoch) ma oči len pre tu jednu a nebude verejne vypisovať komplimenty inej, hlavne keď je možnosť, že si to prečítaš 😞
Ja ti chcem len naznacit, aby si to nebrala prilis vazne a netrapila sa. Daj tomu cas, neries. Vsetko sa casom vyvrbi. Pre neho si idealna, pride domov, ma spolocnost. Ale tebe to staci? Nie je lepsie sa stretavat kedykolvek sa nam chce.. a ano, po usi zamilovany muz sa sprava inak.
@feuille suhlasim!
@la_dolce_vita len vies, mam zachvilu 31, nemam deti a mam aj nejake zenske problemy a hrozi mi mozno odobratie maternice, naozaj netlacim na pilu, ale myslela som ze tento naozaj bude lojalny, lebo skutocne sa tak javil, naozaj to so zenami vie.. tak som z toho len sklamana
preboha autorka, on je 40 ročný stary cap a posiela pitxoviny sliepkam a sedí nad insta?? Vsak to je Red flag jak hovado. Ja osobne by som o takeho nestala, to nemáš na viac? Je to velke staré decko, co to nevidíš?? Sa zasekol niekde na strednej tusim.A ty s nim, ked si s takým.
Od leta je to veľmi málo. A Nemecko nie je tak ďaleko aby nemohol prísť domov častejšie.
@barborachors no co ti poviem, dokazal mi tak ucarovat ze som si uletela a myslela ze by to mohlo vyjst
Viem a chapem ta.. ☹ ...len nie kazdy je ferovy. Moze ti narozpravat co len chce, ale nemusi to tak byt. Bud opatrna a uvidis, aky bude vyvoj. Drzim ti palce..
No ja by som dala srdiečko na jeho komentár a tým to hasne. Došlo by mu.
@kavasmliekom to ano, ale pracovne by ho asi castejsie neuvonili, neviem🤷♀️
@la_dolce_vita dakujem krasne 🥰
@misicka31 vela z vas by to spravilo, ja na to nemam zaludok 😔
Inac.... ja mam 42.... ok, nemusi mat rodinu, deti, proste nemal stastie na tu pravu... ale aby v 40tke chodil na Slovensko k rodicom a v Nemecku byval s kolegami.... mna by uz toto zastavilo....
Keď to robí takto verejne, že aj vypisuje slizké komentáre, nechcem vedieť čo robí poza chrbat.
Chápem ta že chceš vysvetlenie a dať mu to vyžrať, ale najviac ho potrestáš tým, že ho zo dňa na deň vymazes zo života a debil bude rozmyslat čo sa stalo a že holubičku nemal tak omotanu kolom prsta, keď ho zo dňa na deň poslala do pr*ele. Takýto chrapúň nikdy nenaberie odvahu a ani sa neprizná, nie to ešte že by niečo vysvetľoval alebo ľutoval. Takze maj “na vrch” a predbehni ho. A ten nápad s osrdieckovanim toho komentára mi aj prišiel vtipný 😂 hneď potom by upadol do zabudnutia a všetko by som poblokovala
@sella38 nad tym som sa nezamyslala, vyhovuje mu zdielane byvanie ked nema partnerku a asi setri ked ma moznost
no vieš, na zoznamkach su bud zufalci (nosati, pupkati, plesati, skaredi co ich nikto nechce) alebo pekní alebo schopne vyzerajúci a to su vsetko kurevnici alebo suknickari (honiaci si ego minimálne tym ze slintaju nad inými). Nic medzi tym nie je na vyber a ak ano, tak je to prevelika náhoda ak si tam niekoho najdes.
Tak naber gule a šup do toho.
@kristinka92 nechcem sa zamlcat, radsej mam veci vyjasnene.. ja to ukoncim bud s tym ze to nema zmysel na dialku alebo ak naberiem odvahu tak sa ho opytam aj na ten komentar ale to asi skor nie..ale ukoncit to chcem normalne aby bolo jasne ze je koniec
Ani sa ho nemusis pytat, odpoved bude "Len tak, co nemozem? Sak nic zle nerobim tak co riesis".
@tykat hej ved toto iste mi povedal byvaly ked som ho nasla na zoznamke, povedal mi ze on sa tam chodi len porozpravat 😂😂😂😂 samozrejme to bol jasny koniec
@misicka31 posnazim sa to spravit este dnes
Ja by som sa ho nič nepýtala.Rovno by som sa s ním rozišla.
Chlapec ťa ma na háku a už dávno loví inú.To len ty si to doteraz nevidela
@doriiis ja to potrebujem mat uzavrete kvoli sebe, nie kvoli nemu

@katusik456 ano nie je to lahke resp mne je proste hlupe nieco blizkemu cloveku len tak splechnut z nicoho nic.. musim pozbierat kus odvahy a pripravit sa ako vobec tu temu nacat