Ako sa opýtať priateľa na jeho správanie?
Ahojte, nedavno som sem pisala v jednej diskusii:
nechala som to odvtedy cele nejak tak a neriesila.. ale dnes rano som nahodou natrafila na instagrame na profil jednej slecny, ktoru moj priatel sleduje a pred dvoma dnami jej komentoval fotku so slovami, ake je krasne ziena.. tak som si ju pozrela aj na facebooku a aj tam jej ,,osrdieckoval,, vsetky jej fotky pricom mna si na fb ani do priatelov stale nepridal.. viem co mi vsetky poviete a suhlasim s vami uz vopred, uz som si chvalabohu zlozila ruzove okuliare, len moje srdce to stale nechce velmi prijat ale hlava vie kolka bije a co treba robit.. len nechapem jednu vec - preco to robi? Co z toho ma? Alebo to naozaj taha na viac stran? 😔
Chcela by som sa ho na ten komentar tej zene opytat priamo ale neviem vobec ako, neviem ako zacat proste a ani nic lebo ,,naoko,, je vsetko ok.. cert nam bol dlzny vsetky tieto socialne siete, hoci asi to nie je ani tymi sietami samotnymi ako nim…
Pracuje aj víkendy, aj každý deň? Co za prácu ma?
Ja som podstatne staršia, ako ty a poviem Ti, radšej sama na tej ceste bez muža a šťastná, ako za každú cenu bojovať a takého chlapa. Veď by ma ani netešilo, že si musím lásku vydupávať, vychovávať. Ty si ho už mala ako svoju vysnívanú polovičku a dokonalého a preto Ťa to vždy privedie k takým nepoužiteľný kusom. Musíš dať seba na prvé miesto a ľúbiť sa. Len ťažko to môžeš od niekoho iného očakávať,keď to nevieš ty sama.
@kavasmliekom stavbarcina.. robi od piatka do soboty
Áno máš sa ho opýtať a máš si s ním spraviť poriadky. Keď chce sledovať a srdiečkovat a ochkat nad ženami z netu tak by som ho poslala kade ľahšie. Ani hra to na xstran. Nalepí sa nejaká z tých sexic na neho (nebodaj) hneď by zdochol možno 😂 a preto ma problém aj ta pridať na fb ako.priatelku
@enmery ano ja mam vo vztahoch problem so sebadoverou, to mi ostalo spred 13 rokov ako nasledok prveho vazneho vztahu ktory nedopadol podla predstav.. v inych veciach a situaciach som sebavedoma, ale vo vztahu s muzom nie som.. velakrat som bola sama spokojna, zila si fajn zivot kym mi donho nevstupil nejaky chlap
@dharmasanata na zoznamke sme sa spoznali ano
@simca06022011 ja to vsetko niekde v podvedomi viem a uvedomujem si to, len nejaka cast vo mne nechce verit ze mozu byt naozaj vsetci ti chlapi taki 😔🤷♀️
Všetci nie!Ani všetky ženy nie sú rovnaké!To ty sa napriek redflagom upínaš na vadné kusy. Keby si si chcela užívať, nechcela rodinu, nemala citlivú dušu-tak choď do toho. Ale ty taký človek nie si a len Ti to evidentne ubližuje.
@dharmasanata hej ved uz sa na zoznamku ani nedam..
@enmery myslela som vsetkych na ktorych som narazila ja pravdaze, nehadzem ich vsetkych do jedneho vreca 🙏 ale vzhladom na moju citlivost asi ozaj bude lepsie ked budem sama a nebudem sa vystavovat riziku ze budem stale len sklamana
Kašli na mužov a na zoznamky a to ti píšem ako 37 ročná slobodná matka...užívaj si život, buď šťastná a keď má niekto do tvojho života vstúpiť, tak vstúpi aj bez blbých zoznamiek. Ja som sama už skoro 5 rokov a nemenila by som to...teda nehľadám, nie som UŽ na zoznamkách, a čo má byť bude...
@dharmasanata joooj mat ja taku odvahu 😔 to by som asi nezvladla ale ukoncim to urcite
@earlgrey presne to spravim, uz ziadne zoznamky 🙏
@dharmasanata ano zapracujem na tom, viem ze vo vztahu vzdy taham za kratsi koniec
Teraz som prečítala celú diskusiu.
Ja si myslím ze on vás dvoch ani ako pár nevidí. Takže podľa mňa sa ani nemusíš báť mu niečo vysvetľovať. Prestaň sa ozývať a ono to samo odzneje.
Co si chceš vydiskutivat? Nie je čo. Ty len opäť dufas že ti to cele vyhovori a presvedčí že to nie je pravda?
Kašli na to...
Nič horšie urobiť nemôžeš ako si co najrýchlejšie splašiť chlapa len aby si mala dieta!
Zničiš život svojmu dieťaťu aj samej sebe.
Prepáč ale posobis veľmi zúfalo a naivne a toto určite vycíti aj chlap. Skus najor vyriešiť toto.
@simona20201309 ale ja nechcem chlapa za kazdu cenu to vobec nie a uz vobec nie si spravit hned dieta.. a nie som naozaj ani zufala, mne bolo vzdy dobre aj samej, ale obcas som sa samozrejme zamotala s nejakym muzom a vzdy som skoncila sklamana lebo to bol vzdy nevhodny vyber.. ale s tymto to ukoncim urcite to mam v plane.. ale mne by nevadilo v zivote napr ostat aj bezdetna, urcite nechcem skoncit ako slobodna matka..
to ze si Ta neprida ani medzi priatelov, nie to este aby si dal s Tebou fotku alebo zverejnil vztah je proste nie ze na 100 ale na 1000% preto lebo hraje na vsetky strany, a zenam keca ze je bez frajerky…sestra mala takeho frajera a presne toto robil … nemohla si ani ona dat s nim fotku a oznacit ho … a potom presne zistila ze vypisuje a lajkuje zeny… a nie, nie je to socialnymi sietami, je to jeho charakterom. Vsetci muzi maju siete, a ano verim tomu ze vela muzov toto robi, ale nie vsetci. Teraz je to skor “ prilezitost robi zlodeja” , je to jednoduchsie namotavat zeny, ale zaletnici tu boli stale.. len to skusali nazivo. A ked to raz muz v sebe nema, tak to nerobi.. tak isto ako to nerobime my zeny .. aj ked mame rovnake moznosti. Aj ked aj medzi zenami su urcite vynimky.
@enmery presne.. a ja poznam aj take zeny, ktore maju vernych a starostlivych muzov, ale su vo vztahu nespokojne lebo im chyba romantika a presne tieto “ recicky”. No ja neviem … podla mna najvacsi romantici, obdarovavaci atd. su prave ti, ktori sa snazia utisit svoje vycitky zo zahybania. Ale tak 🤷♀️ niekto sa ma asi prilis dobre…
A rozprávali ste sa vôbec o tom ako to vníma on? Povedali ste si ze ste vo vzťahu? Pretože mne to príde tak ze on to vôbec neberie ze mate nejaký vzťah. Vyzerá to skôr tak, ze ta berie ako kamošku na spríjemnenie chvil
Tak som ho zeny konfrontovala ohladom toho komentara a samozrejme ma na to argumenty ze je to len kamaratka a ze ju 10 rokov nevidel
Prosím Ťa a čo si čakala?Keď niekoho 10 rokov nevidím,napíšem mu, ako sa má a nebudem písať pubertálne komentáre o jej kráse.😄
Ako som vravela, bla bla bla.
Ináč sa ti čudujem, ty mladá baba, ktorá by si mala nájsť reálneho priateľa, prežívať reálny vzťah, tak ty chceš nejakého o 10 rokov staršieho, ktorý ti nedáva absolútne nič. Čo sa radšej zobudiť?
Klame mi vsak ano? Preto vam to sem pisem lebo sa poznam a asi by som sa nechala zmotat, potrebujem triezve rady.. na ten fb som sa ho nepytala este.. pise ze sa nemam absolutne coho bat no proste klasicke muzske keci…no nic som rada ze uz som spravila pre mna ten najtazsi krok a to je zacat.. ostatne uz nejak pojde aj samo

@enmery ano, ja vzdy zidem z kratsej cesty.. len sa bojim ze takymto stylom naozaj na ziadnej ceste neostanem ked stretavam len takychto muzov