icon

Ako sa oslobodiť od príťažlivého muža?

21. jún 2024

Ahojte, ako sa odmotat od muza, ktory je pre mna velmi pritazlivy? Stretli sme sa a bolo vidiet, ze to tam iskri z oboch stran, ale nie som si nim ista. Nechcem sa do nicoho hrnut.
A taktiez nechcem sa namotavat. Ako do toho nedavat emocie?

komplikovana
•
21. jún 2024

Uvedomit si, ze iskrenie sa nerovna laske. Laska nie je emocia, je to rozhodnutie. Zalezi co by si chcela.

zelenina1
•
21. jún 2024

Tak si to zhrnme. Je pre teba atraktivny, pravdepodobne je to vzajomne. Chces ho blizsie spoznat. Zaroven sa pri tom spoznavani nechces prilis namotat a chces si dat nacas. V poriadku.

Nuz, jedine co mi napada je zmensit frekvenciu vasho kontaktu. Pokojne mu naznac, ze si "opatrna" a bude to s tebou na dlhsie. Ak mu za to stojis, pocka. Ak mu za to nestojis, nie je to spravny partner.

zmrzlinka8
•
21. jún 2024

@komplikovana tomuto ja veľmi nerozumiem. pre mňa láska je emócia určite. rozhodnutie je pre mňa zostať s daným človekom, žiť s ním, byť mu verná, starať sa o vzťah. to je pre mňa rozhodnutie. ale skutočná láska nezávisí od mojej vôle.

sheila121
•
Odpoveď bola odstránená
•
minenkak
•
21. jún 2024

Jaaj moja to si len nadržaná,to len sa s ním nestretavat a ešte keď je chémia silná

komplikovana
•
21. jún 2024

V skratke -Laska je cit, stav bytia. Zalubenie je emocia, emocny vykyv. Na zaciatku byva ta chemicka pritazlivost, lebo to tak priroda zariadila a to co sa deja potom je uz na nas. Co sa tyka rozvodov- clovek zmeni rozhodnutie, kvoli roznym ovplynujucim faktorom. Podlahnut je strasne lahke.

zmrzlinka8
•
21. jún 2024

@komplikovana podľa mňa, láska je cit. a nemýlim si to s prvotným zamilovaním. láska, ak je skutočná, pretrvá celý život.