icon

Ako sa oslobodiť od žiarlivého milenca v práci?

Včera o 20:41

Ako sa oslobodiť od milenca keď spolu aj pracujeme? Je neskutocne žiarlivý. Vyčítal mi že som bola s rodinou vcera, prišiel k nám na návštevu priateľ mojej sesternice ktorý mi dával niekedy návrhy. Brutálne začal vyvádzať že som tam bola s nimi. Pričom on bol na Silvestra so svojou ženou. Napisal mi strašne veci, že ktovie čo som s nim robila pritom tam bolo kopu ľudí. Ako sa mám od neho oslobodiť keď sme spolu ešte aj v práci? Teraz ma ignoruje. Viem je to hrozne ale ja som úplne hotová z toho

Strana
z3
motylik2559
Dnes o 09:10

@anonym_autor Autorka, po tomto co tu citam ja uz neviem ci lutovat teba alebo toho chlapa😂 sorry🤷‍♀️ Ty musis byt asi masochistka, ked ho stale chces. No ked si si zacinala so zenatym, tak ty si si asi šóru na mozog nevystala. No kto chce kam, pomozme mu tam....🤷‍♀️
Bud naberes nejakym zazrakom mozgove bunky a zmenis pracu a vsade ho zablokujes, alebo ostan kde si a nezakladaj tu 150 tem o tom aka si zufala z milenca, ktory ma vlastnu manzelku, este na teba chorobne ziarli a ty ho aj tak dalej chces...Co ti na toto povedat? Nechcem ta urazat, lebo co si a aka si uz vies aj od inych a verim,ze aspon toto o sebe vies patricne aj ty.

anonym_8bd0a4
Dnes o 13:34

zmeň prácu a v tej novej už pre istotu nikomu nedaj

Strana
z3