icon

Ako sa oslobodiť od žiarlivého milenca v práci?

1. jan 2026

Ako sa oslobodiť od milenca keď spolu aj pracujeme? Je neskutocne žiarlivý. Vyčítal mi že som bola s rodinou vcera, prišiel k nám na návštevu priateľ mojej sesternice ktorý mi dával niekedy návrhy. Brutálne začal vyvádzať že som tam bola s nimi. Pričom on bol na Silvestra so svojou ženou. Napisal mi strašne veci, že ktovie čo som s nim robila pritom tam bolo kopu ľudí. Ako sa mám od neho oslobodiť keď sme spolu ešte aj v práci? Teraz ma ignoruje. Viem je to hrozne ale ja som úplne hotová z toho

Strana
z3
enmery
Autor odpoveď zmazal
autor
1. jan 2026
@enmery
Odpoveď bola zmazaná

@enmery netuším ako som sa do toho zamotala

ivicatolic
1. jan 2026

@anonym_autor zmeniť prácu, ale si si naložila na chrbát,😄

anonym_4ee431
1. jan 2026

Poraď sa s jeho ženou ona ho pozná lepšie čo naňho platí.

autor
1. jan 2026
@ivicatolic

@anonym_autor zmeniť prácu, ale si si naložila na chrbát,😄

@ivicatolic naložila som si brutálne a tak mi teraz treba

anonym_f82623
1. jan 2026
@anonym_autor

@anonym_autor zase ty?

ivicatolic
1. jan 2026
@anonym_autor

@anonym_autor som rada, že si sa neurazila, ozaj utekaj

ivik4
1. jan 2026

Ty si tu uz pisala nie ? Taka dlha naivna diskusia to bola

autor
1. jan 2026
@anonym_f82623

@anonym_autor zase ty?

@anonym_f82623 ano zas som to ja. Nedokazem sa z toho vymotat

autor
1. jan 2026
@ivik4

Ty si tu uz pisala nie ? Taka dlha naivna diskusia to bola

@ivik4 áno písala. A ja som z toho vážne hotova

domkakvet
1. jan 2026

@anonym_autor neziarli len zistuje ci si s niekym nieco nemala, aby nenakazil seba a svoju zenu, bud rada, ze ta ignoruje a zabudni co medzi vami bolo.

ibrunova
1. jan 2026
@anonym_autor

@enmery netuším ako som sa do toho zamotala

@anonym_autor čo znamená milenec? Priateľ?

autor
1. jan 2026
@domkakvet

@anonym_autor neziarli len zistuje ci si s niekym nieco nemala, aby nenakazil seba a svoju zenu, bud rada, ze ta ignoruje a zabudni co medzi vami bolo.

@domkakvet to nieje pravda . Netusis aké scény robí len sa somnou v robote rozpráva nejaky chlap

anonym_68e622
1. jan 2026

mozes zmenit pracu? mala by si si vo svojom zivote upratat .. priznat sa manzelovi a dufat,ze ti odpusti a ak nie .. najast novu pracu novy domov a uz nikdy nespravit rovnaku blbost ... zaroven napisat milencovi,ze ak ti neda pokoj preposles spravy jeho manzelka a spravis mu rovnake peklo zo zivota ako on robi tebe .. a ak to nechce zazit nech ti uz da pokoj .. zablokuj ho vsade kde sa da a v praci to zatial len udrzuj na ciste pracovnej komunikacii

anonym_9811ff
1. jan 2026

Akoze nechapem, tiez som mala milenca slobodneho..a proste od zaciatku som mu povedala ze ziadna laska, namotavacky, kontrolovacky. A hotovo, ale uz sme prestali 2 roky to trvalo. Ako sme v kontakte ale nestretavame sa...ale razne som mu hned vysvetlila, ty co nevies tomu svojmu povedat? Mne keby spravil taku scenku, maj sa 😉

autor
1. jan 2026
@anonym_68e622

mozes zmenit pracu? mala by si si vo svojom zivote upratat .. priznat sa manzelovi a dufat,ze ti odpusti a ak nie .. najast novu pracu novy domov a uz nikdy nespravit rovnaku blbost ... zaroven napisat milencovi,ze ak ti neda pokoj preposles spravy jeho manzelka a spravis mu rovnake peklo zo zivota ako on robi tebe .. a ak to nechce zazit nech ti uz da pokoj .. zablokuj ho vsade kde sa da a v praci to zatial len udrzuj na ciste pracovnej komunikacii

@anonym_68e622 ja som práveže zmenila prácu všetko kvôli nemu. Neviem čo mám teraz robiť som hotova

anonym_9811ff
1. jan 2026
@anonym_autor

@anonym_68e622 ja som práveže zmenila prácu všetko kvôli nemu. Neviem čo mám teraz robiť som hotova

@anonym_autor no nic posli ho do riti, nech si doma riesi zenicku a ty si najdi normalneho chlapa..naco ti je toto na krk?

anonym_68e622
1. jan 2026
@anonym_autor

@anonym_autor no tak hold ju zmenis znova... ale pokial si nepospraces vsetko okolo bude ta to tahat dolu ..zacni s priznanim sa doma a uvidis ako to manzel vezme ... mozno prekvapi a pomoze ti az z neho zlost opadne ... spravila si chybu a riadnu,ale pouzila si sa snad

enmery
1. jan 2026

Hádam neberieš chorobne žiarlenie kurevníka ako prejav toho, ze len Teba jedinú smrteľne miluje...
Sesternici si mala povedať, čo za debilka si zavesila na krk a na tohto sa už ani nepozri. Potrebuješ co?Byt tehotnà, aby Ťa poslal na potrat ci pohlavná chorobu, aby si sa prebrala?

anonym_f82623
1. jan 2026
@anonym_autor

@anonym_autor akože nevieš čo máš robiť? Nechápem. Veď ho pošlú do riti. Či sa ho bojíš, či čo?

anonym_68e622
1. jan 2026

ak manzela nemas tak to nieje milenec ale ty si milenka ... o to lahsie pre teba .. povedz mu razne nech ta necha na pokoji inak pojdes s pravdou von ...

autor
1. jan 2026
@anonym_68e622

@anonym_autor no tak hold ju zmenis znova... ale pokial si nepospraces vsetko okolo bude ta to tahat dolu ..zacni s priznanim sa doma a uvidis ako to manzel vezme ... mozno prekvapi a pomoze ti az z neho zlost opadne ... spravila si chybu a riadnu,ale pouzila si sa snad

@anonym_68e622 ja nemám manžela som slobodna

enmery
1. jan 2026
@anonym_68e622

@anonym_68e622 Ved ona je slobodná...to on má doma ženu a deti.

koniarova
1. jan 2026
@enmery

@enmery ja tomu absolútne nechápem. Čoho sa ona boji?

anonym_68e622
1. jan 2026
@enmery

@anonym_autor o to lepsie- blokni ho kde sa da napis mu poslednu spravu a hladaj si novu pracu a ponauc sa- uz si nezacinaj so zadanym nikdy ...
@enmery pise ze ma milenca- v tom pripade ale milenca nema ale ona je milenka ako som napisala v dalsiom prispevku 😉

enmery
1. jan 2026
@koniarova

@enmery ja tomu absolútne nechápem. Čoho sa ona boji?

@koniarova Toho kurevnìka a psychoša. Ona berie jeho kontrolu a ziarlivostne vyvadzanie ako lásku. On vyvadza, lebo sa ku kade chodí a preto z toho upodpzrieva aj ju.

koniarova
1. jan 2026
@enmery

@koniarova Toho kurevnìka a psychoša. Ona berie jeho kontrolu a ziarlivostne vyvadzanie ako lásku. On vyvadza, lebo sa ku kade chodí a preto z toho upodpzrieva aj ju.

@enmery jaaaj. A ona ho akože stále chce debila?

enmery
1. jan 2026
@koniarova

@enmery jaaaj. A ona ho akože stále chce debila?

@koniarova Podľa mnňa Áno, Podľa počtu jej tém o ňom.

autor
1. jan 2026
@enmery

@koniarova Podľa mnňa Áno, Podľa počtu jej tém o ňom.

@enmery anoo chcem ho stále . Keď sme spolu je to uzasne

koniarova
1. jan 2026
@anonym_autor

@enmery anoo chcem ho stále . Keď sme spolu je to uzasne

@anonym_autor ty si čistá obeť narcistu. Ale šak keď si blbá. Čo s tebou.
Trp.

Strana
z3