Ako sa oslobodiť od žiarlivého milenca v práci?
Ako sa oslobodiť od milenca keď spolu aj pracujeme? Je neskutocne žiarlivý. Vyčítal mi že som bola s rodinou vcera, prišiel k nám na návštevu priateľ mojej sesternice ktorý mi dával niekedy návrhy. Brutálne začal vyvádzať že som tam bola s nimi. Pričom on bol na Silvestra so svojou ženou. Napisal mi strašne veci, že ktovie čo som s nim robila pritom tam bolo kopu ľudí. Ako sa mám od neho oslobodiť keď sme spolu ešte aj v práci? Teraz ma ignoruje. Viem je to hrozne ale ja som úplne hotová z toho
@anonym_autor zmeniť prácu, ale si si naložila na chrbát,😄
Poraď sa s jeho ženou ona ho pozná lepšie čo naňho platí.
@anonym_autor zmeniť prácu, ale si si naložila na chrbát,😄
@ivicatolic naložila som si brutálne a tak mi teraz treba
@anonym_autor zase ty?
@anonym_autor som rada, že si sa neurazila, ozaj utekaj
Ty si tu uz pisala nie ? Taka dlha naivna diskusia to bola
@anonym_autor zase ty?
@anonym_f82623 ano zas som to ja. Nedokazem sa z toho vymotat
Ty si tu uz pisala nie ? Taka dlha naivna diskusia to bola
@ivik4 áno písala. A ja som z toho vážne hotova
@anonym_autor neziarli len zistuje ci si s niekym nieco nemala, aby nenakazil seba a svoju zenu, bud rada, ze ta ignoruje a zabudni co medzi vami bolo.
@anonym_autor neziarli len zistuje ci si s niekym nieco nemala, aby nenakazil seba a svoju zenu, bud rada, ze ta ignoruje a zabudni co medzi vami bolo.
@domkakvet to nieje pravda . Netusis aké scény robí len sa somnou v robote rozpráva nejaky chlap
mozes zmenit pracu? mala by si si vo svojom zivote upratat .. priznat sa manzelovi a dufat,ze ti odpusti a ak nie .. najast novu pracu novy domov a uz nikdy nespravit rovnaku blbost ... zaroven napisat milencovi,ze ak ti neda pokoj preposles spravy jeho manzelka a spravis mu rovnake peklo zo zivota ako on robi tebe .. a ak to nechce zazit nech ti uz da pokoj .. zablokuj ho vsade kde sa da a v praci to zatial len udrzuj na ciste pracovnej komunikacii
Akoze nechapem, tiez som mala milenca slobodneho..a proste od zaciatku som mu povedala ze ziadna laska, namotavacky, kontrolovacky. A hotovo, ale uz sme prestali 2 roky to trvalo. Ako sme v kontakte ale nestretavame sa...ale razne som mu hned vysvetlila, ty co nevies tomu svojmu povedat? Mne keby spravil taku scenku, maj sa 😉
mozes zmenit pracu? mala by si si vo svojom zivote upratat .. priznat sa manzelovi a dufat,ze ti odpusti a ak nie .. najast novu pracu novy domov a uz nikdy nespravit rovnaku blbost ... zaroven napisat milencovi,ze ak ti neda pokoj preposles spravy jeho manzelka a spravis mu rovnake peklo zo zivota ako on robi tebe .. a ak to nechce zazit nech ti uz da pokoj .. zablokuj ho vsade kde sa da a v praci to zatial len udrzuj na ciste pracovnej komunikacii
@anonym_68e622 ja som práveže zmenila prácu všetko kvôli nemu. Neviem čo mám teraz robiť som hotova
@anonym_68e622 ja som práveže zmenila prácu všetko kvôli nemu. Neviem čo mám teraz robiť som hotova
@anonym_autor no nic posli ho do riti, nech si doma riesi zenicku a ty si najdi normalneho chlapa..naco ti je toto na krk?
@anonym_autor no tak hold ju zmenis znova... ale pokial si nepospraces vsetko okolo bude ta to tahat dolu ..zacni s priznanim sa doma a uvidis ako to manzel vezme ... mozno prekvapi a pomoze ti az z neho zlost opadne ... spravila si chybu a riadnu,ale pouzila si sa snad
Hádam neberieš chorobne žiarlenie kurevníka ako prejav toho, ze len Teba jedinú smrteľne miluje...
Sesternici si mala povedať, čo za debilka si zavesila na krk a na tohto sa už ani nepozri. Potrebuješ co?Byt tehotnà, aby Ťa poslal na potrat ci pohlavná chorobu, aby si sa prebrala?
@anonym_autor akože nevieš čo máš robiť? Nechápem. Veď ho pošlú do riti. Či sa ho bojíš, či čo?
ak manzela nemas tak to nieje milenec ale ty si milenka ... o to lahsie pre teba .. povedz mu razne nech ta necha na pokoji inak pojdes s pravdou von ...
@anonym_autor no tak hold ju zmenis znova... ale pokial si nepospraces vsetko okolo bude ta to tahat dolu ..zacni s priznanim sa doma a uvidis ako to manzel vezme ... mozno prekvapi a pomoze ti az z neho zlost opadne ... spravila si chybu a riadnu,ale pouzila si sa snad
@anonym_68e622 ja nemám manžela som slobodna
@anonym_68e622 Ved ona je slobodná...to on má doma ženu a deti.
@anonym_68e622 Ved ona je slobodná...to on má doma ženu a deti.
@anonym_autor o to lepsie- blokni ho kde sa da napis mu poslednu spravu a hladaj si novu pracu a ponauc sa- uz si nezacinaj so zadanym nikdy ...
@enmery pise ze ma milenca- v tom pripade ale milenca nema ale ona je milenka ako som napisala v dalsiom prispevku 😉