icon

Ako sa posunúť vo vzťahu z kamarátstva na vyšší level?

Dnes o 03:44

Mala som pár vzťahov keď som po čase zistila, že sme to akosi uponáhľali a posunuli to ďalej nejak priskoro. Ako zasa neurobiť chybu? Aj tá intimita je dôležitá keď chceš niečo vážne a dnes je trend to proste skúsiť. Len kedy je ten správny čas. Na druhej strane som zažila aj také, že pár mesiacov sme si boli blízky a fakt to bolo z oboch strán opätované, ale nikam sa to nikdy neposunulo a ľudia sú stále nezadaní a v podstate neviem načo sa zoznamujú keď reálne asi vzťah ani nechcú. Im asi stačí tá pozornosť pri zoznamovaní a nechcú akoby stratiť slobodu a možnosť loviť a randiť. Celkom to nechápem.

anonym_de1c15
Dnes o 04:57

A ako vieš, že ste to uponáhľali? Myslím si, že keby ste boli najskôr priatelia, oťukávali sa, tak by nastali dve situácie. Prvá, to čo opisuješ v druhej časti tvojho príspevku - nikam by sa to neposunulo. Alebo druhá - vhupli by ste po čase do vzťahu, ale keďže vám to zjavne nevyšlo tak či tak, myslím, že by to skončilo rovnako. Pre mňa je tvoje zamýšľanie sa niečím takýmto zbytočne.. jednoducho žijeme tak, ako v tom momente chceme. A brať to spätne ako chybu? Načo. Brala by som to tak, že čím menej som času som “zabila” vo vzťahu, kde to nevyšlo, tým lepšie 🙂

anonym_fcf0c4
Dnes o 05:01

@anonym_autor súhlasím s predošlým komentárom. Mala som veľmi veľa vzťahov, ktoré neskončili dobre a potom som mala tiež podobné výčitky - mali sme byť kamaráti dlhšie, nemali sme mať sex na prvom rande, atď. Potom raz prišiel ten pravý a proste všetko išlo prirodzene presne tak ako malo.

domkakvet
Dnes o 05:20

@anonym_autor rob ako to citis a nie co je trend.

anonym_ea7ea0
Dnes o 05:26

Ked maju obaja skutocny zaujem, tak neexistuje ze "nieco sme uponahlali". O mojom muzovi som od prveho stretnutia vedela,ze je to ten pravy, o dva tyzdne sme spolu byvali a dnes po rokoch cakame babatko

mirka414
Dnes o 05:53

Najlepšie je neriešiť a nechať všetko spontánne plynúť ..Keď niečo plánujem ,alebo sa to snažím upraviť podľa toho ako by to malo byt správne tak to dopadne katastrofálne 😂.naposledy som sa rozhodla jednoducho nechať všetko plynúť a vyzerá to na celkom pekný vzťah ❤️‍🔥

anonym_c8b289
Dnes o 06:01

@anonym_autor prepáč tvoja úvaha nemá zmysel. My s mužom sme podľa ,, všetkych noriem,, išli do vzťah z hurta, po pár mesiacoch sme už spolu žili, po 10mes má požiadal o ruku o ďalších 10 mes sme sa už brali. Medzitým brali hypo, kupovali dom. Je tomu 22r. Ale od prvého momentu som cítila že je ten pravý.
Aj pomalý opatrný a príliš hrrr vzťah ak je s nesprávnym partnerom tak môže stroskotať. Ak sa vzťah prirodzene nikam neposunie, je to na tých dvoch nie len na jednom

patrike
Dnes o 07:58

Riesis nezmysly, ziadny univerzalny navod a casovy plan chodenia nie je. Prave spekulovanim a analyzovanim chlapa odradis.

anonym_d39385
Dnes o 08:07

@anonym_autor ako som bola starsia uz nebol cas si kazdeho rok otukavat, 7 rokov som zabila s jednym co sa rozhodoval....a tak potom k muzom som bola priama...chcela som vazny vztah deti...kto sa krutil ze este nevie a uvidime - dovidenia dalsi....asi na 7x to klaplo a vsetko bolo do roka

anonym_bd83cc
Dnes o 09:03

nemáš pravdu. mám doma takého čo by sa rád zoznámil, mal vzťah - len to musí byť ten správny objekt. Musí sa mu páčiť a byť aj - inteligentná. Ale asi je to problém.

anonym_bd83cc
Dnes o 09:04
@anonym_d39385

@anonym_autor ako som bola starsia uz nebol cas si kazdeho rok otukavat, 7 rokov som zabila s jednym co sa rozhodoval....a tak potom k muzom som bola priama...chcela som vazny vztah deti...kto sa krutil ze este nevie a uvidime - dovidenia dalsi....asi na 7x to klaplo a vsetko bolo do roka

@anonym_d39385 žena činu...👍👍

anonym_d39385
Dnes o 09:07
@anonym_bd83cc

@anonym_d39385 žena činu...👍👍

@anonym_bd83cc ked si 32+ musis 😚