Ako sa preniesť cez bývalého partnera?
Ahojte.. v auguste som sa po roku rozišla s priateľom, pretože som zistila, že ma podvádza s ex a nakoniec sa k nej podľa všetkého vrátil, minimálne s ňou nejakým spôsobom funguje a ja sa cez to popravde neviem preniesť.. Moc tomu nerozumiem, pretože s ňou bol síce dlho ale čo viem od spoločných známych tak sa k nej nechoval bohvie ako a aj ju podvádzal a k tomu sa mi aj sám priznal, že s ňou bol údajne len zo zvyku a podvádzal ju s mnohými ženami.. Mali sme pekný vzťah, veľa pre mňa robil, mala som pocit, že ma úprimne ľúbi ale neviem si pripustiť, že som preňho bola zrejme vzduch, alebo resp. neznamenala tak veľa ako sa tváril a ako to hral.. Zistila som, že ma aj klamal vo viacerých závažnejších veciach a cítim voči nemu zlosť.. Bojím sa, ako dlho bude toto obdobie ešte trvať.. Tým, že som citlivejšia povaha a dosť premýšľam tak teraz veľa pracujem a chodím cvičiť a snažím sa niečim zamestnať ale trápi ma to. Trápi ma to, že vlastne v mojej hlave som mala o ňom obraz, ktorý ani neexistuje. Že ten človek, ktorého som mala rada vlastne nie je ani on.. Nechcem sa k nemu vráťiť, to v žiadnom prípade, uvedomujem si, že koniec bol najlepšie rozhodnutie ale cítim sa zaseknutá ako keby a ubolená...
@anonym_autor neviem co si ocakavala od chlapa, ktory podvadzal zenu, asi ze k tebe sa bude spravat inak, ale nie tak to nefunguje, ber to ako ponaucenie.
@domkakvet tak ja poznám veľa ľudí, ktorí jedného partnera podvádzali a iného už nie aj v rodine máme takých
@domkakvet tak ja poznám veľa ľudí, ktorí jedného partnera podvádzali a iného už nie aj v rodine máme takých
@anonym_autor Dievča, to sa nedá čítať. Predstav si, že ak niekto podvádza partnera nonstop, fakt nezačne byť pri Tebe verný. Klame, klamal a bude klamať kým maposledy nevydýchne...kde ste to vyrastali, že sa trháte za doslova nulovými magormi.
@anonym_autor tak ja nepoznam ani jedneho takeho.
@domkakvet ja mám rodičov takých čo sa navzájom podvádzali a teraz majú obaja iných partnerov a nepríde mi, že by sa podvádzali ale všetko je možné.. ale pointa je, že ako sa mám s týmto vyrovnať
s cim sa chces vyrovnavat? ty si si zle vybrala, ty si nepozerala na to, aky naozaj je, ale aky by sa ti pacilo, aby bol.. ty si navravas, ze ked niekto podvadza svoju partnerku s mnohymi zenami, tak zrazu bude pri tebe niekto uplne iny.. zijes s privretymi ocami, aby sa ti svet zdal krajsi.. ale svet vie byt pekny aj s otvorenymi ocami, len na to treba odvahu.. tak ich otvor a pozeraj sa druhykrat dobre, az si budes s niekym zacinat.. a neprimalovavaj si veci na ruzovo.. to mozes vyrovnavat, inak nemas co
@anonym_autor Neber to osobne, teda v tom zmysle, ze ty si nebola prenho nejaka dost dobra, alebo ze si bola vzduch. Podla mna si nebola vzduch, ale tento clovek ma problemy sam so sebou a na poriadny vztah proste nema. Toto, co dal, je jeho maximum.
s cim sa chces vyrovnavat? ty si si zle vybrala, ty si nepozerala na to, aky naozaj je, ale aky by sa ti pacilo, aby bol.. ty si navravas, ze ked niekto podvadza svoju partnerku s mnohymi zenami, tak zrazu bude pri tebe niekto uplne iny.. zijes s privretymi ocami, aby sa ti svet zdal krajsi.. ale svet vie byt pekny aj s otvorenymi ocami, len na to treba odvahu.. tak ich otvor a pozeraj sa druhykrat dobre, az si budes s niekym zacinat.. a neprimalovavaj si veci na ruzovo.. to mozes vyrovnavat, inak nemas co
@reanda to, ju podvádzal som zistila až časom. Každému normálnemu človeku je asi jasné, že keď sme sa spoznávali som dostávala motúziky a med okolo úst. Táto téma padla až časom a to som už bola zalubena..
@reanda to, ju podvádzal som zistila až časom. Každému normálnemu človeku je asi jasné, že keď sme sa spoznávali som dostávala motúziky a med okolo úst. Táto téma padla až časom a to som už bola zalubena..
@anonym_autor a co je to byt zalubena? tolerovat cloveku chyby a mysliet si, ze tebe nimi neublizi? dozvedela si sa to casom, ale nerozisla si sa s nim kvoli tomu.. rozisli ste sa, az ked zacal podvadzat aj teba.. a mam dojem, ze jedine, cez co sa nevies preniest, je to, ze to urobil AJ TEBE.. lebo ked to robil inym, tak to bolo ok.. si si myslela, ze ty si nejak chranena? ze si specialna a vynimocna, tak teba nepodvedie? a nevydalo? cez to sa potrebujes preniest?
mne sa tak vracia ex stale....musi mi aspon raz za cas napisat aj ked ja som uz inde a presne jeho priatelky mi vypisuju ze preco mu nedam pokoj 🙂 Pritom ja ho vobec neriesim, on mi vypisoval litanie ako ho to mrzi a nevie sa ma vzdat.... pritom zduchol sam od seba za inou
@anonym_autor a co je to byt zalubena? tolerovat cloveku chyby a mysliet si, ze tebe nimi neublizi? dozvedela si sa to casom, ale nerozisla si sa s nim kvoli tomu.. rozisli ste sa, az ked zacal podvadzat aj teba.. a mam dojem, ze jedine, cez co sa nevies preniest, je to, ze to urobil AJ TEBE.. lebo ked to robil inym, tak to bolo ok.. si si myslela, ze ty si nejak chranena? ze si specialna a vynimocna, tak teba nepodvedie? a nevydalo? cez to sa potrebujes preniest?
@reanda načo su dobré tieto utoky? ja som sa do jeho stareho vzťahu nestarala bola to ich vec.
@reanda keď si to čítam ešte raz a nechápem prečo by som sa s ním mala rozísť za to, že ju podvádzal.. čo má náš vzťah spoločné s ich
@reanda keď si to čítam ešte raz a nechápem prečo by som sa s ním mala rozísť za to, že ju podvádzal.. čo má náš vzťah spoločné s ich
@anonym_autor a keby niekoho zabil? ani to by sa ta netykalo, lebo vsak nezabil teba a teda jeho vrazda je vec medzi nim a tou mrtvolou?
co ma vas vztah spolocne s ich? no JEHO predsa
podvadzal ta ty places za nim, to si robis srandu, prezila som si neveru vo vztahu, takze viem o com to je, ale nikdy som za takym chlapom ani slzu nevyronila, zivot je prilis kratky aby sme sa pozastavovali, brzdili pri veciach, ktore nezmenime 🙂
Podla mna mas len zranene ego . A nevies pochopit preco ta podviedol prave s ex o ktorej vies ze ju podvadzal a Nebol k nej extra mily.., Akoby to definovalo u teba tu ex ako menej hodnotnu a teda nechapes ze teba taku super podviedol s nou ., a ze preco vlastne su teraz par ? Ked uz to bolo medzi nimi take na 💩 Nuz jeho character je taky ze podvadza kazdu . A jednoducho mu viac vyhovuje podvadza tu ex ako teba . Tvoji rodicia ti Dali dost divny vzor . Predstavu ze je normalne podvadzat ked je nespokojnost vo vztahu a zaroven ze spokojnost vo vztahu zarucuje vernost,. Su ludia nespokojni vo vztahoch co su verni a su ludia co maju spokojne vztahy no podvadzaju aj tak Lebo maju tulave pohlavne organy ktore sposobuju take “ nahody.”’ze 🍆 im padne do cudzej 👙 to nie je vobec o tom aky mali oni vztah ci ty snim vztah . To je o nom aky je clovek . Neuznava monogamiu cestnost nevie odolat hocijakej prilezitosti ( ktoru sam vytvara) ty Este stale mas ruzove okuliare a vidis ho takeho akeho si ho chcela mat . Boli ta odlozit ich a pozriet sa na jeho skutocnu povahu, Lebo si chcela aby to co ste mali bolo krasne specialne hlboke prenho ako to bolo pre teba . Ale to tazko mohlo byt kedze ste spolu boli len rok a uz ta podvadzal , zalubenost trva minimalne rok (potom pride vytriezvenie a laska ) a ten prvy rok ine zeny neexistuju ( neskor si vsimne ze existuju no nebude ich nahanat ked ma teba) ty si najkrajsia najuzasnejsia zena na svete .,taky co podvadza jemu je fuk ci o teba pride . Je to jeho hobby zavislost . Nevie sa tak citovo angazovat .
@anonym_autor tak ja nepoznam ani jedneho takeho.
@domkakvet ani ja
@anonym_autor clovek, ktory podvadz hoci len jedneho partnera, zjavne nema ziadne moralne hranice. Ak si niekoho nevazim, nelubim ho, v pohode mu dokazem ublizovat, ale zaroven nie som schopna ukoncit s nim vztah, co to o mne vypoveda? Si hlupa, ak prehliadas taketo jasne dokazy toho, ze to je len jednoduchy debil.
@anonym_autor podľa mna mas len urazene ego ,lebo si si myslela, ze budeš pre toho chlapa jedinečná a teba nepodvedie. Chlap ktorý podvádza každú, podvedie aj teba.
Mam jedného takéto ex, ktorý uz mal doma novu frajerku a aj tak ma chodil dva roky prosiť a vyvolaval kazdy den aby som sa vrátila a k nej sa nepriznaval. Keby som nevedela od známych, že je s ňou tak by sa v živote nepriznal. Povedal ze ju ma len na to , aby nebol po rozchode sam a ak sa vrátim pošle ju preč. Poslala som ja jeho kade ľahšie.
A ked sa rozprávam s kamarátkami tak je to dosť časty ukaz, ze ich ex vyvolávajú aj po rokoch aj ked majú nové rodiny a deti. Sú to chlapi co nevedia co chcu, nevedia si vážiť co majú doma a ked ich ta zena opusti , radsej budú s hocikym len aby neboli sami. Zjavne tvoj ex s nou nebol len zo zvyku ako ti hovoril a tak to aj dopadlo.
Prehryzni ego , zablokuj ho a nájdi si niekoho kto je mentálne zrelý a vie co chce.
Podla mna mas len zranene ego . A nevies pochopit preco ta podviedol prave s ex o ktorej vies ze ju podvadzal a Nebol k nej extra mily.., Akoby to definovalo u teba tu ex ako menej hodnotnu a teda nechapes ze teba taku super podviedol s nou ., a ze preco vlastne su teraz par ? Ked uz to bolo medzi nimi take na 💩 Nuz jeho character je taky ze podvadza kazdu . A jednoducho mu viac vyhovuje podvadza tu ex ako teba . Tvoji rodicia ti Dali dost divny vzor . Predstavu ze je normalne podvadzat ked je nespokojnost vo vztahu a zaroven ze spokojnost vo vztahu zarucuje vernost,. Su ludia nespokojni vo vztahoch co su verni a su ludia co maju spokojne vztahy no podvadzaju aj tak Lebo maju tulave pohlavne organy ktore sposobuju take “ nahody.”’ze 🍆 im padne do cudzej 👙 to nie je vobec o tom aky mali oni vztah ci ty snim vztah . To je o nom aky je clovek . Neuznava monogamiu cestnost nevie odolat hocijakej prilezitosti ( ktoru sam vytvara) ty Este stale mas ruzove okuliare a vidis ho takeho akeho si ho chcela mat . Boli ta odlozit ich a pozriet sa na jeho skutocnu povahu, Lebo si chcela aby to co ste mali bolo krasne specialne hlboke prenho ako to bolo pre teba . Ale to tazko mohlo byt kedze ste spolu boli len rok a uz ta podvadzal , zalubenost trva minimalne rok (potom pride vytriezvenie a laska ) a ten prvy rok ine zeny neexistuju ( neskor si vsimne ze existuju no nebude ich nahanat ked ma teba) ty si najkrajsia najuzasnejsia zena na svete .,taky co podvadza jemu je fuk ci o teba pride . Je to jeho hobby zavislost . Nevie sa tak citovo angazovat .
@miadi ano suhlasim s tebou, je to tak. Len neviem ako z toho von. Zbytocne mi tu niekto nadava ako som hlupa, ked pochadzam z rozvedenej rodiny, kde sa podvadzalo a dialo sa mnoho ineho, a laska sa dokazovala peniazmi nijak inak ale ja to sa vyhovarat nechcem.
@miadi ano suhlasim s tebou, je to tak. Len neviem ako z toho von. Zbytocne mi tu niekto nadava ako som hlupa, ked pochadzam z rozvedenej rodiny, kde sa podvadzalo a dialo sa mnoho ineho, a laska sa dokazovala peniazmi nijak inak ale ja to sa vyhovarat nechcem.
Mam pocit ze tu vacsina ludi vie len nadavat a odcudzovat..
Mam pocit ze tu vacsina ludi vie len nadavat a odcudzovat..
@anonym_autor ked ti niekto povie neprijemnu pravdu, tak to nie je nadavanie ani odsudzovanie.. ak sa nechces vyhovarat, tak sa aspon zamysli nad tym, co tu bolo napisane a skus nieco zmenit vo svojom pristupe.. lebo inak su to len reci, ze sa vyhovarat nechces, ale realita vypada inak
@anonym_autor ked ti niekto povie neprijemnu pravdu, tak to nie je nadavanie ani odsudzovanie.. ak sa nechces vyhovarat, tak sa aspon zamysli nad tym, co tu bolo napisane a skus nieco zmenit vo svojom pristupe.. lebo inak su to len reci, ze sa vyhovarat nechces, ale realita vypada inak
@reanda tak hovorit niekomu ze je hlupy nie je moc povzbudzujuce, este keby vies co ten clovek ma za sebou a z akeho prostredia pochadza 🙂 da sa to napisat aj inak bez tych nadavok
@reanda ja si uvedomujem, že on nie je dobrý človek ale bohužial mám vzory aké mám a mam hranicu tolerancie posunutu inde. A este dodám, že velakrát podvadzanie nie je to najhorsie s čím sa ludia denne pasuju len pre info.
@reanda tak hovorit niekomu ze je hlupy nie je moc povzbudzujuce, este keby vies co ten clovek ma za sebou a z akeho prostredia pochadza 🙂 da sa to napisat aj inak bez tych nadavok
@anonym_autor tak dostala si aj ine reakcie, nie len, ze si hlupa... a casto sa aj nadavka da 'prekusnut', ked inak ti clovek pise pravdivo.. aspon vidis, ako velmi mas tie hranice posunute oproti tomu, co je normal pre inych ludi.. ze im kvoli tomu az hlupa prides
@reanda ja si uvedomujem, že on nie je dobrý človek ale bohužial mám vzory aké mám a mam hranicu tolerancie posunutu inde. A este dodám, že velakrát podvadzanie nie je to najhorsie s čím sa ludia denne pasuju len pre info.
@anonym_autor ale ved prave o to ide.. ze si mas tie hranice posuvat na spravne miesto.. a aby si videla, kde to spravne miesto je, tak sa treba na to pozriet a trebars sa aj poucit od inych ludi.. a zamysliet sa nad tym, ci napriklad nie je skodliva vec tolerovat niekomu neveru, aj ked sa netyka priamo teba
@anonym_autor nie si hlupa . Len rodicia ti dali zly vzor ako vyzera vztah . Preto beriies veci ktore nie su norma za normalne a v pohode .Mozno by ti pomohlo pokecat o rodicoch s nejakou vyzretou osobou ktorej zivotnu skusenost si cenis.. ak taku osobu nemas kludne aj s psychologom. Lebo tieto veci nie su v tebe uplne doriesene a ovplivnuju ta negativne . Ber ten vztah s ex len ako lekciu nie zlihanie .
Tvoje pocity su uplne prirodzene bolest a smutok z rozchodu. Mas pocit ze si stratila nieco co ani Nebolo realne. Toto zazil kazdy. Ak si v sttednom veku si naivna ak si mlada .. si len neskusena a to nie je hlupost , kazdy ma pravo robit chyby Hlavne v mladosti . Lebo aj tym ma ten vztah svoju hodnotu . Ako vzor toho co nechces . Poucenie do buducnosti .Ucis sa aki su ludia aki su muzi . Ber to tak ze vzdy lepsie ze to skoncilo takto Akoby si si ho zobrala za muza mala snim dieta a potom zistila aky je nevernik , to by si mala spojenie snim do konca zivota vo vasom dietati . Takto nanho casom zabudnes a nic ta snim nespaja . Zasluzis si ozajstnu lasku nie takeho falosnika.

@anonym_autor neviem co si ocakavala od chlapa, ktory podvadzal zenu, asi ze k tebe sa bude spravat inak, ale nie tak to nefunguje, ber to ako ponaucenie.