Ako sa priblížiť k zadanému kolegovi?
Ahojte baby,neukameňujte ma. Nastúpila som do novej práce (vyšší plat a možnosť práce aj z domu).
Je tu jeden veľmi veľmi sympatický kolega, ktorý je však skoro ženatý ako som zistila. Je na vyššej pozícii ako som ja, ale sme v jednej kancelárií. Ja som u 5 rokov sama a myslím ze to je láska na prvý pohľad aspoň teda z mojej strany zatiaľ. Mám skoro 35 rokov a viem že možno to nevýjde ale možno aj áno a moja otázka je ako sa k nemu dostať priblížiť získať si ho ale tak aby som ho nevyplašila. A ja viem že je skoro ženatý, ale tak čo ak sa to podarí.
Nesúdte ma,naozaj ma to k nemu ťahá.
Však sa nechaj tahat k nemu, možno ta odpalkuje sám.
Ale ak do toho fakt chceš ist, tak stačia dlhsie pohlady a úsmevy. Bud sa chytí, lebo aj z jeho stany je to "láska na prvý pohlad", alebo nebude reagovat. A to snad poznáš.
@h2 ja som si samozrejme vedomá toho že nie,ale tak po takej dobe sa vo mne niečo pohlo
@h2 a toto je moja prvá téma tu,túto stránku mi poradila kamarátka, anonymne preto ze v nicku mam moje meno
Tak to presmeruj, nech sa to pohne iným smerom.
@barka1 ale nebude to trápne?
Totiž, bola tu pred časom podobná téma, ale tam boli kolegovia už dlhšie. A tá baba bola zjavne psychicky narušená.
A co chceš ine robit? Co nebude trapné? Upiect mu domácí koláč? Nosit vyzyvave oblečenie? Doliezat za ním a ukecavat ho?
Skús 😁 a uvidíš. Ja som za to, že chémia keby bola na oboch stranách proste to vieš a nemusíš sa pýtať tu. Zjavne mas o neho väčší záujem len ty, on možno vôbec nie. Ženatý alebo skoro ženatý ma predsa partnerku, tak buď bude rázne odmietnutie alebo niečo rýchle len tak, možno zruší zásnuby a bude s tebou. Ťažko povedať, ja osobne by som toto nerobila, muž by mal dať najavo záujem ako prvý
Keď sa približuje žena je všetko trápne a nesprávne…
@h2 aha,tak ja som mimo netuším o čo sa jedná
@barka1 to nie
@katusik456 ja viem no že mal, tak neviem ak oto teda majú doma a podobne on je stále milý veselý usmiaty a vždy žartuje
Ja chápem, že sa ti zapálili lýtka ale uvažuj rozumom. Si tam nová, on je trvalo zadaný, vyššie postavený a ešte aj kolega v kancelárii. Vieš aké by to bolo pre všetkých nepríjemné keby si začala a on odmietne?
@nyusika aká téma včera? Toto je moja prvá diskusia vôbec....a nie,nie je falošná
@januska12323 viem si predstaviť...
tak urciteeeeee 😀 😀 😀
@nyusika viete dať link na tú tému? Chcela by som si prečítať odpovede
no ved klasika - nahod minisuknu a vyckaj, kym ostanete v praci sami a nasledne prejdi okolo neho a hod stos papierov na zem (aspon 100 listov). Potom sa po ne zohni a zbieraj list po liste - kym to vsetko pozbieras, zabudne na snubenicu doma ;)
@sowhat ja ale nemám 20 rokov, a aj keby som ich mala takto by som to neurobila
Kolega je skoro ženatý, daj si odchod. To, že si sa zamilovala, ta neopravnuje rozbijat stabilne vzťahy.
Tak máš odpoveď.
Dobrý deň, z vlastnej skúsenosti viem, že vzťahy na pracovisku sú komplikované, narúšajú pracovné prostredie a atmosféru a vytvárajú ohováračky, pri/po ktorých sa človek cíti nepríjemne. Choďte do spoločnosti, nájdite si koníčky a ten pravý časom príde. Aj mne prišiel do života, keď som už absolútne nečakala. Navyše zo zadaným si nie je dobre začínať veď kebyže chcel, tak Vás už dávno osloví alebo urobí prvý krok. Kašlite na to a buďte šťastná a robte to, čo Vás baví byť šťastnou! 🙂
Zameraj sa na nieco ine
Evidentne je to len jednostranne, nekomplikuj zivot sebe ani jemu
Drz sa od neho dalej a ty si zi svoj zivot
Ak si chces nabiť hubu, tak smelo do toho 😉
@saraxyz no nechcem
skús sa zamyslieť ako by si sa cítila ty, keby nejaká kolegyňa chcela baliť tvojho snúbenca...
@lucka_ke ja viem, ja viem...
Vraj tu bola včera podobná diskusia? Ma niekto prosím link? Chcela by som si to prečítať

Veľmi dúfam, že to nepíše zase tá istá osoba, čo sem písala už viackrát.
Pozri, to, že ty si sa zaľúbila na prvý pohľad, neznamená, že aj tvoj "skoro ženatý" kolega. Daj si spiatočku.