Ako sa spriateliť s kolegom, ktorý sa mi páči?
Dobry vecer, paci sa mi v praci kolega. Dlho sme sa nevideli, no znova sme sa videli, je vesely, zatial na pohlad super, bezstarostny clovek. Mali sme moznost sa viac porozpravat, zdoveril sa mi s tym, ze to ma tazke, rozisiel sa. Znovu vzbudil vo mne chtic. Chcela by som sa s nim viac spriatelit, ale nemam na to odvahu ho niekde pozvat. Uz sa sirili famy o tom, ze koketoval s inou kolegynou. Neviem, ako si mam vysvetlit, ze sa mi tak zdoveril, ked nemusel. Mozno ho nieco tazilo. Nechcem mat blby pocit z toho
Lebo hlada naplast na svoju dusicku. Alebo vie, ze mu das, staci naznacit
To kolko tych tem ides este zalozit, uz sme ti dali rady.
Chlapi vycítia, u koho vzbudili "chtíč".
furt to isté dookola,navštív psychiatra
@jana_eyre_2 to je furt tá istá ale neviem,prečo to stále opakuje.zjavne troll
Drahá, daj sa do kľudu. Že bezstarostný človek a všetko super. Ted Bundy bol inteligentný sympoš a fešák a pritom brutálne vyvraždil desiatky žien. Neviem čo chceš s ním riešiť?Veď ste sa už rozprávali, tak sa ďalej rozprávaj normálne. A nezakladaj už o ňom témy. Nič nové sa nedozvieš. Toto je na úrovni ZŠ druhý stupeň tieto riešenice na pracovisku.
včera si to riešila načo zasa riešiš.
Nerozumiem tomuto vášmu osočovaniu. Ked nemate povedat co k veci, tak sa radsej ani nevyjadrujte. Ja som vas o nic neziadala, kazdu tu, ktora tu pise, ze som nejaka trollka z nejakej temy. A @rozculena, vy zvazte navstevu psychiatra, ked potrebujete sirit nenavist a osocovat cudziu osobu, ktora nezakladala temy o nejakych zasnubach a neviem com, asi moc neviete o co tu ide Dakujem vopred ;)
Tim co napisali aku-taku normalnu radu dakujem
@misiak7777 nechaj si tie kecy pre seba a chod kazat inde
Asi mas daleko od zeny ked sa tu takto vyjadrujes
Takže rozišiel sa nedávno, potom koketoval s kolegyňou, teraz s tebou, o týždeň s ďalšou?
To fakt ti je sympatický chlap, ktorý balí každú voľnú ženu v okolí a kadekomu rozprava, že sa rozišiel?
Ale keby si sa mu reálne páčila, pozval by ta sam, nemusíš sa mu vnucovať..

Nejako často sa tieto diskusie o kolegoch opakujú... Chlapi radi koketuju.. a poviem to čo vždy a v každej tejto téme.. nechaj to tak, buď milá, priatelska a ak sa mu pacis, tak sa to určite dozvies..