Ako sa vymaniť z citovej zamotanosti?
Potrebujem poradiť viem ze ma tu odcudzite.
Som vydatá 12 rokov 1 dieta. Muž je perfektný nemám mu co vytknúť. Ale čo čert nechcel, zmotala som sa na iného muža. Muž nič netuší, myslím si ze aj ten muz je zmotani na mňa, neviem ako z toho von. Stretávame sa koli práci 2 krát do týždňa keď musíme spolu niečo poriesit. Po čase sme si začali písať sms vkuse, nic sme spolu nemali. Občas objatie ale nič viac aj keď on by chcel ale ja nie. Nechcem rozbiť rodinu chcem z toho von.. ale neviem ako 😒 nikdy som si nemyslela ze mne sa niečo také môže stat, stále som odsudzovala ženy keď tu písali ako môžu niečo také robiť a sama som do toho spadla. Cítim sa mizerne, skúšala som ze mu neodpisem na sms dali sme si aj páru krát pauzu na vianoce, víkend ze si nebudeme písať ale ja som jak prepnuta vkuse sledujem telefón, pripadám si ako pubertiacka ktorej úplne preskočilo. Muž samozrejme nič ani len netuší, doma som úplne normálna ale vo vnútri ma to zoziera.
Jedine ako z toho von,prestat si pisat,kym si neublizis este viac. Zatial je to poblaznenie,ale casom sa zalubis. Moze sa stat,ze on strati zaujem,ked ta uz bude mat a tebe ostanu len oci pre plac. Bude to boliet,ale radsej to ukonci hned.
Bolo koze dobre, išla sa na ľad šmýkať … Predstav si, že ti jedného dňa manžel povie, že to s tebou chce ukončiť, lebo sa “zmotal” na inú ženu. Ako sa budeš cítiť?
Odmotaj sa a neodpisuj kolegom mimo práce, neverím, že si muž nič nevšimol.
To sa občas stáva. Ideálne by bolo prerušiť kontakt a nestretávat sa ani pracovne.
Ono nepoznáš ho a určite si si ho zidealizovala. Daj dole ružové okuliare a keď budeš mať chuť mu napísať, daj si po prstoch 😉
Zablokuj ho
Kľudne s ním ďalej pracuj, ale...žiadne iné kecy okrem práce...a sms už vôbec nie !
Niečo to chyba vo vzťahu a hľadáš to podvedome inde ...neznic si čo máš doma
Pauza na vikend, to je malo. Treba niekolko tyzdnov, potom to nutkanie stale sledovat telefon postupne prejde... a hlavne potom uz nezacat odznovu.
@maminazosatnika asi fakt by som potrebovala prefackat. Mam fakt dobrého muža, každý ho ma rad dookola je to fakt veľmi dobrý chlap, ukážkový otec. V sexe vo všetkom nám to klape, mame novy vysnívaný dom do ktorého sme sa nedávno presťahovali a mne normálne prepne.
Ale prečítala som si všetky komentáre a považovala som nad tým ze fakt najlepšia cesta pre mňa je skončiť to a dat si nadobro pokoj.
Kolegu pustiť z hlavy a začať sa správať normálne.
Veľa z vas mi písalo ze mi v manželstve niečo chýba, ale fakt mi nechýba nič. Sex je ok, všetko je super. Manžel starostlivý nemá problém sa postarať o dieťa, proste fakt nám nič nechýba.
Ale trochu ste mi otvorili oči ze zničiť rodinu a život ktorý som vždy chcela koli niekomu koho mam zidealizovaneho v hlave je trosku mimo.
Kolegovi som už včera napísala ze ďalej to takto nemôže fungovať, že spolu nadobro v takom smere končíme, bol z toho trosku v šoku ale padlo mi dobre tu napísať a pozrieť sa nato aj z iného pohľadu.
Samozrejme ze by som nechcela aby toto robil môj muž mne, zrkadlo ste mi nastavili tak ze sa cítim ze správna cesta je nechať kolegu nadobro ísť. A ja pokračovať vo vzťahu s mužom naďalej.
@januska12323 nie vážne muž si nič nevšimol, zas niesom úplne mimo doma sa správam normálne aj keď v hlave vždy myšlienky iné.
Zas tie sms niesu nonstop, ved to sa nedá aj kolega aj ja sme pracovné vyťažení takže si nemôžeme písať nonstop. Napíšeme si raz za hodinu 3-4 sms. Ale skončím to kým to nedošlo ďalej.
Ďakujem za všetky komentáre🙂
@lenkasarka nič také, manžel za nič nemôže. Niesom žiadna trpitelka, manžel je v tomto celom úplne nevinne. Jeho do toho vôbec nemiesam, tieto veci sú medzi mnou a kolegom.
Tak čím skôr ukončiť písanie, neodpovedať na sms resp. si povedať, že už to musí skončiť. A zameraj sa na svoju rodinu. Čím skôr tým lepšie.
@natalia2007 Napriklad zalubila som sa? Pripadne este namotala som sa? Ale zamotala som sa (v nazve) znamena nieco ine, v texty sa zase zmotala...Nejde o to, co mi vyhovuje, ale u dospelej zeny mi to pride dost komicke
@mircalla ja som tam napísala zmotala som sa a oni to museli opraviť na zamotala😤😱
Však, oni to tentokrat opravili spravne. Vyraz "zmotala som sa ", nedava, žiadny vyznam. Zamotala, alebo namotala, je spravne.
Inak, kolega je slobodný alebo ženatý? Vieš, chlapík si možno chce len dobre zapichať a potom ťa odkopne. Poznáme, keď vtáčka lapajú … Ty ostaneš ohrdnutá a ešte aj dojdeš o rodinu. No stojí ti to za to??? Niečo podobné sa stalo známej. Presne ako ty, doma skvelý chlap a dve deti, všetko super. Ale tiež sa zjavil nejaký úžasňák a ona podhľahla. On keď dosiahol, čo chcel (s bol teda vytrvalý a tak platonicky to s ňou ťahal pekne dlho), odkopol ju. Medzitým sa však o ich “vzťahu” dozvedel jej muž. Po prvotnom šoku len konštatoval, že absolútne nechápe, prečo to spravila (ona tiež nechápala), povedal jej, že nikdy mu nikto takto neublížil a bachol rozvodové papiere na stôl. Čo bolo najhoršie, na otcovej strane sú aj deti a tak ženská prišla o super muža, rodinu, deti aj o milenca. Deti sú už väčšie, majú vlastné rozumy. Je z nej troska. A celé to začalo presne nevinne rozhovorčeky a správičky. Pokiaľ sa to celé deje za chrbtom manžela, OKAMŽITE to stopni, pokiaľ si nechceš pos*ať život. Ja som sa tiež takto pracovne stretávala s jedným mužom, dlho a pravidelne. On má manželku a bábatko, ja mám tri deti a skvelý vzťah s manželom. Málo mužov som počula s takou láskou hovoriť o svojej žene a dieťati. My sme si aj písavali občas, ale bolo to viac menej pracovné, často mi správa od neho cinkla v mobile, keď som ho mala pri mužovi alebo tak, on mi to normálne nahlas prečítal. My sme si celkom rozumeli a celý tento náš vzťah sa preklopil do rodinného priateľstva, teraz sa stretávame normálne všetci on so ženou a ja s mužom aj s deťmi. Na tvojom mieste okmažite zamerám pozornosť na rodinu a manžela. Dieťa dám niekomu postrážiť a idem s mužom na večeru, niekam, sami. Všetku svoju energiu by si mala sústrediť na to a nie na nejakú fantáziu o cudzom chlapovi. Treba zapojiť rácio!
Áno nastavili ti zrkadlo čo by ti priniesol príležitostný sex v diaľke už počuješ druhé svadobné zvony vezme si ta aj s tvojim dieťaťom a ty svojmu nadobro zničis život lebo ta lákalo inde. Keďže tvoj muž nieje len dobrý manžel ale aj otec. Presne ako vravíš vieš už čo máš robiť tak sa toho drž a dakuj Bohu že to tak máš. Už to je nefer co robíš a ver ze karma je fakt zdarma.
Zide z oci zide z mysle, prestat si pisat a spravat sa odmerane
@mircalla toto milujem, tak tebe to pride komicke takze hned je potrebne sa vysmiat/podrypnut. Mne to napriklad komicke neprislo. Na niektore veci neexistuje rovanky meter, skus sa zamysliet nad tymto.
@dahra Ono, sa nejedna o basnicky vyraz, ale o vyznam., ako taky.Zmotane, znamena niečo navyte do tvaru gule. Zmotat, možeš vlnu do klbka atd.... Ale, pokial sa jedna o zivotne vyjadrenie situacie, tak tam sa s niekym možeš zamotať, alebo na niekoho namotať, ale nie zmotať...
Ahoj, nemusis sa tu obhajovat a nikomu nic vysvetlovat.
Stava sa aj v lepsich rodinach, nic strasne sa ti nestalo.
Dolezite je mat nad sebou v tomto kontrolu a nekrmit fantazie o nom...
Nevypisovat..
Priprav sa na to,ze to bude velmi tazke a moze trvat velmi dlho,kym to prejde uplne.Aj pol roka a viac.
Hlavne sa s nim nevyspi
@natalia2007 Co tebe pride ci nepride komicke, ci co milujes a nemilujes je mi ozaj srdecne jedno. Ale vdaka za info.
@mircalla ved ty si zacala hovorit, ze ti to pride komicke aj ked je to tu kazdemu srdecne jedno 😄
@natalia2007 Tak evidentne so mnou drviva vacsina ludi suhlasila a koment im prisiel relevantny
Inak, na margo, tejto temy, odporučam autorke sa nezahravať s ohňom, pokiaĺ nechce byť popálená a nechce za sebou zanechať zhorenisko. Ĺudia, si vedia taketo veci všimnuť a nezostanu len pri tom.
@mircalla sak ano ked sa da dat iba palec hore ale dole nie.
@natalia2007 Budes sa este dlho bavit o hovne? Mne sa fakt nechce dohadovat o nicom.
@mircalla Keby sa ti nechcelo, tak neodpisujes ☺️ pekny den
Tráva za plotom vyzerá vždy zelenšia, kým k nej neprídeme zblízka. A tak je to aj s partnermi, na tom, čo je blízko, vidíme chyby viac, a ten vzdialenejší sa zdá atraktívnejší.

@sheila121 tolko vyrehotanych smajlikov za 3 prispevky, mala si na veceru vtipnu kasu, alebo nebodaj nieco insie?