Ako sa vyrovnať s bývalým partnerom v práci?
Zacala som randit s chlapom, trochu starsim odomna, ma 37. Na zaciatku mi pisal, ja som neodpisovala lebo som nemala tusenie kto to je, no potom zamnou raz prisiel v praci, pracuje o poschodie vyssie, dali sme sa do reci zistila som ze je celkom fajn. Zacali sme randit, no niekedy som mala taky divny pocit. Ked som napriklad zrusila rande, tak mi sice neskor, a len tak medzi recou poslal fotku nejakej zeny, ze mu vypisuje a vola ho na rande ona. Alebo napriklad ze vraj mu kolegyna v praci hovori ze sa jej strasne paci, dalsia ho vola na rande a chce ho spoznat, sice je velmi pekny muz, aj sikovy, vysportovany, ale toto mi prislo trochu odveci, ze sa s takymi vecami chvali, kolko zien po nom ide. Raz mi dokonca povedal, ze ak by som s nim sla do fitka, tak by som ziarlila pretoze tam po nom pokukuje kazda. Ked sme sa pohadali, rozisiel sa somnou s tym ze “vsak ty pockaj, pojdem za inou a budes sa prizerat aka je stastna, ked si si ma nevazila, len cakaj”. A to vsetko len preto, ze som na niektore veci potrebovala viac casu ako on, predsalen sa nenastahujete k niekomu po dvoch tyzdnoch. Teraz sa v praci obchadzame, on sa mi ani len nepozdravi. Co by ste si mysleli o takom chlapovi? Na jednej strane ma nieco do seba, bola som pri nom stastna, mal mi co ponuknut ale zas na druhej, pride mi to dost odveci ked mal niekedy taketo reci. Myslite ze naozaj nanho caka taky dlhy rad zien?
Je to zakomplexovany blbec a dufam, ze sa nemienis k nemu vratit😉
Chalan si evidentne liečil nejaký mindrák. Nič iné to nemôže byť.
A co si prosim ta spravila tak strasne, ze si ho urazila? Ale inak suhlasim s ostatnymi, ocividne unho nie je nieco v poriadku, bud rada, ze si sa ho zbavila.
Posramotene sebavedomie (aj ked moze mat aj dobre vlastnosti), ale tymto je nepouzitelny
Že je dobrý magor. Môže byť krásny ako obrázok, je to debil, od neho len preč
Ze je to nevyzrete decko, a to som napísal slusnym spôsobom 😂
Má veľmi nízke sebavedomie, manipuluje ťa rečami o iných ženách, aby si žiarlila a prispôsobila sa mu.
Z takychto dementkov si treba len srandu robit. Nic ine sa ani neda.
Ma 37 a bude rovnaky aj v 57. Ked to chce doklepat ako stary mladenec, lebo nic ine z toho nevzide. Mal zo sebou nieco robit, v 30.chodit do psych. poradne, on uz je zacykleny vo svojich rodeach zo ženským, ked mu aj podbehne kus, s ktorym by si vedel predstavit spolocny zivot, zacne mu behat po rozume, co vsetko mu unika, zeny, ktore su krajsie, mladsie, botatsie, večny hladac pokladov a idealov. Nevyrovnany, infantilny, rigidny cvok. 🍄
keby mne nejaký povie,že sa na neho baby vrhajú tak sa rozosmejem a pošlem ho do riti a viac neriešim.
Zámerne vyvoláva tvoju žiarlivosť.Cíti sa menejcenno.Poznám aj ženy také,čo budú točiť o tom kto a kedy ich chcel zase zbaliť a ako po nich muži pokukuju a slintajú len čo vyjdú na ulicu 😄
Sú to ľudia s nulovým sebavedomím, s komplexami aj keď sa budú navonok tváriť ako vysoko sebavedomi, je to len pretvárka.
Bože to je hňup 😅 mne je trapne aj za neho.
Zakomplexovaný, nevyzretý exemplár....kašli na neho.
@lilitela treba si každého hneď ľahko otestovať😉: neodpisať hneď(ale o pár hodín), zrušiť stretko, či to zoberie normálne, ako sa zachová, keď sa nás niečo dotkne… lebo sú to situácie, ktoré sa aj reálne stanú, len keď už je človek namotaný a vznáša sa na obláčiku s ružovými okuliarmi často tieto signály prehliadne, alebo ich vidieť nechce a spamätá sa, keď už je v pasci, vzťahu s takým človekom a už tancuje ako on píska..
No pocítil by hneď, ze u mňa nemá šancu a nech sa vráti do svojho haremu. 😀
A 5ebto chlap ma ozaj 37 rokov? Lebo reči ma ako pubertiak. Fakt trápny.
Ze je manipulátor a veľké decko v jednom. Magor. Nema sebavedomie, je zakomplexovany, ubližuje ti. Normálny chlap toto nerobí a nepotrebuje trusit taketo reci. A uz vobec nie nejaké vyhrážky, ako robi henten. Na tvojom mieste by som sa ho rýchlo vzdala, lebo tito manipulátori sa ti vedia dostať pod kožu, az to raz prestanes mat pod kontrolou. A potom začne peklo. Skor ci neskor na to prides.
No ako v tej pesničke: ja, ja, ja, jednom jaaaaa. Taký chlap, čo si o sebe myslí, že je neodolateľný. Asi ti bude lepšie bez neho. Možno len mal plán, že si mala byť ďalšou z jeho, čo ulovil.
Na to ze už máš po 30tke a pýtaš sa na názor o takomto "chlapovi* tak akože nonsens.... Ani ho nerieš
Samoľúby narcis a ešte aj priblblý. Toto nie je správanie vyzretého muža, gentlmena. Poslala by som mu fotočku nejakého fešáka z webu a napísala, že sorry už nemám čas, dovidenia. To je najlepšie, čo môžeš urobiť a ešte bude aj rozhodený, lebo možno to len tak hocikedy nezažíva, takže bude mať o čom rozmýšľať ; 1:0 pre teba. Zasmej sa a kašli na neho.
Kašli na chruňa aj jeho nápadníčky. Co ti uz tento mohol ponúknuť 🤦♀️
Akoze ja by som sa mu straane vysmiala 🤣🤣 uplne by som ho dala dole. A ani neriesila. Normalne sa zacni smiat led ti talu picovinu zadre. Uvidis, ako sa zmeni... a viac ho debilka co ma maximalne nizke sebavedomie nekontaktuj...nezdrav... NIČ. NO DEBIL...STRASNE SA SMEJEM.CHUJKO 🤣🤣🤣🤣🙏🙄
Je to trapko, ktorý si myslí,že je majster sveta . Pritom má v hlave vzduchoprazdno, je to sebec egoista a manipulátor. A zagratulovala by som mu k tým ženám čo po ňom idú, lebo to mu takýmto postojom vydrží len chvíľu. Proste od takého ruky preč , buď rada že odišiel sám a ušetril ti naťahovačky
Rovno si ho vyhod z hlavy a už o ňom ani neuvažuj.
kašli naňho je to chválenkár
a blbec
nech ide za nimi a Ty si nájdi normálneho chlapa a nie takého vola ✌️

To fakt teraz este aj uvazujes, ze by si takeho idiota chcela, alebo ci je chudacik urazeny? Normalne zasnem.
Kedze si s nim aj spala, tak ten pracovny vztah uz nikdy nebude normalny. Ano, ste dospeli ludia, ako sa to zvykne obhajovat, ale...
A pytas sa, ci na neho caka fakt rad zien? To by si ho este napriek tym psycho vyrokom a spravaniu chcela? Az take horuce to s tymi nazhavenymi zenskymi nebude. Mozno aj ma na vyber, z tych, co sa daju oblbnut, vydierat a manipulovat, ktorym staci na zblbnutie jeho pekny ksicht a telo. A dufaju, ze zrovna pri nich sa jeho model spravania zmeni ( ak to vobec vidia).
Pochybujem, ze o tomto pochybnom narcisovi nejdu reci po firme,nebudes jedina, prva ani posledna. On ma 37, Ty mas prosim Ta kolko rokov, ze si to hned na zaciatku neutala a neprekukla? V zaujme vlastneho dusevneho zdravia a sebaucty ho prosim Ta ignoruj, zabudni, ze existuje a ze ho poznas.