Návrat k bývalému partnerovi: Áno alebo nie?
Ahojte. Ide o to ze neviem spoznat chlapa ktory by mi sadol tak ako moj ex. Kazdeho noveho porovnavam snim. Povahovo sme si uplne sadli aj humor, bol to taky chlapisko takze ma aj pritahoval, trochu ako frajerik ale nemal ani kamaratov vela le jedneho , nepil len pracoval a chodil do fitka. Plakal.kvoli mne viac krat ked som odmietla spolocne byvanie. No a k veci. Rozisla som sa snim pretoze mi povedal veci ktore ma tak ranili ze som to uz nevedela zo seba dostat. Napr zverila som sa mu ze nemam.s rodicmi dobry vztah.ze otec bol tyran a matka sa o mna nezaujima. A v hadke mi povedal se uz sa necuduje mojim rodicom.preco.nemaju o mna zaujem.a ze ma nemaju radi. Potom som mala tazsie obdobie bez prace ma antidepresivach a zacala.som trpiet stredne tazkou depresiou. Prestahovala som sa k matke. A napisal mi ze keby bolo nanom ze by mi nedovolil tak zit , ze som prizivnicka na matke, necvicim , fajcim a nic nerobim.lem pozeram serialy. Ze som.leniva vša. Zarazilo.ma to pretoze ja som.nevladala nic robit kvoli tej depresii. No a potom raz bola situacia ze lezala som na posteli bolo mi strasne zle bolq som cela cervena a on sa stretol dole s kamaratom a mu hovoril ze mi je zle ale kludme nech vyjde hore ze pokecame. Pritom mi bolo zle a volal kamosa k nam..a za ten cas co mi bolo zle sa mi vysmieval. Neskor povedal ze nevedel ze minje zle ze on nevie rozozmat podla.mojej mimiky kedy mi je dobre a kedy nie :D wtf. Potom situacia ze dala som.si predlzit vlasy cela stastma a on uplne znechuteny ze nepaci sa mu to ze jemu sa pacia kratke vlasy. A ked sme boli vo fitku a ja s dlhymi vlasmi som cvicila twk ziarlil.ma mna vzdy chodil zamnou ma bozkavat zeby oststni videli ze som.smim. pritom toto nikdy nerobil. A nechapem.ze on je pekny vo forme cvici , je Ing a proste predomnou mal fakt nepekne dievcata jakeby take vyhladaval lebo by sa bal ze pekna ho podvedie..no a co sa mi nanom pacilo ze mal len 2 zeny predomnou. Ziadny nezavazny sex aj veriaci bol. Este napr ked sme mali sex on sa nechcel urobit lebo ze to nema rad ked ma mat orgazmus ze sa citi previnilo. A po rozchode dost o mna bojoval milion sprav ze on uz nechce inu ze lepsiu nenajde a take. Ze mozme ist aj za psychologom. Rozisli sme sa asi na 3x ale vzdy nas to k sebe tahalo obidvoch a mozem povedat ze on je pre mna to najlepsie a najhorsie zaroven. No a casom jeho brat mi pisal ze povedal na.mna ze som zrodenie zla a toxicka osoba a ze som mu tak znicila sebavedomie ze na badoo chodil si zdvihat ego na zenach a ked ukazali ze ho chcu ze ich poslal do riti.
Na jednej strane mi aj lichotilo ze neni taky ze strieda zeny jak ponozky lebo moj ex bol kurevnik a ten na badoo hladal len sex. No neviem co si mysliet o tom.
Ty si ho tak opísala, že aj mne ten dilino chýba 😀
Ale pozrime sa na to spolu triezvo. Vieš, prečo ti tak strašne chýba? Lebo ťa dokázal milovať len vtedy, keď si bola submisívna, slabá a presne podľa jeho predstáv. Akonáhle si prejavila vlastnú identitu ...vlasy... alebo si potrebovala pomoc...depresia...začal ťa trestať a ponižovať. A potom tie správy, ako ťa miluje a vyplačkávanie... klasický cyklus domáceho manipulátora ...ublížim – prosím o odpustenie – medové týždne – a znova ublížim...Buď rada, že si z toho vlaku vystúpila. Zachránila si si duševné zdravie. Tvoj ex nie je chlap, s ktorým by si chcela zostarnúť a mať deti, lebo pri prvej kríze by ťa zničil. Držím ti palce, stoj si za svojou hodnotou a ver, že príde chlap, ktorý ťa podrží aj vtedy, keď ti bude najhoršie, a nebude mať potrebu ti pritom šliapať po hlave.
lenivá vša? to vážne ti je smutno za chlapom ktorý ťa takto nazve? Ak sa ku nemu vrátiš podozvedáš sa aj iné prívlastky.
Prosim ťa maj hrdosť.
Je zjavné, že ste spolu nevychádzali a ste odlišní.Nechapem, že prečo žiješ v presvedčení, že bol/je najvhodnejší muž pre teba...
Toto je chlap roka! O toho treba bojovat😄 aj orgazmus sa boji mat pri nej, lebo sa citi previnilo. Ale tipnem, ze osamote mu to ide jedna radost😄
Akoze to fakt ludia ziju taketo zivoty? To co je? Ja uz zacinam chapat preco este stale vysielaju Farmu.
Teraz som nepochopila, ci sa ti to s tym orgazmom pacilo, alebo ako si to myslela, ale znie to ako strasne psycho, utekala by som daleko. A tie ostatne veci, nadavky, urazky, to je absolutne neprijatelne. Toxicky bol vas vztah.
Ty nemas dobry vztah s mamou, ale ides k nej byvat, pricom s oriatelom byvat odmietnes. A on kvoli tomu place. Omg 🙈 Bud je to herec, alebo nedozrete decko. Z tohto opisu mi obaja pridete naruseni. Ale odpoved na tvoju otázku, nie, nevracala by som sa k takemu debilovi.
Nie nevrátila. A zarazilo ma ak mal pred tebou len ,,horšie" ,,menej pekne" ženy. A v kontexte ostatného mi on príde ako taký manipulátor, ktorý potrebuje mať ženu pod kontrolou a dať jej najavo, že potrebuje prave jeho a aj skrz ti sprosté reči co mal. Ani náhodou. Boh vie, kam by sa Vás vzťah posunul, keby ste spolu dlhšie alebo spolu bývate. Dám krk na to, že by to išlo len k horšiemu - pre teba.
By som musela byť na hlavu padnutá aby som sa k takémuto chlapovi vrátila, nerob to!
Tak toto vážne nie. Mysli na to, že keď si sa s ním rozišla, mala si na to dôvod. A kde je raz dôvod na rozchod, tam bude dôvod stále. Neuveriteľné, že vôbec nad tým uvažuješ.
Dievča máš milión red flagov pri ňom...a vracať sa k nemu...zničí ťa psychycky...ak ho máš rada chce to len čas sa odpútať...buď rada ak s ním nežiješ niekoľko rokov... A ako bonus ako sa k tebe chová... Utekaj preč od takého chlapa... lebo zájde to oveľa ďalej..
Ja mám skúsenosť s manipulátorom a skrytým narcisom v kombinácii...niekoľko rokov, boli sme manželia skoro 8 rokov spolu...radšej budem žiť sama ako s takýmto chlapom...ale ten môj to nerobil takto okato ako tvoj... robil to postupne a nenápadne, čo je horšie...odstavoval ma postupne od mojej rodiny, mňa prestávali baviť aj moje koníčky, všetko sa točilo okolo neho, nezaujímal sa o to, čo chcem ja ani ma ku koncu už v ničom nepodporoval skôr som cítila, že ma ťahá dolu...takže mne to trvalo si uvedomiť dlhšie...psychycky som z neho bola úplne zničená...som pol roka od neho preč a neskutočne dobre sa cítim....v robote nevedeli, čo doma riešim. Len mi asi po vyše mesiaci, čo som od neho bola preč si začali všímať, že som sa zmenila, že sa konečne usmievam...to bol taký môj prvý hnací motor lebo konečne som sa cítila dobre a že môžem dýchať, plánovať si svoj voľný čas bez toho že mi niekto moje plány za 5 minút zruší a totálne prekombinuje bez toho aby sme sa o tom porozprávali...
@anonym_autor absolútne nedozreté osoby, obaja, fungovali ste len "akože" , pre pocit, že niekoho máte
Narcisticky manipulator.Ponizovanie, trestanie, manipulácie,pasívna agresia, klamstvá, prekrúcanie.Opakovanie toxického cyklu.Za týmto ti je ľúto?A ten orgazmus bola tiež len jeho stratégia na poníženie Teba.
Bud rada, že si od neho preč, o pár rokov by si skončila na psychine.Pozri si prosim ta na YT videa od Dvořáka.
@anonym_autor si normálna? K takému sa chceš vrátiť? Prečítaj si to po sebe.
Psycho obaja
Ano, ste si sudeni 🤦♀️
@anonym_autor toto bude nejaky herec, este by si len oci otvarala, keby si s nim zostala, co za agresor by sa z neho vyklul, ale inak aj ty popracuj na sebe, lebo si k sebe pritiahnes zasa podobne vadny kus.
Akoze to fakt ludia ziju taketo zivoty? To co je? Ja uz zacinam chapat preco este stale vysielaju Farmu.
@anonym_84d1f7 Ja sa obavam, ze na SK tvoria vacsinu.
Ak je toto pre teba chlap roka a ten pravy potom si ľavá jak Turecká sabla 🤦len to tupelo opisujes a je mi zle
Preboha
@katkazatka presne toto iste som hovorila aj ja, ked som to citala s otvorenou hubou... Na oboch. Ze taketo zjavy existuju, kks.
Zlaty moj nadherny zivot

vadní ste obidvaja