icon

Ako sa vyrovnať s manželovou neverou?

9. feb 2025

Ahojte.
Uz som tu raz pisala o tom, ako si manzel nasiel pocas nasej krizy frajerku a opustil nas s detmi. Vraj jej vysvetlil, ze hoci je zenaty a ma deti, nas vztah je uz mrtvy a ona, ako kazda normalna zena to pochopila. Ze ved to nie je vada mat dve male deti a on jej ma co ponuknut ( je muzny, sportovec).
Mna to velmi boli, cela ta situacia, ked pride do nasho domu za detmi, niekedy sa spolu aj naobedujeme, vsetko je ako predtym, zrazu vytiahne mobil , pise , vstane a povie , ze ide na korcule ,..(ide s nou). Ked mu vycitam, ze je to amoralne, ze my tu spolu obedujeme a on potom ide za nou, tak co som histericka, ze cim skor si na to zvyknem, tym lepsie pre vsetkych . Trva to dva mesiace, mne na nom zalezi stale a neviem sa ponad to povzniest :((

Strana
z3
ivik4
9. feb 2025

Ale Teba nik neponizuje, ved Ti tu vsetky otvarame oci ze to robis TY SAMA !!! 😱

domka222
9. feb 2025

Nie ponižovať, ale mne to príde, že by si pristala na každý kompromis,ktorý by ti ho do domácnosti vrátil. Uvedom si,že čím skôr s tým skončíš, tým skôr sa z toho dostaneš.

autor
9. feb 2025

@huxy ano, dakujem za rady , rozmyslam o tom, chcela som detom vytvorit pocit rodiny, nenapadlo ma, ze im tym ublizujem :( verim, ze raz tu napisem ako som s detmi za vodom

huxy
9. feb 2025

Falošný pocit rodiny je omnoho horší ako rozvedení rodičia v spokojnom (časom) prostredí

Držím palce

berta100
Autor odpoveď zmazal
tiezjedna
9. feb 2025

@autorka úplne zbytočne sa trýzniš... Pozbieraj zvyšky hrdosti a utni to. Nastav nové a jasné pravidlá.

klementinka58
9. feb 2025

Hlavne prestan sa hrat na dokonalu rodinu a neobedujte s nim. Lebo takto on nic nezmeni. SUstred sa na seba, snaž sa vydrzat sama so sebou. AK pride za detmi vychystaj sa a odid niekde, ze nieco mas....Pripadne mu deti zbal a nech idu na vylet do herne a pod.....Jedine co mozes urobit je sustredit sa na seba, aby si bola co najviac v pohode a uvidis..DOst vela chlapov sa aj vratilo...Ale az casom...Tak uvidis ako sa to bude vyvijat...V prvom rade mysli konecne na seba, svoju psychicku pohodu a snaz sa s detmi si robit nejaky program....

viestta
9. feb 2025

Autorka, tak ako sa ponizujes samoobsluzne ty a viac ako ta ponizuje ten chlap, ktory je este stale tvojim manzelom ale uz spava s inou sa ani ponizit neda. Ty by si mala mat tolko hrdosti a sebeucty, ze by si cely styk a komunikaciu s nim obmedzila len na to co sa deje okolo deti. Tvoje (vase) divadielko pred detmi o krasnej a fungujucej rodinke ponizuje este aj vase deti. To nemate tolko odvahy aby ste sa s nimi porozpravali na rovinu, na rovinu im veci vysvetlili a prijali aj pripadne neprijemne nasledky? To radsej zbabelo hrate divadlo? Nezasluzia si vase deti vediet ako to je? Cakate kym na to samepridu? Cakate kym im to nejaka "dobra dusa" prezradi. Na buduce ked chce otec obedovat so svojimi detmi, nech si ich vezme a naobeduje sa. Bez teba a hoc aj s novou znamostou. Ked je taka tolerantna, nebude mat problem im navarit. Alebo sapotom ukaze,ako si panko netlkol zobak. Aleto uz teba zaujimat nemusi.Odisiel a odideny aj ostane

saraxyz
9. feb 2025

Autorka. Ja Ti držím palce. Prešla som si tým. Tiež som zachraňovala..akože kvôli deťom. Ono to je ten prvotný klam. Ale je to pre seba ešte cerstve. Daj tomu čas. A ver mi. Raz sa na tomto zasmejes. 😉

berta100
Autor odpoveď zmazal
romiada
9. feb 2025

Sypeš si soľ do otvorenej rany. Rodinu sa snažiš udržať za každu cenu ,aj za cenu vlastnej sebaucty. Dopraj si aj ty relax a uplne sebecky mužovi šupni obe deti....nie vyvarať mu obed. Tam nech sa deťom venuje, keď je otec. Tvoj manžel už nie je. Manžela z neho nerobí papier.

tiezjedna
9. feb 2025

@romiada presne tak. Milena má veľa pochopenia, keďže im zjavne tie jeho dve deti, ktoré podľa nej veľkoryso nie sú "vada" nijako nezasahujú do vzťahu a plánov. Autorka by sa mala rýchlo spamätať a upraviť celý ten podivný režim na nie mu ešte vyvárať 🙄

emuska30
9. feb 2025

Píšem ti...prežila som to....
Po 15 rokoch ...podvádzal....pil....stále v hlave falošné ilúzie...ze nie a koly deťom...nie a blaaaa blaaaaaa blaaaa....
Ľudia ho videli.....povedali....ja som ho videla.....a to bola posledná kvapka .....
Vieš čo chcel?????ze budeme spolu bývať vsetko bude platiť ako doteraz.... aleeeeeee bude si chodiť jebat "doslova povedané "kde chce....a ja sa nebudem o to zaujímať kde je,čo je a ci príde....a vlastne ze ak aj ja chcem môžem....😆😆😆😆pobavilo ma to....
Návrh som mu....vezmem deti ideme sa kúpať niekde na cely víkend....a ty sa zatiaľ pobališ....a odídeš.. nech tu není kino pre susedov a ani deti......žiadosť o rozvod som už mala napísanú...len som ju zniesla....od mája som mala ťažké dní do rozvodu .. do okt.som si poplakala v sprche a keď som bola sama....
Nemohla som dat príklad deťom ze takto to funguje....ze otec spáva kde tade ma frajerky milenky ...vedeli to aj oni majú 15 rokov ....videli ho ich kamaráti...a pod.
Sam syn povedal mamina nech už ide preč.....načo tu je snami ....
Takže nemohla som ukázať ze takto to je síce je otec...ale robí si co chce....to sa nema...nechcem aby to raz spravil môj syn al.dcera...a mysleli si ze to normálne...Lebo doma to bolo normálne....
Teraz sme sami bolo to ťažké/pre mňa/pre deti nie sú spokojné...šťastné...fungujeme
A on.???je s milenkami....nová.. stará. . Ďalšia....
Stretli sme dali kávu....chcel prísť na obed chcel moje rezne....a vieš čo...povedala som nie....nech mu ich spraví milenka....oni si vlastne nechávajú zadné vrátka...v sprostých ženách....lebo...ak to raz nevinde tak sa vráti....a všetko bude také iste...len s tým rozdielom ze si užil....a preslo mu to...viem ze sa v živote stane kade čo....ale nevera je u mňa totálne dno......a nikdy ale nikdy by som sním nedokázala fungovať....
Neboj to trápenie prejde....aj myslenie na neho ...aj láska...zalubenost. . Nechaj ho žiť si jeho život...deti vedia....viac ako si myslíš...

purple_wolf
9. feb 2025

toto je na rozvod a ty cim skor sa spamatas tym lepsie... to si ako aj ty co o sebe myslis... on pride ked sa mu zachce, spravis mu sluzku, navaris, operies, podrzis a potom ide za inou a takto dokola??? ... trocha sebaucty by ti nezaskodilo

kristinka92
9. feb 2025

čisto zo zvedavosti, aj mu napľuješ do toho obedu? lebo nič viac si taký chrapun nezaslúži 🙂
prepáč ale skus pozbierať posledné kúsky svojej ženskej hrdosti a ukončí tie hry na rodinku. aky dávaš príklad deťom? len dúfam že nemáš dcéru, pretože takýto príklad by som jej nikdy nedávala že s ňou môže muž zametať a ona sa ma len s vďakou pokoriť. viem že to je ťažké, ale ten chlap je obyčajný chudak, nezaslúži si aby si mu ani ruku podala, nie ešte obed servírovala

svetlonos
9. feb 2025

@huxy
decka najneskôr v puberte vybuchnúť a pošlú rodicov za toto do riti, alebo už za chvilku budu riešiť psychologov pre nich.
No a princatko to urobi pri každej kruté, ona dostane nejakú vážnu chorobu, keďže sa bude koli nemu trápiť. A potom sa možno konecne aj ona naberie a vyrazi s nim dvere.

danielahamar
9. feb 2025

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 musela som, tento svet musí zhoriet😂😂😂 Vám, niektorým ženám/matkam úplne na hlavu😅 ste normálne?

1mata
9. feb 2025

Deti nie sú hlúpe, ubližujete im a dávate falošne nádeje, alebo im chcete jedným obedom zalepiť oči? Alebo ty si chceš zalepiť oči? Ubližuješ tým sebe aj deťom. Je to chuj, nech si ide za frajerkou a ty sa cez to prenes čím skôr.

domkakvet
9. feb 2025

Tazko sa zabuda, ked este spolu aj obedujete, asi ho tym chces ziskat spat.

autor
9. feb 2025

Upresnim tie obedy, nakolko tu nebyva, tak ze kde sa pojde najest a potom zase tu naspat chodit za detmi, ale posledne dva razy som ho uz poslala prec, ze s nami jest nebude.

danieli
9. feb 2025

🙈autorka ty si strasne dobra dusa, ale tuto to uz zneuziva…ja som dalsia, co by mu na vikendovy vylet pribalila deti a nech si slecna chrumkava uzije rodinu

efka77
9. feb 2025

Uffff,cele je to smutne. To co spravil je hnus ale najviac smutne je to co robis ty. Tu uz niet ineho riesenia ako ho odstrihnut a deti nech si berie samostatne.
A ty necakaj ze ta to nebude boliet. Bude,ale napriek tomu nemas ine riesenie. Cim skor to spravíš tym skor ti bude lepsie. Horsie to uznebude. Ver ze cas lieci,len uz to sprav!!!!

som_realistka
9. feb 2025

Bože, takéto zhovadilosti skúšal aj môj ex, vraj ak ju budem akceptovať, tak on so mnou zostane kvôli deťom, a stiahne návrh na rozvod, tak som sa naňho pozrela a hovorím "choď do p::če", normálne mu zabehlo. Odsúhlas mu rozvod, aj striedavú, a začni sa venovať sebe. Keď sa budeš správať tak ako doteraz, tak on bude mať pocit, že všetko je OK, a Ty stratíš čas, ktorý môžeš venovať sebe. Chce deti? nech sa páči, buď nech si ich vezme, alebo nech s nimi zostane doma, a Ty choď kaderníčke, do fitka, na prechádzku, za kamoškou, kamkoľvek, ale doma nič nemaj nachystané, buď nech im uvarí ak budú hladné alebo objedná. A ešte ho zdrb, keď Ti nechá v kuchyni neporiadok.

haanovajana
10. feb 2025

Žiadny obed by som mu nedala.

dobryden
10. feb 2025

Ale ved maju pocit rodiny na ru chvilku,kym nepride sms.Co sa stazujes,ber co ti dava,ved musi sa aj inym koníčkom povenovat.

anonym_18b301
Včera o 07:48

@anonym_autor ahoj moja ako si dopadla ja teraz prežívam tiež 2 mesiace že odišiel od rodiny preto ma zaujíma ako to u Vás dopadlo či sa ku Vám vrátil

anonym_21a631
Včera o 09:17
@anonym_18b301

@anonym_autor ahoj moja ako si dopadla ja teraz prežívam tiež 2 mesiace že odišiel od rodiny preto ma zaujíma ako to u Vás dopadlo či sa ku Vám vrátil

@anonym_18b301 ahoj ...už máme rok za sebou a celkom dobre....boli aj ťažké dní keď som si poplakala...v sprche...aj teraz občas príde myšlienka na neho ale čím ďalej tým menej
A ku nám sa vrátiť nie ,nikdy,....jedine co tak sa mu pozdravím ,ozdravim prehodíme reč o deťoch.
Naspäť nikdy...aj keď sa s tou jeho rozchádzajú schádza ako komu vyhovuje...je mi ho aj ľúto ze je sám ze už sa nemá kam vrátiť ale čo si vybral to ma
Chlapi pochopia až neskôr ze to prvé zamilovanie prejde ze už není doma navarene popratane o deti postarané....taka domáca pohoda.
To ze ide s frajerkou na dovolenku ...to ze idú na večeru a pod.ze nič iné nemusí len užívať to prejde....za chvíľu a octom príde na to ze ta rodina...je o niečom inom ako si užívať.ale cesta späť už nieje držím palce ak chceš kľudne napíš spravu môžeme pokecat viac

Strana
z3