icon

Ako sa vyrovnať s myšlienkami na ex partnera?

astronaut321
2. aug 2024

Ahojte, veľa z vás si ma už pamätá 😵
dnes som mal možnosť sa bližšie spoznať s jedným dievčaťom, ale nezvládol som to, pretože nemôžem prestať myslieť na bývalú v spoločnosti iných dievčat.
Čo sa týka osobného alebo pracovného života, tak som celkom OK, spoko. Toto je jedna vec, ktorú neviem s hlavou vyriešiť samostatne. Tak žiadam o radu, či navštíviť psychologičku, alebo ak máte iné nápady, tak sem s nimi. Tiež ma napadlo sa s niekým bližšie spoznávať postupne, tak, aby to išlo pomalšie, pretože už asi nedokážem dôveru v tomto smere zveriť len tak a nedokážem si predstaviť pocítiť do prázdno, keď ide len o potrebu. Asi som, čo sa týka mužského pokolenia vadný, ale neviem nevnímať emočnú stránku veci. Priťahujú ma ženy, aj chcem s nimi niečo mať veľa krát, ale proste nedokážem sa už tak otvoriť ako pri bývalej, neviem to proste. Na jednu stranu človek potrebuje čas a na druhú stranu aj spoločnosť a niekoho na osobnú debatu.. Blízky v tomto dávno zlyhali, takže trávim skôr čas s kamarátmi a často sa mi vyskytujú tieto príležitosti.... Len asi hľadám ženu po 30 XD, pretože všetky sa chcú len baviť. Ja som sa čosi pobavil, nebolo to veľa nebolo to málo a nepotrebujem to už k životu... Skôr hľadám niekoho, kto mi prirastie k srdcu a ideálne tak, aby mi aj druhá polovica ostala.

svetlonos
3. aug 2024

@astronaut321
zapni Google a pozri rodinné konstelacie. Je to forma terapie, ktorá je veľmi účinná.
To by ti mohlo pomôcť odpútať sa od ex a vyriešiť si tam aj (ne)dôveru voči ženám.

korylan
3. aug 2024

@astronaut321 ja si ťa nepamätám, ale nech to znie akokoľvek klišoidne, čas obrúsi hrany, pamäť bude časom zahltená novými zážitkami. Je v poriadku byť opatrný.

gerber58
3. aug 2024

@astronaut321 netlač sám na seba, venuje sa skôr sebe samému a pomaly zabúdaj