icon

Ako sa vyrovnať s neverou manžela?

5. jan 2025

Dievcata, prosim vas, ako ste prezili to, ze vas manzel si nasiel frajerku, zbalil si veci a nechal vas a deti?
Ja sa nad to jednoducho neviem povzniest, najblizsi mi vravia, popraj mu stastie a nech ide, no ja to nedokazem, nedokazem mu popriat stastie pri inej zene :((
Dakujem za rady.

Strana
z3
idamia
Autor odpoveď zmazal
nina004
5. jan 2025

Podľa mňa to chce len čas. A aj tak sú etapy raz lepšie a raz horšie. Ako dlho je od vás preč? Ja zažívam to isté ak chceš napíš správu

katkaseiner
5. jan 2025

je mi to luto cim si prechadzas, urcite sa mu neprosikaj, nic tym nedosiahnes. Drzim ti palce nech to s detmi spracujes a najdes ovela väčšie šťastie

pribinak
5. jan 2025

V tomto ti poradiť neviem, ale ja by som sa sústredila na výživné a delenie majetku

A potom na seba. On by minút bol ukradnutý

autor
5. jan 2025

Tak mne na nom stale zalezi 😩 odisiel pred mesiacom , po 11r

koniarova
5. jan 2025

Dakuj Bohu, že ti nerobí problémy a išiel k frajerke. Vybral si. Kašli na neho a sustred sa na seba a deti.

sissy27
5. jan 2025

Ved nemusis mu priat stastie, kludne mu popraj tvrdy spanok a akutnu hnacku 😅
Takato situacia si fakt nevyzaduje okamzite odpustenie a este aj popriat vela stastia, ale vyzaduje si pozbierat posledne zvysky sil a hrdost a riesit to - ziadne take, ze panko sa zbali a odstahuje k milenke akoby sa nechumelilo. Pekne krasne rozvod, vysporiadanie majetku, urcenie vyzivneho na deti (skromnost bokom) a aj styk s detmi - polovicu prazdnin, vikendy. Nech sa stara, zivot nie je len sex a kvety.
A na tvoje zlomene srdce bude najlepsim liekom cas. Nesnaz sa z toho dostat za jeden vikend, odplac si to, odhnevaj, ventiluj sa… a nedaj si vnucovat nazor, ze mu mas odpustit a bla bla bla… nie si jezis a ani nemas alzheimera, aby si odpustala a zabudala.
Drzim palce, bude dobre.

viestta
5. jan 2025

Vobec mu emusis popriat stastie. Preco by si priala stastie takemu zmrdovi? Ale ty sa sustred na seba, na deti, na to aby si zorganizovala prakticke veci s detmi, vyzivne, zverenie do starostlivosti, platenie uctov. A hlavne bud detom oporou, tie ta teraz potrebuju.

ibrunova
5. jan 2025

To popriať mu šťastie bolo asi určite myslené ironicky.

ejmi25
5. jan 2025

ked ti poviem,ze cas to vylieci znie fo ako klise.Ale presla som si tym..Najprv bolest nervy ,vycitky aj krik ...Casom mi zacal byt lahostajny a vtedy som vedela,ze som vyliecena..Drzim palce.

betulinka1
5. jan 2025

Namiesto priania pekného mu hlavne nezabudni pekne balit deti na vikendy a aj pocas chorob.

alenamihal
5. jan 2025

Urobil to tebe ,urobi to aj frajerke...u mna je to uboziak ..sustred sa na seba a na deti..

brendaa
5. jan 2025

Fuu😬 ako ti môže na ňom záležať, po tom čo TI urobil?!
Byť sklamaná, cítiť bolesť, bezmocnosť... plakať,
Ty ho chceš späť?... Nevadí ti to, že on to nechce... určite má dôvod.
To nie je tom, že si prišla na neveru a on sa doprosuje a nenechce vás stratiť...

koniarova
5. jan 2025

O mesiac, dva ho máš pravdepodobne doma. Tak ho môžeš privítať s otvoreným náručím.

enmery
5. jan 2025

No kde sú tie baby, ktoré písali jednému mužovi, ktorého vulgárne častovala manželka a haádzala po ňom veci, že je top *uj, lebo odišiel, platí jej hypo a ostatné výdavky a berie si dcéru a milenku nemá. Keď muž opustí svoje deti kvôli kunde, to je potom asi muž snov.
Je mi to ľúto, čo sa Ti stalo, aj chápem Tvoju bolesť. Teraz sa Ti to nezdá, ale aj tieto stavy vnútornej bolesti sa budú časom zmenšovať. Ak odišiel nečakane, o to väčšia bolesť a šok.

enmery
5. jan 2025

@koniarova Dúfam, že nie.

loliki
5. jan 2025

Aspoň, že si pobalil veci sám a nemusela si mu ich baliť ty, ani prať po ňom. Bolo by lepšie, že chodí za frajerkou a tebe zostane len robota? Ty by si o ničom nevedela, varíš, perieš a on by si užíval inde aj doma. No nech sa oňho chvíľu stará tá ..... . Veď sú ešte slobodní chlapi na svete, čo plačeš.

ibatanecnica
5. jan 2025

Nemusis mu zelat stastiem. Nech plati na deti a inak kasli na neho. Nestoji za to.

joesvk
5. jan 2025

Pár bezsenných nocí ťa to ešte asi.bude stáť,ale zvládneš to. Poplač si,keď chceš. Chce to len čas.

vilma7
5. jan 2025

Nepriiala by som mu šťastie, hajzli jeden, to by ma ani nestvalo keby opustil len mňa, ale ak.niekto dokáže vymeniť p...za deti, tak ako sorry...ten chlap u mňa nie je chlapom.

alickapusinka
5. jan 2025

otec čo necha zdrave deti u mňa je obyčajný úbohy hlúpak.

jarkaslck
5. jan 2025

Bohuzial, nic ine to nevylieci, len cas. Neviem preco by si mu mala popriat stastie na cestu, ja prajem stastie tebe a tiez nech to preboli co najrychlejsie. Hrdost do hrsti.

darkswan
5. jan 2025

@alickapusinka len to nevieme ci deti nechal…to sa vzdy tak automaticky napise, ale vela muzov necha zenu, nie deti

iivancova
5. jan 2025

@alickapusinka a keby nechal choré? Len ma to zaujalo, že “otec čo nechá zdravé deti”

user62056819
Odpoveď bola odstránená
muchotrafka298
5. jan 2025

Kde bol tento otec roka cez vianocne sviatky? Predpokladam, ze u frajerky, lebo to je teraz jeho priorita. A dobre, ze sa aspon zbalil sam, lebo este aby si ho balila a prala mu. Ty sa sustred na to, aby ste mali s detmi z coho zit. Ja mam bohuzial nulovu toleranciu k niecomu takemuto, takze u mna by uz bol na stole rozvod, predbezne opatrenia na deti, podane veci na sude. Vyzivne, vyrovnanie majetku. To uz nebude asi taky hrdina.

autor
5. jan 2025

Manzel bol cez sviatky u svojej milovanej matky,..za detmi chodi, zatial ,..a boli hadky, chcela som si sadnut, porozpravat sa, no povedal, ze on chce byt sam sebou a menit sa nebude, vtedy mi to doslo

danielahamar
5. jan 2025

A kým bol doteraz?😬

muchotrafka298
5. jan 2025

11 rokov sa pretvarovat, to je celkom vykon. A ked sa nebude menit, ze chce byt sam sebou, tak uz by boli rozvodove papiere na stole. Adios.

jaja20
5. jan 2025

Nie je to náhodou ten,čo s tebou už nebol šťastný, a preto sa chce rozviesť?

Strana
z3