icon

Ako sa vyrovnať s neverou manžela?

5. jan 2025

Dievcata, prosim vas, ako ste prezili to, ze vas manzel si nasiel frajerku, zbalil si veci a nechal vas a deti?
Ja sa nad to jednoducho neviem povzniest, najblizsi mi vravia, popraj mu stastie a nech ide, no ja to nedokazem, nedokazem mu popriat stastie pri inej zene :((
Dakujem za rady.

autor
5. jan 2025

@jaja20 pisem prvykrat

cimage
5. jan 2025

Aspon cez sviatky mohol zostat kvoli detom a byt sam sebou az po Novom roku. Nechcsi uziva, ale trkne mu jedneho dna, to uz ty budes snad nad vecou a posles ho odkial prisiel

yelena159
5. jan 2025

Na takom úbožiakovi ti záleží? Yikes. 😬

alickapusinka
5. jan 2025

@iivancova aj keby nechal chore je to ubožiak aj. Fakt nepochopím keby fakt že boli deti chore že nezvladol to odišiel ale od zdravých deti nepochopím nijako že dal prednosť frajerke ktora ho odlakala od rodiny.

nina004
5. jan 2025

Ja ti radím začať sa venovať sama sebe. Socializovať sa, takto prídeš na iné myšlienky. Ďalej porozmýšľať ako to bude ďalej ,čo sa týka detí ,výživného atď... Keď s ním deti chcú byť,nechaj ich s ním koľko pôjde,aby si mala čas pre seba. Ak potrebuješ plač, krič atď,ale aby ťa deti nevideli. Deti vás ľúbia oboch rovnako, nerozprávaj o ňom pred nimi nič zlé. Tebe síce ublížil ,no pre nich je to stále otec. Bude to chcieť čas zmieriť sa so situáciou. Šťastie mu priať nemusíš. To naozaj nie. Ale riaď sa sebou a snaž sa nájsť svoj vnútorný pokoj. Časom si uvedomíš,že si silná,že všetko zvládaš aj sama a že chlap ,ktorý ťa vymenil namiesto toho ,aby k tebe hľadal opäť cestu za takéto trápenie nestojí. Držím prsty ,zvládneš to

simona20201309
5. jan 2025

Mali ste deti?
Po 11r sa už musel strašne nudiť. Určite aj ty si cítila že je to už stereotyp. Určite nebolo všetko v poriadku keď odišiel.
Boli ste spolu možno už len zo zvyku?
Skus pripustiť možnosť, že je ti tak lepšie a skus si nájsť aj ty niekoho, s kým znovu zažijes motýle v bruchu.
(Predpokladám ze ste deti nemalú keďže ich nespominas)

simona20201309
5. jan 2025

Byt s niekym zo zvyku a zo strachu opustiť toho druhého je to najhoršie co môže byt. Neskôr mu možno poďakujes že nabral odvahu.
(Stále píšem za predpokladu ze nemáte deti)

autor
5. jan 2025

@simona20201309 mame dve

subartic
5. jan 2025

@simona20201309 ako ja žasnem čo píšeš. Po 11 rokoch sa musel strašne už nudiť , stereotyp a určite nebolo všetko v poriadku .

V minulej téme chlap odišiel od ženy ktorá mu nadávala a hádzala po ňom veci , kedy nevedel ani že je tehotná , platil veľmi slušne , brával si dcéru 19 mesačnú , chcel to dať znova dokopy , a to si mu vypisovala , vulgárne nadávala a tak .

A tuto pánko bol v stereotype a nudil sa , ešte ho skoro poľutuješ.

enmery
5. jan 2025

@subartic Ďakujem, že to ešte niekto okrem mňa zaznamenal a zhrnul😉

subartic
5. jan 2025

@enmery ja som tú tému len včera prebehla celú a teda mám v čerstvej pamäti tento nick a padám na zadok .

autor
5. jan 2025

@subartic neviem baby o co slo

autor
5. jan 2025

@nina004 dakujem za povzbudenie ❤️

enmery
5. jan 2025

@subartic No ja tiež, pretoze ona ma tam vulgárne nadávala a vysmievala sa a tutu je muž odrazu na poľutovanie, že zdrhol za ženskou.😳Vyrazilo mi to dekel.

subartic
5. jan 2025

to je tém mimo teba. Rada za mňa , sústreď sa na seba a deti , na svoju prácu , požiadaj o zverenie a stanovenie výživného do rozvodu , pokiaľ by ti na deti neprispieval alebo prispieval málo. Jednaj s ním ako s chorým človekom , jeho mozog je teraz pod náplavou hormónov a vzrušenie z nového , neuvažuje triezvo a racionálne. Aj u neho príde k vytriezveniu , možno k dobrému ale možno aj k zlému .Ak ho chceš naspäť , počkaj rok na návrat a potom sa rozveď ak nie , tak si získavaj všetky podklady k výživnému , rozdeleniu majetku , konaj racionálne , nepúšťaj sa sním do žiadnych debát a hádok , nevyvolávaj mu , na sms odpovedaj áno nie.

subartic
5. jan 2025

Staň sa tou čo bude určovať pravidlá jeho vo vzťahu k tebe.

subartic
5. jan 2025

Napríklad mojej kamarátke sa stalo niečo veľmi podobné, odišiel od nej manžel k inej žene , po 13 rokoch manželstva s rovnakým odôvodnením že on nebude iný , meniť sa nebude a chce žiť . Ale naďalej si chodil do bytu ako do holubníka kedy sa mu zachcelo , natrel si chleba , urobil kávu a hoďku dve bol s deťmi a potom išiel k frajerke . Tak mu jasne povedala že keď nechce aby tu stretol iného chlapa s uterákom okolo pása, tak jej bude oznamovať kedy príde a nech sa naje v novom domove a nevyžiera jej z večere čo mala nachystanú pre deti . Prestala mu dvíhať mobil , keď mu zdvihla po chvíli zložila s tým že nemá teraz na neho čas , lebo ide cvičiť , lebo ide s kamarátkami na kávu , lebo ide do kina ( naozaj aj chodila ). Prestala byť z nej dostupná chudera , ktorá len čaká kedy príde . Muž sa chcel po pár mesiacoch vrátiť , nevedel však že už podala návrh na rozvod .

marianarem
5. jan 2025

Je to este kratka doba...Od tvojich blizkych mi to pride podobne, ako ked zene po potrate hovoria: "Netrap sa tym, za chvilu sa podari dalsie." Asi to tvoje okolie nezazilo... Ja by som teda po tak kratkej dobe tiez urcite nebola v pohode. Daj si cas, jedine sa snaz nezatrpknut, nezanevriet na vsetkych chlapov, aby si v buducnosti neprisla o sancu na nove stastie.

zuza2252
6. jan 2025

@koniarova nerobí ale začne,frajerka ho presvedčí že to nemôže všetko žene a deťom ostať...Potom je taký chlap zmagoretý ,že je presvedčený o tom že ešte aj prípojky k domu keďže sú na jeho meno sú iba jeho aj keď dom je spoločný...Vlastná skúsenosť a neurobíte s tým nič.

autor
6. jan 2025

@subartic dakujem za skusenost, presne som toto aj ja zacala robit, starat sa viac o seba a nesediet doma ako doteraz, verim, ze mi to pomoze citit sa lepsie rovnako ako tvojej kamaratke

adkoalauri
6. jan 2025

Ja by som aj deti zabalila a poďme na striedavú starostlivosť, nech frajerka tiež vie, čo je to mať záletníka

anouschka5
6. jan 2025

https://www.pravnecentrum.sk/vyzivne-na-manzela...
Výživné na manželku pred rozvodom podať na súd a určenie výživného na deti

diaamax
6. jan 2025

@subartic tiez som si to vsimla a to som otecka z danej temy tiez velmi nesetrila.

ismarela
6. jan 2025

Ahoj, išlo sa mi stať niečo podobne, šťastie by som im určite nikdy nepriala a podvedome robila naprieky, nechcela aby mali naše deti s ňou vzťah a pod….neviem ako by to dopadlo pretože ten môj sa nakoniec spamätal

simona20201309
6. jan 2025

@subartic ty co tu trepes úplne iný príbeh???? Tam bol pánko sebecký sviniar ktorý opustil ženu s malým dieťaťom. Ženu ktorá bola vyčerpaná a ktorej odmietal pomáhať.
Tak čo to tu ides porovnávať?

Tu je 11r vzťah zrejme bez deti. Maaaalo ktorý pár vydrží spolu celý život bez záväzkov.

deninka233
6. jan 2025

@simona20201309 však píše že majú dve deti 🤦🏻‍♀️

simona20201309
6. jan 2025

@subartic no a autorka PODSTATU príspevku uviedla až na druhej strane... ze majú 2 deti....
Škoda času

simona20201309
6. jan 2025

@deninka233 hej napísala to na druhej strane ...... nevyjadrujem sa

simona20201309
6. jan 2025

@subartic padas na zadok? Z vás dvoch v tej diskusii padal na zadok celý kon z tých vašich bozskych názoroch.... zastávali ste sa tam manipulatora jak oci
Tak kľudne ďalej padajte obe...

hylary
6. jan 2025

Koľko rokov majú deti?