icon

Ako sa vyrovnať s neverou manžela?

5. jan 2025

Dievcata, prosim vas, ako ste prezili to, ze vas manzel si nasiel frajerku, zbalil si veci a nechal vas a deti?
Ja sa nad to jednoducho neviem povzniest, najblizsi mi vravia, popraj mu stastie a nech ide, no ja to nedokazem, nedokazem mu popriat stastie pri inej zene :((
Dakujem za rady.

Strana
z3
enmery
6. jan 2025

@simona20201309 Ty si strašne primitívna. Ty vieš prd, čo je to manipulátor. Ty nie si ani v slovenčine schopná prečítať, že majú spolu deti a ideš rozdávať diagnózy. Autor v tej druhej téme jej pomáhal, chcel aby išla aj za odborníkom, čo ona odmietala. Pre Teba je vulgárne ponižovat partnera asi ok, pretože jemu si tam nádavala ako posledný dlaždič. A tu sa odrazu nejdeš vyjadrovať.😄 Tak sa preber z tej slepej agresie. Preto odišiel-ja by som tiež odišla, keby mi môj partner namiesto komunikácie a mojej snahy mu pomôcť vulgárne nadaval a hádzal po mne veci, nie som žiadny odpad. O všetkom sa dá komunikovať, ale nie takto. A zároveň platí aj LEN jej hypo, je veľa s dcérou a jeho žena vyhľadala odborníka a rieši sa to. Nenašiel si milenku. A myslím si, že už sú s veľkou pravdepodobnosťou opäť spolu. Peace. ✌️

lenka.25
6. jan 2025

Tak ale to že odišiel , je len vyústenie niečoho . Asi ste mali dlhšiu dobu problém a neriešili ste to . Nechcem aby to vyznelo zle , ale niektoré ženy si myslia , že keď budú doma iba behať s handrou , varechoi , deťom sople utierať a muž ma byť z nej cely happy . A spomínaš tu , že sa nechce meniť ? V com ? Vyčítala si ni niečo ? Vadilo ti niečo na ňom ? Málokedy či už muž , alebo žena , sa len tak zo dňa na deň zdvihnú a idu preč , zvlášť keď sú tam deti . A pokial ste boli iba dvaja ľudia žijúci v spoločnej domácnosti , tak sa ti naozaj nič lepšie stať nemohlo . Si ešte mlada baba , živiť pred sebou , máš možnosť si nájsť partnera s ktorým si budete vyhovovať po všetkých stránkach .

simona20201309
6. jan 2025

@enmery 😂😂😂
Presne takéto príspevky ma vedia na celom koní pobaviť najviac.... na začiatku nadávka a na konci peace 😆😘😘😘
Tak ak ty ratas ako pomoc to ze prispieva na bývanie jej deťom (pretože bez materskej bola schopná zarobiť si sama a ešte si aj nasetrila) tak není o com. Už vtedy som pochopila ze písať s tebou je strata času ides si svoje.
Nespamujme tu diskusiu.
Už nebudem reagovať....

enmery
6. jan 2025

@simona20201309 Na Teba už viac nereagujem, ty si už dokázala v takých témach a tonách vulgarizmov, že nemáš kognitívnu výbavu pochopiť, čo Ti človek píše. Akceptujem, sú aj takí ľudia. A trénuj čítanie, aby si neprehliadala fakty, keď Ti ide oči vybiť, že majú deti a ty furt, "nemajú deti". A napchaj do viet okrem 10 vuglarizmov, aspoň 20 smajlíkov, presne tým sa zvyšuje hodnota názoru.

libusak
6. jan 2025

Ja by som si od "draheho" vypytala presnu adresu pobytu aby som pri pisani ziadosti o rozvod poziadala aby deti boli zverene jemu do opatery na tej adrese. 😁

luba98
6. jan 2025

Vybav striedavku,aby sa chlapík nenudil.

mantilka
6. jan 2025

@cimage panko si asi chcel užívať s frajerkou...poriadny chrapun. Že sa nechce meniť? Tak nech si to krásne užíva frajerka...to je "kvalitný" kus na zdravý vzťah.
Naplut do tváre aj tej žene. Nikdy to nepochopím.

autor
6. jan 2025

@mantilka ani ja, ako si cudzia zena zacne s nerozvedenym chlapom s dvoma detmi, toto nepochopim, aj ked jej narozpraval, ze manzelstvo krachlo,..tak bude mat asi taky charakter ako on

mantilka
6. jan 2025

Autorka želám ti veľa síl a šťastia. Toto sa nemalo stať, ale niekedy časom prídeme že aj negatívne situácie nám vedia v živote pomôcť k lepšiemu.

japredavam
6. jan 2025

On sa vráti....muži sú ješitní...

autor
6. jan 2025

Dievcata , prosim vas, uz myslim dopredu, ale uz ma napadlo, ako vezme nase deti a bude sucasne aj s nou, ako ste prehryzli takuto situaciu? Dakujem

autor
6. jan 2025

@mantilka uz v tom zacinam vidiet aj pozitiva, ze ma nikto doma neponizuje napr 🤷‍♀️

nina004
6. jan 2025

Toto bolo napr.pre mňa veľmi ťažké. Môj keď sa od nás odsťahoval rovno začal s novou partnerkou aj bývať. Naše deti ju poznali skôr ako som sa ja dozvedela ,že nejaká nová partnerka je. Je to veľmi ťažké prekusnúť. Stojí ma to veľa sebazaprenia,ale vždy si poviem ,že každé dieťa si zaslúži dvoch rodičov a teda musím skúsnuť aj to ,že bývalý niekoho má. Aj ja raz niekoho vo svojom živote ešte budem chcieť a bude to rovnaká situácia. Našťastie deti majú jeho novú priateľku radi a niekedy mi príde ,že radšej idú za ňou ako za otcom.

jamidea
6. jan 2025

Nie si ty moja kolegyna zo skoly? Nejako sa s tymi rozchodmi trha vrece.
Ako to prezit nvm, hlavne nerob sceny pred nim, ak to neustojis pred nim.
Ak je rozhodnuty, nepomoze nic, len sa nejako pozbierat a pomaly sa snazit zit podla seba.
A daj si pomoct od kamosiek.

janette2021
7. jan 2025

@simona20201309 hneď v úvodnom príspevku v 2.riadku spomína deti. Nie až na 2.strane.

autor
12. jan 2025

@nina004 odisiel pred Vianocami

autor
12. jan 2025

@katkaseiner dakujem, je to velmi tazke pre mna :(

autor
12. jan 2025

Na zaciatku sa dusoval ako ostali deti u neho na prvom mieste, ako bude za nimi chodit, presli tri tyzdne a uz to nie je pravda, ze mi posiela peniaze, mam sa starat. Velmi ma to boli ako matku, ked ich vlastnemu otcovi na nich nezalezi 😭

autor
12. jan 2025

@nina004 obdivujem ta, ze to beries s takymto pokojom :((

kittykat22
Autor odpoveď zmazal
ada510
12. jan 2025

No tak šťastie by som mu nepriala niesom ten typ dúfam ze ho na súde oberies aj o trenky a jej by som ešte vlasy isla vytrhat ...tak 👌

luccija
12. jan 2025

Keď za nimi nechodí už teraz tak sa neboj, že ich bude nosiť k sebe domov ku frajerke.Neviem poradiť iba ti držať palce nech čím skôr toto zlé obdobie prejde.Teraz je zaľúbený všetko ružové neuvažuje reálne.Skor treba myslieť na deti ako to prežívajú ako im to vysvetliť, že nechodí za nimi.
Tvoj muz sa rozhodol akceptuj to mohla si byť dokonalá a, keď chce odíde.Nehladaj chybu v sebe boli ste na to dvaja

lenka.25
13. jan 2025

@kittykat22 asi si nečítala pozorne , ja nehladám chybu v žene , len som písala , že si každá druhá myslí , keď sa ide doma pretrhnúť , že to stačí na šťastné manželstvo . To že ty si z toho vytrhneš to , čo sa tebe hodí , to je tvoj problém

kittykat22
Autor odpoveď zmazal
lenka.25
13. jan 2025

@kittykat22 ako povieš....

simca06022011
13. jan 2025

popraj mu nestastie a necahj ho ist. Ja tieto super pozitivne nalady tiez nezdielam, poslala by som ho do pekla a zila si dalej bez neho. Nemoze ta nikto nutit, tesit sa z toho, ze on je spokojny inde. Ty bez neho klud mat budes...

nina004
13. jan 2025

Môj sa stále dušuje ,že deti sú u neho na prvom mieste a robí pre ne prvé - posledné. Potom zabudne dať vedieť ,že si ich nevyzdvihne cez víkend alebo si ich miesto 4 hod.vezme len na dve.Tiez s ním majú deti čím ďalej tým horší vzťah. Ale stále je rovnako ako tvoj vo fáze zamilovanosti a dotoho ešte tretia osoba robí svoje a dáva rozumy. Prajem ti strašne veľa síl, lebo je ťažké byť zrazu na všetko sama a nemať sa o koho oprieť. ♥️ Si silná žena a zvládneš to.

autor
13. jan 2025

@nina004 dakujem za povzbudenie, napodobne 🙏

Strana
z3