icon

Nevera partnera počas tehotenstva. Ako sa s tým vyrovnať?

biba722
25. aug 2026

Ahojte,
Ako sa vyrovnať s tým, že mi je partner neverný par mesiacov pred pôrodom a chce odísť? Nemám poriadne nič, neviem čo mám robiť a momentálne mám pocit, že nič nezvládnem bez neho. Viem, že ma asi odsúdite, ale som schopná s ním byť naďalej a zabudnúť ak by pri nás chcel ostať.

Strana
z2
anonym_d96c0b
25. aug 2026

@biba722 Myslíš,ze ak by partner nasilu ostal,mala by si po boku človeka, ktorý ti pomôže zvládnuť obdobie pred a po pôrode?

anonym_d16727
25. aug 2026

Teraz ostane, raz aj tak odide. Tak nech radsej ide hned, kym si ho dieta ani nepamata. Ty mas od neho narok na vyzovne pre seba (aspon docasu), vyzivne pre dieta, rodinne pridavky. Budes mat dieta, takze uplne nic nemas. Pre svoje dieta sa vzchop a zacni riesit prakticke otazky, peniaze, byvanie, vybavicku pre dieta. To je to najpotrebnejsie, Takeho chlapa do zivota nepotrebujes ani ty a ani dieta nepotrebuje takeho otca

anonym_ac2deb
25. aug 2026

No ale, žiaľ, nechce. Môžeš požiadať o výživné pre dieťa aj pre seba. Tým by som začala.

anonym_9d1b7e
25. aug 2026

Nebojíš sa že Tá nakazí pohlavnom chorobou?
Môže Vážne ohroziť aj dieťa

anonym_b2e1de
25. aug 2026

Súhlasím s tym, že buď rada, že to dopadlo takto ,ak to muselo tak byť
Lebo dieťa od narodenia bude vyrastat v tom režime otec zvlášť,matka zvlášť
Lebo ostanete spolu a bude to ok? budeš mu veriť?nebude ta podvádzať?
A on ťa dokonca ako tehotnú opúšťa!
Čoho sa tak bojíš?

thirstymonk
25. aug 2026
@anonym_9d1b7e

Nebojíš sa že Tá nakazí pohlavnom chorobou?
Môže Vážne ohroziť aj dieťa

@anonym_9d1b7e Presne taku mam kamaratku... starala sa o seba, všetko v poriadku a zrazu nech sa pači - syfilis. A potom sa dozvedela že jej byvaly debil kade išiel tade trtkal.

anonym_9d1b7e
25. aug 2026
@thirstymonk

@anonym_9d1b7e Presne taku mam kamaratku... starala sa o seba, všetko v poriadku a zrazu nech sa pači - syfilis. A potom sa dozvedela že jej byvaly debil kade išiel tade trtkal.

@thirstymonk syfilis dokáže vážne poškodiť aj dieťa. To je sakra pruser

anonym_ae2c52
25. aug 2026

da sa pochopit, ze ho mas mozno stale rada a bojis sa byt na vsetko sama ... Ale ak zostane, tak si na buduce dajte pozor. Nech to iste neriesis o par rokov, ale s 2 detmi

sulphur
25. aug 2026

Ahoj, skus poradňu Alexis, myslím že budú vedieť pomôcť. Plus ak by si potrebovala viem pomôcť s nejakým oblečením na začiatok. Kedy máš termín a odkiaľ si ? Pokojne aj do súkromnej správy.

hytal
25. aug 2026

Je veľmi smutné keď ťa partner takto podrazí. No ako ti ženy píšu, radšej koniec teraz, než neskôr s ním prežívať ďalšie stresy a sklamania. Máš právo žiadať výživné pre bábätko i pre seba. Chápem že máš strach z toho čo príde. Už nie si sama, za dáky čas sa ti narodí syn, alebo dcéra a ty musíš byť silná pre vás oboch. Určite máš rodičov, pomôžu ti? Alebo súrodenci?

anonym_ddc555
25. aug 2026

Ak ešte môžeš, tak choď na potrat. Lepšie ako trápiť sa sama s deckom

anonym_8c924c
25. aug 2026

@biba722 iba ak sa ospravedlnil, je pokorný a ruky nohy ti bozkava, lebo potom si bdie myslieť, ze môže. Čo je to za chlapa keď ťa podvedie v tehotenstve, hnus veľký. Ak sa takto nesprava, vyžmýkať ho z peňazí pomocou súdu, takisto nezabudni požiadať o prídavky po narodení to je 60€, okrem Materskej. Neboj nejako to dopadne, musíš myslieť teraz na bábo a seba.
A ostatní čo tu radia potrat, ste normálni?

anonym_4fd80e
25. aug 2026
@anonym_ddc555

@anonym_ddc555 to je co za rada, ved pise, ze je pred porodom

cyberk
25. aug 2026

Dieta na adopciu, u vas rozchod, a bez robit, nech mas aspon na HAK a nerozmnozujes sa s holou ritou.

anonym_ce2ba0
25. aug 2026

@biba722 bolí ťa srdiečko,zrada v tehotenstve je dvojnásobna..nikde aom sa nedocitala ci byvate spolu..alebo sama ...lomcuju tebou hormony navyse ho lubis a povacsinou vsade vidime muz manzel zena som deti taka ta klasika akoby to malo byt.Ale nie je a ty musis byt silna pre babatko..ci mu odpuatis to je na tebe ale zmobilizuj sa este pred narodeni ...priezvisko tvoje kedysi to ocenis ked apoznas naozaj muza ked budes mat potom kompletnu rodini ....vyries byvanie....dostanes kocikovne tuaim okolo 800eur....vybavicka pre babatko no je nakladna ale vela ludi daruje krasne veci...a vybavuj vyzivne na babatko a na seba...vztah ci aa podari nepodari ale babatko mas to bude

anonym_ce2ba0
25. aug 2026
@cyberk

Dieta na adopciu, u vas rozchod, a bez robit, nech mas aspon na HAK a nerozmnozujes sa s holou ritou.

@cyberk preco by dala dieta na adopciu? Zato ze je sama kokos ako toto mozes napisat....ja som ostala vdova s dvoma malymi detmi..mala som ich dat na adopciu? Predstav si aj vš som stihla

anonym_1cd1ef
25. aug 2026
@anonym_ce2ba0

@cyberk preco by dala dieta na adopciu? Zato ze je sama kokos ako toto mozes napisat....ja som ostala vdova s dvoma malymi detmi..mala som ich dat na adopciu? Predstav si aj vš som stihla

@anonym_ce2ba0 pretoze pise ze nema poriadne nic

biba722
autor
25. aug 2026

O dieťa by sa chcel starať čo sa týka peňazí a a aj sa s nim stretávať.. Bývame spolu, ale bývanie je jeho aj keď to beriem za svoj domov aj ja po niekoľkých rokoch. Isto mi okolie pomôže ako budú môcť, ale u rodičov nemáme kde bývať.

jankadr
25. aug 2026
@biba722

O dieťa by sa chcel starať čo sa týka peňazí a a aj sa s nim stretávať.. Bývame spolu, ale bývanie je jeho aj keď to beriem za svoj domov aj ja po niekoľkých rokoch. Isto mi okolie pomôže ako budú môcť, ale u rodičov nemáme kde bývať.

@biba722 tak pred tehotenstvom si niekde pracovala a verim,ze mas nieco usetrene.Rodicia maju maly byt?podnajom z rodicaku neutiahnes,mozno zdielane byvanie s inou mamou.

anonym_e6a016
25. aug 2026
@biba722

@biba722 dohodni sa s nim aspon nech ti pomoze s byvanim na zaciatok .. mozno ako priatelia aspolu budete vychadzat lepsie.. ostavat vo vtahu nema zmysel... trpela by si ty on a aj dieta... az sa das do kopy po porode a postupne financne na nohy postavis najdes si garzonku na zaciatok alebo neakys polocny podnajom... iste to das ... hlavne sa rozidte normalne a slusne .. city a hrdost stranou ...

kitycat
25. aug 2026

A priezvisko koho bude mat?

anonym_ce2ba0
25. aug 2026
@anonym_1cd1ef

@anonym_ce2ba0 pretoze pise ze nema poriadne nic

@anonym_1cd1ef no neni prvá ani posledna ...ja aom tiez nemala a viesco vhodila som brigadovat školu dorabala postavila sa ale zit s vedomim ze mam niekde svoje dieta..je krute moze dat babatku laaku moze mu dat to druhy nie...mozno budu chybat peniaze ale kde v dnesnej dobe mechybaju? Tie zarobis dieta si nekupis

anonym_9d1b7e
25. aug 2026
@biba722

@biba722 hneď po pôrode rieš cez súd výživné, aj výživné pre seba
Dostaneš kocikove, možno materskú. Zas až tak zúfale to nie je. V mnohych krajinách môžu matky o takejto podpore len snívať
Časť výbavičky sa dá kúpiť cez bazár, niečo ti darujú kamosky, niečo si kúpiš
A po roku môžeš ísť pracovať. Budeš mat plat aj rodicak. To je tiež slušný bonus

blacki12
25. aug 2026

@biba722 Mala som spolužiačku s podobnou situáciou. Otehotnela a on ju chodil čakávať pred robotu a prehováral a tlačil ju na potrat. Keď bola v pokročilom štádiu ho osvietilo, doniesol jej kvety, odprosoval ju. Zrejme nechcel byť verejne za čuráka, keďže to nebol krátkodobý vzťah a ľudia o nich vedel, že sú pár.
Ešte sa stihli zobrať pred pôrodom. Definitívne ju opustil, keď mali dve maličké deti.
Teraz si v lepšej situäcii, ako keby ostal.
S jedným dieťatkom to dáš. Ako hore píšu, musí prispievať na malé, aj na teba.

cyberk
26. aug 2026
@anonym_ce2ba0

@anonym_1cd1ef no neni prvá ani posledna ...ja aom tiez nemala a viesco vhodila som brigadovat školu dorabala postavila sa ale zit s vedomim ze mam niekde svoje dieta..je krute moze dat babatku laaku moze mu dat to druhy nie...mozno budu chybat peniaze ale kde v dnesnej dobe mechybaju? Tie zarobis dieta si nekupis

@anonym_ce2ba0 toto je taka chujovina. Je rozdiel byt vdova s uz 2mi detmi na svete (predpokladam, ze si ho nezabila lebo ta podvadzal) s velkou podporou rodiny (asi si tu skolu nedokoncila len tak, ze si decka zatvarala do pivnice, ale otravovala vsetkych naokolo) a je rozdiel byt tehotna s holou ritou od chlapa, ktory strka kam moze. Sama sa hanbis za svoju situaciu, ked tu pises ako anonym, takze cokolvek, co napises je irelevantne.

anonym_4a502f
26. aug 2026

@biba722 no je to len partner. Manzel by si to nedovolil.Mas co si chcela, naco papiere

anonym_4a502f
26. aug 2026
@anonym_ddc555

@anonym_ddc555 krava

anonym_850f38
26. aug 2026

Ak je ochotný na vzťahu pracovať, aféru ukončil a ľutuje tak ešte je priestor pracovať na vzťahu. Ak ale chce rozchod, neľúbi ťa tak ho budeš držať zbytočne. Skôr by som ho poprosila nech mi pomôže poriešiť bývanie a dohodla sa s ním ohľadom financií. Ukončíte to normálne, partner je zlý ale otec môže byť dobrý. Vy sa aj tak budete musieť stretávať minimálne prvý rok kým dieťa bude malé tak nech to zvládate čo v najväčšom kľude.

thirstymonk
26. aug 2026
@anonym_9d1b7e

@thirstymonk syfilis dokáže vážne poškodiť aj dieťa. To je sakra pruser

@anonym_9d1b7e Veď presne, napokon to dopadlo dobre. Už s ním nežije.

anonym_ce2ba0
26. aug 2026
@cyberk

@anonym_ce2ba0 toto je taka chujovina. Je rozdiel byt vdova s uz 2mi detmi na svete (predpokladam, ze si ho nezabila lebo ta podvadzal) s velkou podporou rodiny (asi si tu skolu nedokoncila len tak, ze si decka zatvarala do pivnice, ale otravovala vsetkych naokolo) a je rozdiel byt tehotna s holou ritou od chlapa, ktory strka kam moze. Sama sa hanbis za svoju situaciu, ked tu pises ako anonym, takze cokolvek, co napises je irelevantne.

@cyberk a preco by som sa ako ja mala hanbit?..moj muz unrel na rakovinu...ale keby som aj na deti sama a ako pises mam holu rit by som neradila dat deti na adopciu..a ze ty ziadne nemas? Je tak?

Strana
z2