icon

Ako sa vyrovnať s neverou partnera?

20. júl 2025

Mate niekto tip, ako sa vyrovnat s neverou? Moj manzel mi bol neverny, dozvedela som sa to tak, ze ho dotycna nakazila pohlavnou chorobou, ktoru som ja nikdy nemala a a ni nemam. Bola to jednorazovka ked bol na sluzobnej ceste. V tom obdobi sme mali doma dcerku 2 rocnu a 4 rocnu a bola som tehotna. . Neviem sa s tym vyrovnat. Dohodli sme sa, ze to skusime sa cez to preniest, ale mne sa to nejako nedari. Mam pocit, ze sa snazil mesiac aby mi prejavoval viac lasky a respektu. Aj napriek tomu, ze sa snazim nato nemysluet nedari sa mi to, a pri kazdej hadke, podozreni mu to vykricim. Som s nim koly detom a peniazom kedze mam 3 male deti a este som na MD. On je vyssie postaveny, v praci je od rana do vecera a ja mu neverim, ze zase neokukuje druhe zeny. Najradsej by som sa rozviedla len nemam kde ist aj s detmi. Najviac ma zoziera to, ze mohol nakazit aj mna . Nechapem ako mi to mohol urobit, ja som sa doma starala tehotna o jeho deti a on chodil za inymi zenami. Tvrdi ze to bolo len raz, ulet , ale ktovie……. Stalo sa Vam nieco podobne a dokazali ste casom odpustit, zabudnut?

Strana
z2
ivangeline
20. júl 2025

Máš sa snažiť o odpustenie ale to nie je, že sa ti vymaže pamäť. Na to sa nezabúda a obozretne buď.

biba_18
20. júl 2025
@mirokub
Odpoveď bola zmazaná

@mirokub tiež si myslím že to nebude nič jednorázové…

anonym_72f856
20. júl 2025

@anonym_autor z vlastnej skúsenosti ti napíšem že je to veľmi ťažké. ja som aj sľúbila že sa k tomu nebudem vracať aj keď zo začiatku to bolo ťažké a veľa krát som si musela kusnúť do jazyka ale vydržala som.posledny rok je to ťažké a už znova som v tom že to vytiahnem pri hádke lebo musí s ňou komunikovať ohľadom dieťaťa. Ďalší krát by som neodpustila a radšej by som sa trápila sama kým by to neprebolelo lebo takto sa trápim tiež a viem že nikdy nebudem viac ako jeho dieťa. Ak už teraz vieš že ti není s ním prijemne a všetko ti to pripomína tak by bolo dobré požiadať možno rodinu o pomoc.aspon začiatky kým by si sa postavila na nohy,začala dostávať výživné a neviem ako to máte vysporiadané s bývaním

mircalla
20. júl 2025

A co sa tyka toho, ci ta nakazil - tak treba sa dat zial hned vysetrit

karolinakr
20. júl 2025

a to s kym prosim ťa suloži, že chytil pohlavnu chorobu? s prostitutkou bez kondomu, v čase ked si tehotna? asi tiež nebude najostrejšia ceruzka v peračniku 🙂 ale ne, dost bolo srandy..
je to dost nechutne a že to zvalil na virivku...musiš zabudnút..inak sa nepohneď
.asi tie bradavice by ma mátali viac ako samotná nevera..

anonym_22f0b9
20. júl 2025

@anonym_autor áno stalo sa mi to. Síce nedostal pohlavnú chorobu, ale podvádzal má v tehotenstve. Skúsila som druhú šancu.. čiže prvú a poslednú.. posral to . Odvtedy som začala plánovať budúcnosť bez neho . Šetrila som si peniaze.. Ťahala som ho na nákupy, kde som nakupovala dopredu, veci o ktorých som vedela, že budem potrebovať... Kým sa on k...l ja som v myšlienkach plánovala nové bývanie, plán A, B, C... Trvalo to rok a pol kým som bola ,,hotová, dozreta na rozvod,, Ja som, ale na rozdiel od teba mala iba jedno dieťa a rodičov čo mi pomohli.... On chcel hneď ďalšie dieťa, keď malo bábo pár mesiacov.. Napriek tomu, že vedel, že ma podvádza... Vtedy som mu povedala, že sa nestará o jedno, načo by mu boli dve? Rozviedla som sa s ním. Nikdy som to neoľutovala... Jediné čo som ľutovala, že som svojmu dieťaťu vybrala takého otca...

vilma7
20. júl 2025

Neviem, nemusela som zatiaľ.nicnpodobne odpúšťať, ale žasnem aký je tvoj manžel sprostý, že si ide s niekym pichnúť, koho ani nepozná q nezasiahne si ochranu??? Ako rozum mal kde?

A nevera je u, dosť zla, ale nevera keď je žena tehotná je pre.mna no go!!!! Poslala by som ho prdeli, keďže dobre zaraba, nech sa pekne o vás finančné stará...aspoň to.

Poprosila by som ho, nech odíde z domácnosti na dlhší čas a uvidíš, či dokážeš na to nemyslieť a on bude mať aspoň čas rozmýšľať nad tým, aký je k...t.
Povedz ze potrebuješ čas byt sama....A uvidíš, ci nejaké mesiace nie o prinesú. Ono je ťažké takéto sklamanie odpustiť zo dňa na deň.

anonym_20f383
20. júl 2025
@karolinakr

a to s kym prosim ťa suloži, že chytil pohlavnu chorobu? s prostitutkou bez kondomu, v čase ked si tehotna? asi tiež nebude najostrejšia ceruzka v peračniku 🙂 ale ne, dost bolo srandy..
je to dost nechutne a že to zvalil na virivku...musiš zabudnút..inak sa nepohneď
.asi tie bradavice by ma mátali viac ako samotná nevera..

@karolinakr bradavice dostaneš aj keď sexuješ s kondómom. 😪Vlastná skúsenosť. Tam stačí, že máš ranku po holení a nakazíš sa.

anonym_20f383
20. júl 2025

@anonym_autor Ja by som predstierala, že je všetko OK a že som odpustila. Za tie tri roky, čo by som bola doma s dietatom, by som vyriešila majetkoprávne vzťahy (polka bytu nech je písaná na mňa). Odkladala by som peniaze na odchod. Hľadala by som si prácu a nájom (kdekoľvek na Slovensku, kde by ma vzali s 3 deťmi). A jedného krásneho dňa, keď by bol v práci, by som mu nechala na stole dlhý odkaz, rozvodové papiere a odišla by som v tichosti preč.

mircalla
20. júl 2025
@anonym_20f383

@anonym_autor Ja by som predstierala, že je všetko OK a že som odpustila. Za tie tri roky, čo by som bola doma s dietatom, by som vyriešila majetkoprávne vzťahy (polka bytu nech je písaná na mňa). Odkladala by som peniaze na odchod. Hľadala by som si prácu a nájom (kdekoľvek na Slovensku, kde by ma vzali s 3 deťmi). A jedného krásneho dňa, keď by bol v práci, by som mu nechala na stole dlhý odkaz, rozvodové papiere a odišla by som v tichosti preč.

@anonym_20f383 No tu je trosku problem...napriklad sex s nim

pralinka25
20. júl 2025

@anonym_autor jeho to aspon trapi? sprava sa nejak inak?

pralinka25
20. júl 2025
@anonym_20f383

@anonym_20f383 a naco predstierat. spat s nim a koledovat si o ine pohlavne choroby.
ja by som nehovorila vobec nic ani nepredstierala. naco

modra_kolobezka
22. júl 2025

Ak by si sa rozhodla ostat a vymenit svoj zivot za jeho peniaze, tak na zabudnutie sa daju predpisat "fajn lieky" od psychiatra, co spravia z teba mimona. A na odpustenie pomaha fanaticka viera. Mam taku jednu kamosku - prachaty bezcharakterny manzel, 3 deti, ona sa postupne stala fanatickou veriacou, okrem dovileniek v Karibiku chodia spolu na pute do Lurd. Naoko starostlivy, v skutocnosti bezcharakterny agresor a ona z peknej baby sa stala troska s nepritomnym usmevom na perach

Strana
z2