icon

Ako sa vyrovnať s porozchodovou bolesťou?

kristina_1
24. aug 2023

Ahojte,

mam-alebo som mozno mala? vztah 4rocny. Mam 37r a prezila som prvykrat naozajstnu lasku, tu taku telenovelovu kde sa vam podlamuju kolena. Bola vzajomna dokonca si myslim, ze on bol v tom o čosi viac. Dovolim si povedat, ze to čo sme zaživali od zaciatku stale trva, ALE... ten vztah je zlozity. Prosim tie, ktore maju chut odsudzovat nech ani necitaju. Manzel ma podvadzal 5rokov, tej nevery bolo viac, fotograf, co k tomu dodat. Skoncila som na CT mozgu a on dostal zakaz priblizenia, ale dostala som sa z toho. Po skonceni manželstva som si myslela ze konecne aj na mna dosiel rad v stasti. Partner ma tak ako aj ja dve deti z manzelstva. Boli sme na jednej lodi, nevyslo to jemu nevyslo to mne. Paradoxne sme obaja zastancovia kompletnej rodiny,,, lenze je prilis tvrdohlavy, nuti ma robit veci ktore nechce a tu uz sa to vymaka tej "laske" o ktorej hovori. Je to taky typ jaskynneho muza ktory ma rad kazdy den teple jedlo na stole. Zienka musi byt tiptop ani to mi nevadilo ved co pre lasku neurobime. Lenze poslednu dobu mam pocit ze nic co urobim nie je dobre. Pointa: vie, ze nemam rada sex, ked si vypije. Boli sme na grilovacke a opat si to vyzadoval. Bola som sklamana z toho ze opat chce odo mna nieco o com vie ze proste nemam rada. Keby mu nieco chybalo, ale nema co a to bolo uz po 1 hodine a rano som vstavala do prace. Nahnevany odisiel zo spalne a povedal ze ked sa mi nieco nepaci mam odist. Rano som odisla do prace z jeho bytu a odisla k rodicom kde teraz byvam. Stalo sa to piatok pred tyzdnom. A dodnes sa neozval. Stale som bola ja ta ktora sa ozyvala ak doslo k nedorozumieniu tu uz ale prekrocil hranicu. A ja sa citim tak opustena. Dovolim si povedat ze nemame problemy ale asi mame. Lebo neda sa mu zakazdym vo vsetkom co chce ustupovat :( a co akoze teraz ma nastat to netusim. Ani uz neviem co robit. Meni sa to vo mne, raz hnev, raz zufalstvo, raz som frajerka ze nech si ide ,,, ale ozvat sa mu po tyzdni mi nepride vhodne.
Asi komplikovane neapisane. Ale potrebujem sa len vyrozpravat pretoze mi je velmi tazko na dusi.

🙏 🙂

kristina_1
autor
24. aug 2023

@lonely66 😞

kristina_1
autor
24. aug 2023

Ja neviem kde sa to vsetko zlomilo. Presne pred rokom zriadil romanticku veceru na streche hotela vo velkej krase, kytica uzasne jedlo a poziadal ma o ruku, kupil letenky do Dubaja. Dnes uz prsten nemam lebo,,,, ani neviem preco. Este pred rokom ma na rukach nosil. Planovali sme spolocnu buducnost, nic radikalne sa nestalo, co nie je v inych vztahoch. Ziadna nevera, alkohol ci ina zavislost. Klasicke nezhody. Som z toho nestastna nie je to uplne jednoduche ukoncit vztah kde ma nosil na rukach. A bol schopny o polnoci vstat a splnit mi akekolvek prianie. Podotykam ze to nebol zaciatok. Takyto bol aj po troch rokoch... som strasne zmatena. A naozaj neviem co robit. Asi udrzim este nejaky tyzden no contact a potom som sama strasne zvedava co sa stane.

kristina_1
autor
24. aug 2023
kristina_1
autor
Autor odpoveď zmazal
domkakvet
25. aug 2023

@kristina_1 jeden horsi ako druhy, v ziadnom pripade sa mu neozyvaj a tiez mu uz nedavaj ziadnu sancu ak by sa aj on ozval.

veronicka88
25. aug 2023

Držím ti palce aby si našla silu ho už nevziať späť☝️

ema22270
25. aug 2023

Tak toto vyzera na ukazkoveho manipulatora. Je to jasne podla toho spravania. Manipulator sa dokaze totiz aj roky pretvarovat, ale ked ta uz ma spracovanu, potom sa zacne spravat, ako tvoj byvaly. Mas byt tip-top upravena...navarene, vsetko ako hodinky. Mas mu byt poslusne k dispozicii, aj ked si mu dala jasne najavo, ze ti to vadi, ked je opity. Takto to vyzera,,, skusa. Tak skusil, ty si odisla. A neozval sa. Dalsia manipulacia. Lebo vsak vie, ze sa mu predsa ozves. Si predsa poslusne dievcatko, nie? Vsak on ta v podstate zneuzil. ..

ema22270
25. aug 2023

A ano manipulator robi velke gesta... ako ten Dubaj, aby ta ohuril a mal ta uz totalne omotanu okolo prsta. Uz by som sa k nemu nevracala.

poppy22
25. aug 2023

neozyvaj sa! za ziadnu cenu...ja som to urobila,pred 2 dnami a este sa mi vysmial,zato co som pre neho robila atd..a ze aky je dovod,ze som sa ozvala...a ten vysmech bol horsi nez to predtym...a hlavne-nefantaziruj,ze sa objavi a vsetko bude ruzove...mozno na chvilu..ale uz ti svoju tvar ukazal..tak si premysli dobre ci chces byt iba jeho hracka...a ked neposluchnes,tak zabudne ze existujes...ked sa chces od neho odputat,tak si napisala ze je policajt? a kto uz ma rad policajtov? 😉😂 ..jeden ta podvadzal,druhy toto-je cas nabrat sebavedomie a byt kralovnou s vlastnymi pravidlami...a presvedcis sa,ze chlapi maju radsej mrchy...

omg1992
Odpoveď bola odstránená
yanka8952
26. aug 2023

@kristina_1 Ahoj. Čo sa týka emócií, vyskúšaj techniku EFT - nájdeš na youtube. Čo sa týka tvojich partnerov, nie je náhoda, koho si si pritiahla do života. Pozri sa do svojho vnútra a spýtaj sa, čo ti muži v tvojom živote ukazujú? Ako vo vnútri-tak vonku.. Zameraj sa na tvoj vzťah s tvojim ockom, pravdepodobne sa tam skrýva príčina toho, ako sa k tebe muži správajú

susy5
28. aug 2023

Čistý manipulátor a tzv. citový upír. V skratke. Preč od neho, ja som tiež takého poslala dopreč ;)

kristina_1
autor
30. aug 2023

Dievcata ja sa nedokazem odputat, a neviem co robit. Momentalne sme vo faze ze sme v kontakte, ale nepustam si ho k telu.

januska12323
30. aug 2023

Utni kontakt, inak sa z toho nedostaneš.

kristina_1
autor
30. aug 2023

A myslite ze takyto clovek dokaze opustit? Zeby mi urobil taku "sluzbu" a pomohol mi v tom? CI len bude ticho sa tvarit ze je koniec a potom sa z nicoho nic ozve a bude hucat ze toto musi skoncit? Lebo casto to pocuvam ked sa pochytime ze to musi skoncit. A ja to mam vkuse v hlave, ze ved ale skonci to tak preco sa len vyhraza?

culienka
30. aug 2023

@kristina_1 nemá mu kto upratať, navariť, oprat a ešte neviem co si pre neho všetko robila. Nič iného by som v tom nehladala.

culienka
30. aug 2023

@kristina_1 a vyhráža sa len aby si bola pod tlakom a bála sa ze to teda naozaj skončí a čaká keď od toho ze ty v strachu skončí urobíš všetko čo on chce. A dokonca mala by si robiť čo on ešte ani nevie ze bude chcieť. A službu ti neurobí to zabudni. Teraz možno trovmchu zmekol lebo nemá ako som už hore písala navrhne upratané atď. A hlavne nemá koho nútiť vymakavat tu lásku....

susy5
30. aug 2023

@kristina_1 so mnou sa dokazal pohadat a nasledne aj dva tyzdne nebavit v jednej domacnosti.. vzdy som zacinala ja "udobrovanie". a stale dokolecka dokola.. hadka, dlllllho ticho, oduvanie, udobrenie... a dokola, dokola... strasne unavujuce... som rada, že je z mojho zivota aspon ako partner prec. mame dieta, je s nim denne, ale ja osobne mam od neho pokoj... a som happy ;) rozchod som iniciovala ja.. uz ma to proste nebavilo a ubijalo.

kristina_1
autor
18. sep 2023

Ahojte,
presiel necely mesiac. Panko sa vtedy ozval. Dal mi zasnubny prsten na ruku, kajal sa ako to chce dat dokopy. Po mesiaci mi vcera povedal ze nevladze, ze ho nerespektujem a on je zo mna vycerpany. Mam si vziat z jeho bytu veci a bude lepsie ked to ukoncime.
Povedala som ok. Odisla. Ale ako toto zvladnut? Az mi je fyzicky nevolno. Obaja sme chceli byt spolu a lubit sa preco sme to nedokazali ked to bolo a vlastne aj je obojstranne???? Ako sa z toho dostat? 😢
😨

mondolina
18. sep 2023

@kristina_1
ty si to ešte stále nepochopila? 🙈🙏

kristina_1
autor
18. sep 2023

@mondolina co myslis?

mondolina
18. sep 2023

@kristina_1
ty si ešte stále nepochopila že toto nie je láska??
že toto je psychiatria?
ešte koľko krát ťa bude posielať z jeho bytu preč? a zas sa nasáčkuješ k matke?
dievča zlaté už máš dosť rokov na to.

kristina_1
autor
18. sep 2023

@mondolina my spolu nebyvame. Mam tam len par veci. A ano viem ze je to psychiatria ale aj silna zavislost chora ano viem. Potrebujem sa z otho dostat. Najst silu a ukoncit.

sherynkamalinka
18. sep 2023

autorka, prosim, uz sa tak neponizuj. Ber veci a utekaj

januska12323
18. sep 2023

Obojstranne? Vieš o tom, že to znamená aj jeden aj druhý? On ťa nechce tak už to pochop.

kristina_1
autor
18. sep 2023

@januska12323 chapem. Len nerozumiem naco sa ku mne stale vracia. Ved nech mi da pokoj, ked ma tak nechce. Usetri mi kopec casu a bolesti.

tanita007
18. sep 2023

@kristina_1 Ahoj,poradím ti.Prečítaj si knihu Na ceste za sebaláskou...vela pochopíš .Ono sa to lahučko radí kým tieto ženy nie sú v tvojej koži,nežijú tvoj život.😉A to je obrovský rozdiel.Veľa síl a vydrž.Ten správny muž pre teba určite niekde čaká.Dôležité je nastavenie mysle😉

zooeynka
18. sep 2023

@kristina_1 tebe bohuzial stale nedopina, ze muz, ktory zenu miluje jej zivot SPRIJEMNUJE a nie komplikuje. Henten pripity, nasilny bulo potrebuje submisivnu chuderu, ktora ho bude posluchat a on si na nej bude honit svoje policajne ego. Obcas ta opaci, ci si si to nerozmyslela a nezacnes posluchat - preto ta kontaktuje. Staci ako vysvetlenie? A nezabudaj, ze muza robia ciny, nie kvetnate reci o laske a o tom ako velmi ta on miluje. To su kecy aby zenu dostal do pozicie akej potrebuje. Cisty psychos.

kristina_1
autor
18. sep 2023

@zooeynka presne toto ma musi kazdy den drzat ze robim dobre ked robim co robim a rozhodla som sa uz ho nekontaktovat ani neodpisovat.

zooeynka
18. sep 2023

@kristina_1 ono, fyzicky zle ti je preto, lebo to nemas v sebe ukoncene, keby si bola skalopevne rozhodnuta s nim skoncit tak sa ti normalne ulavi. Ale ty tomu stale davas nadej, ze sa bulo zmeni, ze to bude ako kedysi, ze ta tak lubi ze sa prestane chovat ako hovado....ale uz treba uverit, ze sa nezmeni, ze ste nekompatibilni, ze tie pekne chvile neboli realita ale divadlo - realitu ti ukazal ked ta vyhadzoval, ked ta obvinoval z hovadin, ked chlastal....to si treba stale opakovat, a nie mat v hlave tie pekne momenty ked namotaval vecerou na streche....ta vecera nie je dolezita pre zivot, ani teatro okolo snubneho prstena a ziadosti o ruku - to vsetko su sracky, ked muz nie je normalny....