icon

Ako sa vyrovnať s porozchodovou bolesťou?

kristina_1
24. aug 2023

Ahojte,

mam-alebo som mozno mala? vztah 4rocny. Mam 37r a prezila som prvykrat naozajstnu lasku, tu taku telenovelovu kde sa vam podlamuju kolena. Bola vzajomna dokonca si myslim, ze on bol v tom o čosi viac. Dovolim si povedat, ze to čo sme zaživali od zaciatku stale trva, ALE... ten vztah je zlozity. Prosim tie, ktore maju chut odsudzovat nech ani necitaju. Manzel ma podvadzal 5rokov, tej nevery bolo viac, fotograf, co k tomu dodat. Skoncila som na CT mozgu a on dostal zakaz priblizenia, ale dostala som sa z toho. Po skonceni manželstva som si myslela ze konecne aj na mna dosiel rad v stasti. Partner ma tak ako aj ja dve deti z manzelstva. Boli sme na jednej lodi, nevyslo to jemu nevyslo to mne. Paradoxne sme obaja zastancovia kompletnej rodiny,,, lenze je prilis tvrdohlavy, nuti ma robit veci ktore nechce a tu uz sa to vymaka tej "laske" o ktorej hovori. Je to taky typ jaskynneho muza ktory ma rad kazdy den teple jedlo na stole. Zienka musi byt tiptop ani to mi nevadilo ved co pre lasku neurobime. Lenze poslednu dobu mam pocit ze nic co urobim nie je dobre. Pointa: vie, ze nemam rada sex, ked si vypije. Boli sme na grilovacke a opat si to vyzadoval. Bola som sklamana z toho ze opat chce odo mna nieco o com vie ze proste nemam rada. Keby mu nieco chybalo, ale nema co a to bolo uz po 1 hodine a rano som vstavala do prace. Nahnevany odisiel zo spalne a povedal ze ked sa mi nieco nepaci mam odist. Rano som odisla do prace z jeho bytu a odisla k rodicom kde teraz byvam. Stalo sa to piatok pred tyzdnom. A dodnes sa neozval. Stale som bola ja ta ktora sa ozyvala ak doslo k nedorozumieniu tu uz ale prekrocil hranicu. A ja sa citim tak opustena. Dovolim si povedat ze nemame problemy ale asi mame. Lebo neda sa mu zakazdym vo vsetkom co chce ustupovat :( a co akoze teraz ma nastat to netusim. Ani uz neviem co robit. Meni sa to vo mne, raz hnev, raz zufalstvo, raz som frajerka ze nech si ide ,,, ale ozvat sa mu po tyzdni mi nepride vhodne.
Asi komplikovane neapisane. Ale potrebujem sa len vyrozpravat pretoze mi je velmi tazko na dusi.

🙏 🙂

Strana
z3
kristina_1
autor
18. sep 2023

@zooeynka ano musim sa nastavit aby ma to co najmenej bolelo.

januska12323
18. sep 2023

Zablokuj si ho v mobile aby si nevidela keď bude písať.

Strana
z3