icon

Ako sa vyrovnať s tajomstvom o nevere švagrinej?

31. máj 2025

Ahojte zeny, dnes sa mi svagrina zverila s tajomstvom, proste ze s muzom im to neklape, tak sa stretava s inymi muzmi. Neviem na co mi to hovorila, lebo mi je z toho uplne zle, teraz akoze ako sa mam pred jej muzom tvarit. Jasne, ze ju neodsudzujem, je to jej vec, len lepsie sa mi zilo, kym som nic nevedela. A jasne, ze nikomu nic nebudem vraviet, len proste neviem, ci sa dokazem dalej tvarit ze akoze nic... ak sa vam niekedy stalo nieco podobne, uvitala by som nejake rady, ze co dalej. A to buduci vikend ma svagor narodeniny, takze sme pozvani na oslavu. No netusim ako sa mu pozriet do oci, ci to tam mam hrat, ze sme jedna velka stastna rodinka, alebo co 🙄

Strana
z3
vanilkovazmrzka
31. máj 2025

Kludne ju mozes odsudzovat. Zasluzi si to. Ne zato ze podvadza, ale za to ze tarchu svojej viny hodila na teba

maminkadeticiek
31. máj 2025

Je dobre blba ze to na teba hodila
Ja by som to povedala svagrovi.

januska12323
31. máj 2025

Nie nemusíš sa tváriť ako šťastná rodinka.

bolarazjedna
31. máj 2025

Môžeš jej povedať o tvojich pocitoch. Ze si z toho znechutená a sklamaná, smutná a je ti ľúto švagra. Môžeš povedať, že podľa tvojho názoru si zaslúži žiť šťastný život s to v klamstve sa nedá. Mal by o tom vedieť a sam sa rozhodnúť, ako ďalej. Môžeš hej povedať, že tvoje svedomie ti nedovolí mlčať o tom pred svagrom. Takže nech sa o tom porozpráva s manželom, keď nie, tak o pár týždňov mu to povieš.
A na tej oslave môžeš sa vyhýbať svagrinej, rozprávať sa s ňou len zo slušnosti, resp povedať, že sa necítiš dobre. más nejake starosti, ale nechceš to tu a teraz rozoberať (keby ti niekto vyčítal, že si malo zhovorciva, iná, atď)

svetlonos
31. máj 2025

Nok z nás nevie, vo ke zs tým "neklape nám to". Ale stretávať sa hneď s viacerými, hm...

cukroska
31. máj 2025

Tak keď sa ti už zverila, tak tým tak trochu riskovala,že to raz chtiac, nechtiac vypláva na povrch. Nie ,že by si úmyselne vytrúpila všetkých, ale prekecnúť sa môžeš. Ja by som to určite nehovorila mužovi. Je to ich vec a starať sa do takých chúlostivývh záležitostí sa nevypláca.
Ale nemám rada vedieť takéto veci, lebo človek nech sa zachová ako chce, vždy je zlý.

janickacrazy
31. máj 2025

No tak sa tvár, že o ničom nevieš. Jej muž určite vie o tom, že im to neklape. A ak spolu nespia, tak možno aj on má niekoho iného. Ja poznám pár, ktorý spolu nespali už cez 10! rokov a tvária sa ako šťastná rodina. Mne to povedal ten muž, ona to v podstate potvrdila. Mne je to jedno, každý nech si robí, čo chce.

andreatytler
31. máj 2025

To je riadne blbe od nej. Ak sa to svagor dozvie ze si o tom vedela a nic si nepovedala, tak bude na teba nahnevany. Ja by som urcite nahnevana bola ak by som bola v jeho kozi. Urcitym sposobom je to akoby si jej robila komplica.
Svagor a tvoj muz su bratia? Mozno aj tvoj muz bude nahnevany ak budes mlcat.
Ja by som jej povedala ze to musi povedat muzovi, alebo to poviem ja. Netajila by som to pred svagrom. Nezasluzi si to. Svagrina robi nespravnu vec ked podvadza v nestastnom manzelstve a nepostavila by som sa na jej stranu.

zuz02
1. jún 2025

Nejak mi tie vzťahy v téme nesedia. Švagriná ti oznámila, že so švagrom jej to neklape. To mi nevychádza 🙂 Nejak tam postrádam tvojho brata. Či opäť zadaná na MK kreatívna téma?

beata3232
1. jún 2025
@zuz02

Nejak mi tie vzťahy v téme nesedia. Švagriná ti oznámila, že so švagrom jej to neklape. To mi nevychádza 🙂 Nejak tam postrádam tvojho brata. Či opäť zadaná na MK kreatívna téma?

@zuz02 môže to byť mužov brat/ ona sestra muza

muchotrafka298
1. jún 2025

Ona jednoducho svoj problem prehodila na niekoho ineho. Nech sa s tym trapi on. Toto je typicke spravanie niektorych ludi, ze svoje problemy hodia na ineho a uz ich to "menej trapi". Ty nemozes robit nic, lebo cokolvek spravis, tak budes za tu zlu.

viera012345
1. jún 2025

Nemám vo zvyku moralizovať, čiže ani v prípade nevery by som to neurobila,ale od Vašej švagrinej bolo veľmi necitlivé,že Vás zatazila tajomstvom a ktoré ste nestáli.Priviedla Vás do nepríjemnej ťažkej situácie,ale musíte to ustáť, nebyť tou, ktorá to švagrovi povie/vo vlastnom záujme, lebo ak to budete Vy,od koho sa chúlostivu vec dozvie, môžu sa pokaziť aj vaše vzťahy,bude si Vás spájať s touto skutočnosťou/

tiezjedna
1. jún 2025

a si si istá, že švagor si tiež nežije vlastným životom??

tiika
1. jún 2025

U mna by záležalo na tom, aký vzťah mám so švagrom, či taký bežný, alebo si fakt rozumieme, sme i dobrí kamaráti, bavíme sa spolu o všetkom.
Ak to prvé, nepretvarovala by som sa, no ani by som to nepovedala. Ak by mi to niekto vyčítal, viem preco. Dovod bol, že som chcela nech si problemy vyriešia samy, nechcela som sa do nich pliest, zhoršovať ich situáciu ..
Ak by mi bol švagor ako človek blízky, hodila by som s ním reč, ako im to vo vzťahu funguje, že švagriná spomínala, ze maju nejaké problémy, skúsila by som zistiť, či niečo tuší, možno poukázala na iste veci. Nuž časom by mi to isto nedalo a švagrinej by som povedala, ze som ju o tu info sice nežiadala, avsak uz to zial viac neviem a nechcem v sebe skrývať. Buď mu to povie ona, alebo ja.

trisha_r
1. jún 2025

Vidím že X žien tuto, by to hneď bežalo vyzvoniť 🤦 to už aby človek nikomu nič nepovedal, lebo klebetnice a ohovaracky to hneď vytrubia.
Každopádne teraz k veci. Je maximálne divné, že ti niečo takéto povedala. Máte úžasný vzťah? Že ti verila,že to neprezradis? Alebo práve chcela, aby si to prezradila? Tajomstvo zostane tajomstvom iba vtedy keď ho vie jeden človek. Tak zrejme jej ide o niečo iné.
A veľa ľudí by sa malo naučiť držať zobák. Cudzie tajomstvá nie sú ich, aby ich vyzvonili. Nechápem tomuto novodobému trendu.

mantilka
1. jún 2025

Toto by som nechcela zažiť. Ty musíš vedieť aké máš sympatie a vzťahy s ľuďmi a tiež ako sa správajú.
Určite ti nepovedala len že ho podvádza ale aj dôvod.
Určite by som s ňou hodila reč, že ako si predstavuje fungovanie lebo ty nie si herečka a máš ísť na oslavu.
Toto nedobre dopadne. Keď sa budeš divné správať budú sa ostatní v rodine hnevať a hádzať na teba vinu.
Asi by som povedala švagrinej nech ťa nezaťahuje do jej hry a tak ako to povedala tebe nech si to vysporiada s manželom. Toto je vážna vec a ty nebudeš nikomu nadržať.

spenat9
1. jún 2025

No hlavne mu to nehovor.. lebo nakoniec ty budes za tu blbu.. ona muzovi nakeca ze to nie je pravda a on bude verit samozrejme radsej jej ako tebe a este budu na teba obaja nastvani.. toto nikdy nerobi dobrotu, nemontuj sa do toho.. maximalne povedz o svojich pocitoch svagrinej ale inak ss do toho nemiesaj lebo uvidis ze to takto dopadne

bruno1
1. jún 2025

Ak sa nevera na švagrinu prevalí,tak teba bude podozrievať ,ako prvú.🤷😐

annalena
1. jún 2025

Ja mam nato trochu iny nazor - z pohladu tej podvadzanej...
Moj ex ma niekolkokrat podviedol, neskor som sa dozvedela, ze hned po prvom raze sa ale zdoveril svojim rodicom a sestre , mozno volanie o pomoct, zle svedomie ....co ja viem. Nikto z nich nic neurobil, nedonutili ho sa mi priznat, proste to ignorovali a vsetci sa tvarili, ze nic. .... Vies ako som sa citila , ze som nikomu nestala ani za kus pravdy ani za naznak 😔 Nase vztahy su od vtedy na bode mrazu, co ma mrzi hlavne kvoli detom - ich vnucatam.
A kto mi to nakoniec povedal , moja dcera, ktora ich videla 😢 plakala, ospravedlnovala sa mi, ze mi to vravi, ale ze ona neznesie, aby mi niekto ublizoval a klamal mi ....

lucka_ke
1. jún 2025

možno chce, aby si to povedala jej mužovi ty lebo ona nevie ako?

cafelatte
1. jún 2025

A švagor sa potom opýta ci ste to všetci vedeli a jemu to nik nepovedal....ale možno to on už dávno vie..

autor
1. jún 2025
@andreatytler

To je riadne blbe od nej. Ak sa to svagor dozvie ze si o tom vedela a nic si nepovedala, tak bude na teba nahnevany. Ja by som urcite nahnevana bola ak by som bola v jeho kozi. Urcitym sposobom je to akoby si jej robila komplica.
Svagor a tvoj muz su bratia? Mozno aj tvoj muz bude nahnevany ak budes mlcat.
Ja by som jej povedala ze to musi povedat muzovi, alebo to poviem ja. Netajila by som to pred svagrom. Nezasluzi si to. Svagrina robi nespravnu vec ked podvadza v nestastnom manzelstve a nepostavila by som sa na jej stranu.

@andreatytler nie, svagrina a manzel su surodenci.

autor
1. jún 2025
@zuz02

@zuz02 akeho brata, co to splietas?🙄 ja ziadneho brata nemam, svagrina je mojho manzela sestra...

autor
1. jún 2025
@tiezjedna

a si si istá, že švagor si tiež nežije vlastným životom??

@tiezjedna to netusim

autor
1. jún 2025
@trisha_r

Vidím že X žien tuto, by to hneď bežalo vyzvoniť 🤦 to už aby človek nikomu nič nepovedal, lebo klebetnice a ohovaracky to hneď vytrubia.
Každopádne teraz k veci. Je maximálne divné, že ti niečo takéto povedala. Máte úžasný vzťah? Že ti verila,že to neprezradis? Alebo práve chcela, aby si to prezradila? Tajomstvo zostane tajomstvom iba vtedy keď ho vie jeden človek. Tak zrejme jej ide o niečo iné.
A veľa ľudí by sa malo naučiť držať zobák. Cudzie tajomstvá nie sú ich, aby ich vyzvonili. Nechápem tomuto novodobému trendu.

@trisha_r ja sa to prezradit nikomu nechystam, so svagrinou sme vzdy vychadzali dobre a sme ako kamaratky, uz velakrat sa mi so vselicim zdoverila, ale toto je uz silna kava aj na mna

autor
1. jún 2025
@mantilka

Toto by som nechcela zažiť. Ty musíš vedieť aké máš sympatie a vzťahy s ľuďmi a tiež ako sa správajú.
Určite ti nepovedala len že ho podvádza ale aj dôvod.
Určite by som s ňou hodila reč, že ako si predstavuje fungovanie lebo ty nie si herečka a máš ísť na oslavu.
Toto nedobre dopadne. Keď sa budeš divné správať budú sa ostatní v rodine hnevať a hádzať na teba vinu.
Asi by som povedala švagrinej nech ťa nezaťahuje do jej hry a tak ako to povedala tebe nech si to vysporiada s manželom. Toto je vážna vec a ty nebudeš nikomu nadržať.

@mantilka ano, ved jasne, ze mi povedala aj dovod, preco sa styka s inymi, ved ja ju na 1 strane aj chapem, len ide o to, ze mi je to neprijemne teraz kvoli jej muzovi.

autor
1. jún 2025
@lucka_ke

možno chce, aby si to povedala jej mužovi ty lebo ona nevie ako?

@lucka_ke to nie

muchotrafka298
1. jún 2025

Ona jednoducho svoju vinu presunula na teba, nech sa s tym vysporiadas. Z vlastnej skusenosti Ti napisem, ze nikdy sa uz nikomu do ziadneho vztahu nebudem starat ani nic hovorit. Je to alibizmus? Ano je. Lebo ja som to spravila dvakrat a vzdy to dopadlo tak, ze ja som bola ta najhorsia na svete, povodca vlastne vsetkych problemov. Aj ked to moje problemy neboli.

guiseppinka
1. jún 2025
@trisha_r

Neries nic. Mas to ako tajomstvo, nechaj to tak a ber to ako spovedne tajomstvo. Hod so svagrinou len rec, ze si vazis tento vztah a ze s tak vaznou vecou sa ti zdoverila, ale ze nechces byt toho sucastou a prosis ju, aby ti dalej tieto info nezdielala...
@trisha_r tu sa hned kahda priznava k nevere, resp ju odsudzuje, rozchadzaju sa. Ak by sa v takej situacii ocitli, tak by, dovolim si povedat 90%, reagovalo uplne inak...

margotka17
1. jún 2025

Tebe to môže byť jedno, čo ona robí. Možno aj jej muž má bokovku, ale nepriznal sa tebe, ale tvojmu mužovi 😆🫣.

Strana
z3