Ako sa vyrovnať s tlakmi od rodiny?
Ahojte, mám 25 rokov, momentálne som slobodná a začínam pociťovať tlaky od okolia, hlavne od rodiny a reči typu aby som neostala sama, ako preberám chlapov a že pán dokonalý nikdy nepríde a podobne a celkom ma to začína stresovať. Ja nehľadám dokonalého muža ale takého aby sa mi aspoň troška páčil, aby sme si rozumeli, aby bol pracovitý, nežný, rozhodný, rešpektujúci voči mne a aby nebol sukničkár a lakomý. Momentálne sa o mňa zaujíma náš sused, ktorý mi príde pardon za výraz ale slizký a divný a už sa na mňa od rodiny vrhla kritika, že ani ja niesom kráľovna krásy... Popravde nájsť chlapa ako takého by sa dalo hneď ale s istotou rozchodu do pár mesiacov..
Nestresuj sa, ja som terajšieho partnera spoznala len 2 mesiace pred 27.narodeninami. Nemáš vobec vysoké nároky, ja som mala vyssie a našli sme sa.
@anonym_92dd60 ja by som sa skôr začala pýtať čo JEJ MAMZEL kedy navaril jej na večeru… Akože toto nechápem prečo žena ma byt otrok? Keď v dnešnom storočí chodia ženy do prace, a majú tahat druhu šichtu ešte aj doma? Veď aj ona bola v praci. Už nie sme 100rokov dozadu ze jedine čo žena robila bola domácnosť, deti- a aj to je viac ako dost niekedy.
@anonym_c4a24d toto presne. Moja babka si doteraz obhajuje, že chlapi doma neupratujú, nevaria, neperú,.... lebo to nemajú ako vedieť, lebo sú chlapi, lebo chodia do roboty. Hovorím jej, ale babka a ženy dnes nechodia do roboty a nezarábajú? No že chodia, ale chlapi také veci neovládajú a hotovo. A nedá si vysvetliť a nedá. Z týchto názorov mi stúpa tlak. Predsa bežný chod domácnosti musí zvládať každý jeden dospelý, či je muž alebo žena.
@anonym_autor nenechaj od seba hucat sprostosti od rodiny. Proste im povedz, ze si dospela a vyberies si sam. A nech sa do toho nestaraju. Bodka.
Ja poznám takého, býva s mamou, neviem presne koľko zarába, ale robí na smeny, nič doma nepomáha, nešportuje, chodí na ryby a s kamošmi na pivo, a hľadá sexi babu, s vlastným bytom čo bude samostatná, žiadna zlatokopka, aby ho nevyužívala. Keď mi to povedal prvý krát, no mala som čo robiť aby som sa nezačala smiať, zmohla som sa iba na to, že teda, kam chodí aby takú stretol. Vraj chodia s chalanmi do barov a na diskotéky. To mi povedal 10 rokov dozadu, a stále býva v detskej izbe, a chodí na tie ryby. Jeho mama je z neho zúfalá, a ešte keď žila moja mama, tak sa jej pýtala či niekoho mám, že by bolo dobre, keby nás dali dohromady. To som už bola rozvedená, ale moja mama mala vždy dosť rozumu, tak jej povedala, že mám vážny vzťah.
@som_realistka Mamka boli múdra pani 👍
@anonym_autor váž si sama seba a drž sa svojich nárokov. Radšej zostať sama ako sa trápiť celý život s kreténom v akomkoľvek zmysle
Ja som doma povedala, že sa cítim ako nebinárna osoba a nie som si ešte celkom istá, či mám záujem o vzťah s mužom alebo so ženou. Odvtedy sa nikto na nič nepýta.

🤒 Vypočuj si rady rodiny a UROB SI PO SVOJOM, ako to cítiš. V 25 rokoch máš čas spoznávať, porovnávať, zbierať skúsenosti, zistiť čo chceš a pochopiť čo určite nechceš. Máš dosť času, neponáhľaj sa. Je to tvoj život. Ty s ním budeš žiť. Ak ti z niekoho naskakuje koprivka na tele, určite to nebude ten ideálny partner 😎