Ako sa vyrovnať s toxickým vzťahom?
Ahojte baby, mám vzťah s priateľom už takmer dva roky, máme vo vzťahu veľmi veľa nedorozumení. On nemá vyriešený predošlý vzťah a z toho pramenilo veľa problémov.
V poslednej dobe sa veľmi hádame, vykrikuje mi priateľ že mám na fb v priateľoch bývalých ale nie som s nimi v kontakte, trval natom aby som ích vyhodila z priateľov ( neurobila som to)
Dnes som bola na návšteve u priateľa celý deň bol veľmi nervózny, nemohla som sa na nič opýtať hneď išiel do nervov a slovnej prestrelky. On je totižto mimoriadne prchý, impulzívný, vulgárny, majetnícky atd. Mala som na sebe tričko s výstrihom na zips a bolo staršie len také na doma a bola tam dierka pri výstrihu. Ked sme ležali vedľa seba a vyčítali sme si dáke veci tak to tričko zachytil prstom o dieru a naschvaľ potiahol, účelne roztrhal čím vznikla veľká diera vo veľkosti päste. Bola som veľmi nahnevá keď som sa ho opýtala prečo mi roztrhal tričko, povedal že no a čo, či mi záleží na dákom tričku. Vôbec ho to nemrzelo, vraj pre srandu. Samozrejme vznikla hádka, mali sme dnes tráviť spolu pekný večer , týmto pádom nemám chuť byť s nim, on si ma totiž vôbec neváži.
Povedala som mu že sa už neozvem, že náš vzťah na základe jeho deštruktívneho správania nemá pre mňa význam.
Povedal že ma zavezie domov, v aute mi povedal že ak sa dnes večer do 20h neozvem že sme spolu skončili a potom uvidím. Dokonca keď som išla z auta vystúpiť tak mi povedal že ak nezavolám, že mam z auta vypadnúť a ísť. Veľmi ma jeho prístup ponížil.
Mám z priateľa veľmi zlý pocit, som v neustálom nápätí pre dlhodobé nezhody. Viem že predošlú partnerku podvádzal niekoľko rokov.
Neviem čo mám robiť, či sa ozvať, stretnúť alebo vzťah radšej pochovať??
On je totižto mimoriadne prchký, a tie ďalšie popisy - s takým hajzlom by som nebola ani do toho trička, nemal by mi ho kedy natrhnuť !
Už dávno si ho mala kopnúť do 🥚🥚a narobiť 🍳.
Už po mesiaci si mala / mohla vedieť že toto je zdarny príklad nevhodného partnera, tak ako alkoholik, gembler, psychopat ...
Dookola rovnaké témy...že sa ešte tie baby aj musia pýtať cudzích či je toto🙏 vo vzťahu normálne? Nemáte vlastný rozum? 🙏
Neodpovedaj na telefonáty a keď ti napíše dáke výhražné sms tak rovno volaj policajtov. Čo je to hento za chuja. Ak máš čo len trochu rozumu a pud sebazáchovy tak s ním nadobro skonči
@natalia cisty psychopat je to. Ty tiež nemôžeš byt normálna ak mu toto tolerujes.
pozor na to, aby sa ti o týžden dva neozíval, že mu chýbaš a že ho to mrzí, nedaj sa manipulovať týmto chlapom, je očividné, že je tro chrapúň, obrň sa neozívaj sa mu už

@natalia No hrôza, uz teraz je tyran, To chces byt zaziva mucena,a to este nevies,ci by na teba nesiahalaj fyzicky.Utekaj od manipulatora,diktatora aj zakeraka ( vid tricko,,,to by ani male dieta takuto vedomu zakernost nespravilo ) Ukazal sa ti v plnej parade, Je to psychopat,Trpela by si ty aj tvoje deti, a aj tvoji rodicia, Z tvojho zivota si ho uplne vymaz..ak s nim ostanes rezervuj si miesto v psychiatrii. Aj keby mal neviem kolko titulov pred menom ,za menom, ale toto je na total zverske jednanie s tebou ako priatelkou, Dakuj Bohu, ze este nemate deti