icon

Ako sa vyrovnať s toxickým vzťahom?

natalia
1. feb 2025

Ahojte baby, mám vzťah s priateľom už takmer dva roky, máme vo vzťahu veľmi veľa nedorozumení. On nemá vyriešený predošlý vzťah a z toho pramenilo veľa problémov.
V poslednej dobe sa veľmi hádame, vykrikuje mi priateľ že mám na fb v priateľoch bývalých ale nie som s nimi v kontakte, trval natom aby som ích vyhodila z priateľov ( neurobila som to)
Dnes som bola na návšteve u priateľa celý deň bol veľmi nervózny, nemohla som sa na nič opýtať hneď išiel do nervov a slovnej prestrelky. On je totižto mimoriadne prchý, impulzívný, vulgárny, majetnícky atd. Mala som na sebe tričko s výstrihom na zips a bolo staršie len také na doma a bola tam dierka pri výstrihu. Ked sme ležali vedľa seba a vyčítali sme si dáke veci tak to tričko zachytil prstom o dieru a naschvaľ potiahol, účelne roztrhal čím vznikla veľká diera vo veľkosti päste. Bola som veľmi nahnevá keď som sa ho opýtala prečo mi roztrhal tričko, povedal že no a čo, či mi záleží na dákom tričku. Vôbec ho to nemrzelo, vraj pre srandu. Samozrejme vznikla hádka, mali sme dnes tráviť spolu pekný večer , týmto pádom nemám chuť byť s nim, on si ma totiž vôbec neváži.
Povedala som mu že sa už neozvem, že náš vzťah na základe jeho deštruktívneho správania nemá pre mňa význam.
Povedal že ma zavezie domov, v aute mi povedal že ak sa dnes večer do 20h neozvem že sme spolu skončili a potom uvidím. Dokonca keď som išla z auta vystúpiť tak mi povedal že ak nezavolám, že mam z auta vypadnúť a ísť. Veľmi ma jeho prístup ponížil.
Mám z priateľa veľmi zlý pocit, som v neustálom nápätí pre dlhodobé nezhody. Viem že predošlú partnerku podvádzal niekoľko rokov.
Neviem čo mám robiť, či sa ozvať, stretnúť alebo vzťah radšej pochovať??

Strana
z2
vorkola
1. feb 2025

@natalia No hrôza, uz teraz je tyran, To chces byt zaziva mucena,a to este nevies,ci by na teba nesiahalaj fyzicky.Utekaj od manipulatora,diktatora aj zakeraka ( vid tricko,,,to by ani male dieta takuto vedomu zakernost nespravilo ) Ukazal sa ti v plnej parade, Je to psychopat,Trpela by si ty aj tvoje deti, a aj tvoji rodicia, Z tvojho zivota si ho uplne vymaz..ak s nim ostanes rezervuj si miesto v psychiatrii. Aj keby mal neviem kolko titulov pred menom ,za menom, ale toto je na total zverske jednanie s tebou ako priatelkou, Dakuj Bohu, ze este nemate deti

majo111222
Odpoveď bola odstránená
majo111222
Odpoveď bola odstránená
cacianka
1. feb 2025

On je totižto mimoriadne prchký, a tie ďalšie popisy - s takým hajzlom by som nebola ani do toho trička, nemal by mi ho kedy natrhnuť !
Už dávno si ho mala kopnúť do 🥚🥚a narobiť 🍳.
Už po mesiaci si mala / mohla vedieť že toto je zdarny príklad nevhodného partnera, tak ako alkoholik, gembler, psychopat ...

1sally12
2. feb 2025

Dookola rovnaké témy...že sa ešte tie baby aj musia pýtať cudzích či je toto🙏 vo vzťahu normálne? Nemáte vlastný rozum? 🙏

mimikarol
2. feb 2025

Neodpovedaj na telefonáty a keď ti napíše dáke výhražné sms tak rovno volaj policajtov. Čo je to hento za chuja. Ak máš čo len trochu rozumu a pud sebazáchovy tak s ním nadobro skonči

barborachors
2. feb 2025

@natalia cisty psychopat je to. Ty tiež nemôžeš byt normálna ak mu toto tolerujes.

domkakvet
2. feb 2025

@natalia to sa naozaj pytas, ci sa mas ozvat? Nie nemas sa ozvat.

mikella912
3. feb 2025

pozor na to, aby sa ti o týžden dva neozíval, že mu chýbaš a že ho to mrzí, nedaj sa manipulovať týmto chlapom, je očividné, že je tro chrapúň, obrň sa neozívaj sa mu už

Strana
z2