icon

Ako sa vyrovnať s vlastnou neverou?

24. nov 2025

Podviedla som ho a neviem co robit, je mi zo seba zle ja neviem preco som to spravila. Nedokazem v tom vztahu byt,nezasluzim si ho. Neviem ho opustit

Strana
z4
ivik4
24. nov 2025

Bud uprimna, povedz mu to ak Ti aspon trochu na nom zalezi ked uz si ho podviedla...

biba_18
24. nov 2025

ježiiiš, nič mu nehovor!!

krasneleto
24. nov 2025

@anonym_autor juj a teraz co chces poradit.. su len dve moznosti, priznaj sa a je koniec, alebo bud ticho olutuj to v sebe a podobnu vtakovinu uz neopakuj... ked teda si nemala rozum pred tym , ako si tak ucinila....

nyusika
24. nov 2025

@anonym_autor
neboj, kazdym dalsim takymto uletom to budes znasat lepsie.

P.S.
neberte vsetko vazne

morpheuss
24. nov 2025
@nyusika

@anonym_autor
neboj, kazdym dalsim takymto uletom to budes znasat lepsie.

P.S.
neberte vsetko vazne

@nyusika súhlasím, prvý krát je to vždy najťažšie... potom je to už zábava...

martinmmartin
24. nov 2025

zatloukat zatloukat zatloukat

anonym_7481d5
24. nov 2025
@martinmmartin

zatloukat zatloukat zatloukat

@martinmmartin 🤣 presne 🫣

mira0611
24. nov 2025

@anonym_autor pozri sa autorka, aj kon ma 4 nohy a potkne.
Stalo sa, lutujes to, nie si najhorsia na svete, ludia robia aj horsie veci.
Ked ho lubis uz to nezopakuj, odpust si, mozno prave tymto bude z teba lepsia druzka, uz vies ze nevera nie je nic pre teba.

Ja som sice za uprimnost, ale nemala by som odvahu priznat sa., asi by som mlcala, bala by som sa, ze tymto krachuje vztah.
Kazdy v zivote uz spravil nieco, za co sa hanbi. Nie si prva, ani posledna.

tenerifka
24. nov 2025

Hormony su sviña.....

tundra
24. nov 2025
@tenerifka

Hormony su sviña.....

@tenerifka povedal ježko a zliezol z kefy🤭

nyusika
24. nov 2025
@tundra

@tenerifka povedal ježko a zliezol z kefy🤭

@tundra alebo prasiatko a zasnene sa zadivalo na zastrcku 😀

zuzanita1609
24. nov 2025

No fasa 😅. A teraz v opačnom garde. Keby sa to týkalo muža,čo by ste mu odporučili? Tiež mlčať,alebo by bol "zaoraný pod čiernu zem" ? 🤭

nyusika
24. nov 2025
@zuzanita1609

No fasa 😅. A teraz v opačnom garde. Keby sa to týkalo muža,čo by ste mu odporučili? Tiež mlčať,alebo by bol "zaoraný pod čiernu zem" ? 🤭

@zuzanita1609
mlcat kazdemu

tenerifka
24. nov 2025
@nyusika

@zuzanita1609
mlcat kazdemu

@nyusika presne tak, kazdy nech si sam zoziera svedomie, a nie to hadzat na toho chudaka podvedeneho....

zuzanita1609
24. nov 2025
@nyusika

@zuzanita1609
mlcat kazdemu

@nyusika A ja by som povedala,že aby sa priznal,jeho priateľka si zaslúži niečo lepšie a bla bla bla 😏.

biba_18
24. nov 2025

@zuzanita1609 určite nie je na žiaden úžitok vešať to druhému na nos - len čo tomu druhému zlomíš srdce ... najlepšie je sa rozísť - a keď sa nechceš rozísť, rob zo seba tú najlepšiu verziu partnera akú si kto môže želať...

zuzanita1609
24. nov 2025
@biba_18

@zuzanita1609 určite nie je na žiaden úžitok vešať to druhému na nos - len čo tomu druhému zlomíš srdce ... najlepšie je sa rozísť - a keď sa nechceš rozísť, rob zo seba tú najlepšiu verziu partnera akú si kto môže želať...

@biba_18 rozísť sa bez vysvetlenia,keď to netreba povedať?

nyusika
24. nov 2025
@zuzanita1609

@nyusika A ja by som povedala,že aby sa priznal,jeho priateľka si zaslúži niečo lepšie a bla bla bla 😏.

@zuzanita1609 neda sa pausalizovat
osobne si myslim, ze 99.9 ludi v dlhodobom vztahu bolo niekedy nevernych, ale bola to jednorazova zalezitost a urcite to casom olutovali - naco kvoli tomuto zahadzovat inak dobry vztah ?

pokial by slo o nieco ine, ako jednorazovy ulet, je to uz na inu diskusiu

13uzivatelka11
24. nov 2025
@nyusika

osobne si myslim, ze 99.9 ludi v dlhodobom vztahu bolo niekedy nevernych, ale bola to jednorazova zalezitost a urcite to casom olutovali - naco kvoli tomuto zahadzovat inak dobry vztah ?

@nyusika takže si bola neverná ty alebo tvoj partner?

zuzanita1609
24. nov 2025
@nyusika

@nyusika ale veď ako je známe, ľudia sú nepoučiteľní. Prepečie sa to prvý krát a o pol roka rok je už väčšia šanca že sa to môže zopakovať. A tiež,môže si povedať,prešlo mi to bez ujmy prvý krát,prejde aj ten ďalší "šmyk" 😏.

gabrielladan
24. nov 2025

@anonym_autor je vidno že to dosť lutuješ... Stalo sa. Podľa mňa mu už to nehovor. Keď to bola jednorazová záležitosť,nechaj to tak. Odčiň si to inými vecami vo vzťahu aj dobrými činmi. Keby nedajbože druhýkrát,tak to už by som riešila inak aj priznaním sa. Ale už vieš že to nezopakuješ. Už mu to nehovor.
Teda snáď to nemá odniekiaľ inde zistiť.

anonym_465ed5
24. nov 2025

@anonym_autor autorka, nehovor mu to ... Ja som tiež podviedla,a nikdy by som to mužovi nepovedala. Stačí, že to ťaží moje svedomie ... To je trest za to, že robíme veci, ktoré sa robiť nemajú ....

chlebikova
24. nov 2025
@zuzanita1609

@nyusika ale veď ako je známe, ľudia sú nepoučiteľní. Prepečie sa to prvý krát a o pol roka rok je už väčšia šanca že sa to môže zopakovať. A tiež,môže si povedať,prešlo mi to bez ujmy prvý krát,prejde aj ten ďalší "šmyk" 😏.

@zuzanita1609 tiez suhlasim ... ked to dokazala spravit raz, aka je pravdepodobnost, ze to uz nikdy nespravi? Ja by som bola radsej, keby mi partner o nevere povedal hned, nech mu bud mozem hned dat zbohom, alebo sa sama rozhodnut, ze to s nim este skusim. A nie ze sa mozno po rokoch dozviem, ze mi zahol. To mi uz akoze srdce nezlomi?

zuzanita1609
24. nov 2025

Teraz rozmýšľam,keď je to jednorazová záležitosť ale osoby sa striedajú,je to niečo menej(a viac odpustitelné),ako viac krát s jednou osobou? Podľa mňa je to to isté. Záleží len na čase,keď je širší časový odstup od tých "šmykov" dá sa to ešte počítať ako "iba" pošmyknutie? 🤨

chlebikova
24. nov 2025

No mne nejde do hlavy uz to posmyknutie. Tak ako pri muzoch, ani pri zenach na posmyknutie neverim. V tej chvili si na partnera nikto nespomenul? Aky je dobry a ako ho miluju? Nejaky kratkodoby vypadok pamate asi.

nyusika
24. nov 2025
@zuzanita1609

@zuzanita1609 nie je pravidlo.
naozaj moze ist o jednorazove posmyknutie.
pokial by sa to opakovali, existuje realna sanca, ze sa zmeni jeho spravani9e a partber to vyciti - kde nie je dovod na podozrievanie, nie je dolezite sa s tymto zatazovat

ty si, samozrejme, mozes mysliet cokolvek ine

kikush182329
24. nov 2025

Vzdy sa priznat. Nech sa ten druhy moze rozhodnut ci taku svinu chce.

nyusika
24. nov 2025
@chlebikova

No mne nejde do hlavy uz to posmyknutie. Tak ako pri muzoch, ani pri zenach na posmyknutie neverim. V tej chvili si na partnera nikto nespomenul? Aky je dobry a ako ho miluju? Nejaky kratkodoby vypadok pamate asi.

@chlebikova stava sa vselico, netreba vsetkemu rozumiet.

nyusika
24. nov 2025
@anonym_465ed5

@anonym_autor autorka, nehovor mu to ... Ja som tiež podviedla,a nikdy by som to mužovi nepovedala. Stačí, že to ťaží moje svedomie ... To je trest za to, že robíme veci, ktoré sa robiť nemajú ....

@anonym_465ed5 presne takto to je.
povazujem za mimoriadne chrapnunske delegovat svoj pocit viny na druheho - ked si niekto takto zavari, nech sa s dosledkami vyrovna sam po svojom, netreba svedomiu ulavit a tieto sra*ky prenasat na druheho

zuzanita1609
24. nov 2025
@nyusika

@zuzanita1609 nie je pravidlo.
naozaj moze ist o jednorazove posmyknutie.
pokial by sa to opakovali, existuje realna sanca, ze sa zmeni jeho spravani9e a partber to vyciti - kde nie je dovod na podozrievanie, nie je dolezite sa s tymto zatazovat

ty si, samozrejme, mozes mysliet cokolvek ine

@nyusika Ved ano. Sme rôzni, rôzne povahy. Poviem za seba,ja by som sa priznala, pretože len "vďaka" mojej blbosti sa mu potom už nemôžem pozrieť úprimne do očí a ten vzťah by šiel časom aj tak do prdele (vraví sa tomu svedomie). Čiže za mňa, priznať sa a tým vyriešiť aj dôvod môjho odchodu zo vzťahu. (A aj tak by to časom zistil, pretože vie kedy klamem a vie,že keď ma niečo trápi a nehovoríme o tom,je všade potom dusno).

Strana
z4