icon

Ako sa vyrovnať so psychickými dôsledkami nevery?

9. aug 2025

Ahojte, ako ste sa vyrovnali s neverou a klamstvami? Som uz rozvedena ale v novom vztahu som tak strasne upodozrievava ze az mi je nedobre zo seba… psycholog? da sa s tym niekedy vyrovnat?🙁 citim sa menejcenne, ze to neukoncil tak ako sa ma…ale ze som na vsetko prisla sama😢 Mam pocit, ze ma to tak nejak ovplyvnujem v kazdej zivotnej sfere ze som nieco menej🙈

betulinka1
9. aug 2025

@anonym_autor v prvom rade si treba uvedomit, ze nie kazdy chlap je rovnaky. V druhom rade, nech spravis cokolvek, nevere nevies zabrániť. V tretom rade, je velka chyba byt žiarlivý, lebo vtedy chlap získava istotu. Naopak, ty musis byt ta nedostupná a chlap ma byt v strehu. 🤪

madeincssr
9. aug 2025

@anonym_autor neverne zeny to ukoncuju ako sa ma? Dokym nie si pripravena na vztah, nechod donho. Voci tomu muzovi to nie je tak, ako sa ma.

autor
9. aug 2025
@madeincssr

@anonym_autor neverne zeny to ukoncuju ako sa ma? Dokym nie si pripravena na vztah, nechod donho. Voci tomu muzovi to nie je tak, ako sa ma.

@madeincssr citim sa pripravena, len tie opakujuce sa myslienky chcem odstranit🙈

klementinka58
9. aug 2025

ja by som si sakra dobre overila, ci naozaj ta tvoja podozrievavost nie je opodstatnena, niekedy ta intuicia nie je na skodu, viem o com hovorim.

anonym_d82d4a
9. aug 2025
@klementinka58

ja by som si sakra dobre overila, ci naozaj ta tvoja podozrievavost nie je opodstatnena, niekedy ta intuicia nie je na skodu, viem o com hovorim.

@klementinka58 presne tak, nový partner može mať este vseličo rozrobené a neukončené, tiež by som mohla rozprávať.

autor
10. aug 2025
@klementinka58

@anonym_d82d4a
@klementinka58 tiez mi to tak pride🙈