icon

Ako sa vyrovnať so sukničkárom a zabudnúť?

13. mar 2024

Naletela som suknickarovi a neviem sa z toho dostat. Zacalo to jeho intenzivnym namotavanim. Kazdy den pisal desiatky sprav. Brala som to s rezervou,ze chlapec si chce vrznut a tak som 5 mesiacov odolavala obcas sme isli na kavu,nic viac. Pred par tyzdnami sme mali akoze rande,ale uz tam sa mi nieco nezdalo. Zacala som si o nom zistovat. Tvrdil,ze s priatelkou neziju,ma s nou len dieta a vychovava s nou dalsie jej deti. Neverila som mu a tak som bola zvedava,ci hovori pravdu. Nasla som na fb ich zamilovane fotky,ktore nedavno ona pridala. Mna to tak zlomilo. Odvtedy len placem. Viem,ze je to chuj,ze ma niekolko zien takto rozrobenych. Dokonca ked mal svoju v nemocnici,tak chodil za inymi zenami. Proste totalna spodina chlap a mne je aj napriektomu smutno za nim. Bol ocarujuci,zahrnal ma tak krasnymi vetami,ze aj ked som odolavala dostal sa mi pod kozu a ani neviem ako to urobil. Najviac ma boli,ze ja sa yrapim,odrevem si to a on uz ma rozrobenu dalsiu ženu,bez mihnutia oka,ziadne city nic. Bude si spokojne zit so zenou,nahanat mimo domu zeny a ja si to musim odtrapit. Prosim nakopnite ma ako nanho zabudnut. Budeme sa vidat pracovne cca raz do tyzdna to nejako zvladnem. Ale dovtedy,kym budem za vodou,potrebujem povzbudit ako to vsetko zvladnut.

Strana
z3
autor
17. mar 2024

@adrianap83 Je to trapne,ale zavidim jej tu pozornost. Uz asi fakt nie som normalna. 🤦 Pretahuje zeny,ale vzdy sa vrati domov k tej jednej a je vzorny doma.

Strana
z3