Ako sa vyrovnať so zmenou vo vzťahu?
Mala som znamu s ktorou to vyzeralo na kamaratstvo.podobne zaujmy hodnoty spolocni znami.aj nas pozvali na jednu akciu aj sme sa navstivili.stala sa jej v rodine tragicka udalosť, ktora ju velmi ovplynila aj o tom pisala, ze nie je taka ako bola.este aj po tej udalosti obcas napisala, ale uz menej.az potom sekla.niektore odpisanie jej trvalo aj 3 dni.tak uz nepisem ani ja.dnes som ju stretla ledva pozdrsvila.s jej msnzelom dme sa normalne bavilj sj ona prisla, ale hned aj odisla.urcite som.jej neublizila.tj viem, ze nie.zacala pracovat vo vysnivanej praci.neviem ci preto tak spysnela alebo preco sa tak sprava.nie som si d nou az tsk blixja aby skm sa jej spytaka ci sa deje kedze sa to kdesi v polovici medzi znamou a kamaratkou zaseklo.ale som si na 100% ista ze by pkvedaka ze nuc sa nedeke len nema cas.co som si vsimla rozpavala sa so susedmi.s nikym inym.ani neviem preco ju tolko riesim.stale ma to trapi.ako sa vykaslat na nu ked vidim, ze o mna nestoji a nezalezi jej na tom aby sme sa skamaratili.
@gemerka17 ak by su citala lepsie zistila by si ze vsetko su len preklepy.nie hrubky.
@gemerka17 aj ty mas vo svojom texte chybu.
bola by blba, keby ta chcela za kamaratku.. ved teba ona vobec nezaujima, je ti jedno, ako a preco sa citi, mrzi ta len, ze si ocakavala, ze budete kamaratky a teraz ona 'spysnela' kvoli nejakej 'blbosti', ako tragicka udalost v rodine.. ty si fakt kamoska na pohladanie 🙄
@reanda ja som pri nej stsla ked sa to v jdj rodine stalo.povzbudzivala som ju utesovala.dala jej cas...toto iste som prezila aj ja...
Tak sa proste s Tebou kamarátiť nechce ... ľudia do života prichádzajú, odchádzajú ... neviem, prečo cítiš potrebu to riešiť.
@snezienka15
@dzulli1980 neviem ani ja preco ma to trapi
@snezienka15 prosím ťa aj po sebe prečítaj keď máš potrebu písať prispevok. Rozdiel je mať 1-2 preklepy alebo chyby v texte a v každom druhom slove. Veľmi zle to pôsobí. Nájdi si nový koníček, zamestnaš tak myseľ a nebudeš riešiť druhu osobu.
@snezienka15 dala jej cas? cas na co? co ona ti je niecim povinna? keby ste boli skutocne kamaratky, tak ju chapes a nemusis hadat, preco sa chova, ako sa chova.. ako sa pise vyssie, nie ste kamaratky, take nieco proste nie je samozrejmost.. nefunguje to tak, ze nieco das a automaticky za to nieco dostanes.. preto ta to trapi, lebo ty si do nej nieco 'investovala', zo svojho pohladu si 'pri nej stala' a ona ti to neoplatila podla tvojich predstav.. ale priatelstvo nie je obchodny vztah 'nieco za nieco'
@reanda nebudem pisat viac.nevyzradim to co sa stalo jej a zial aj mne.ale nemala som tu pisat.aj manzel aj jedna kamaratka mi potvrdila, ze je namyslena a aby som sa na nu vykaslala.ma len svoj okruh ludi.zial nepocuvala som a tak mi treba.
@gemerka17 ved to, ze som neprecitala...
Vyzeráš ako nejaký psychoš ktorý sa veľmi upúta na nejakú osobu.
@snezienka15 no vidis a mas to vyriesene 😀
@dharmasanata
@dharmasanata dakujem za úprimnost.toto som o sebe este nepocula.vsetko je raz po prvykrat.asi ta nikdy nikto nesklamal.nech to tak aj ostane
@reanda blbost bola tu o tom pisat.fakt.
@snezienka15 jojojoj sklamalo ma plno ľudí a horšie, neboj sa. Tebe sa asi nestali v živote zle veci, že ťa rozhodí nejaká dievčina čo do teba nieje tak zahladená ako ty do nej. Si lezba? Či posadnutá? Jedno z toho je správna odpoveď..
@snezienka15 nie, preco blbost? aspon si si uvedomila, ze nie je o co stat, ked si teda pesvedcena, ze je namyslena.. takze sa nemas cim trapit
@dharmasanata bez reakcie.urazaj si inde!!!
@reanda aj toto ale aj to ze tu sa pisat neoplati.tu maju vsetky dokonale zivoty.precitala som si tu teraz viac diskusii.inac ich necitam.a nechapem alo tu moze byt tolko zloby a utokov.zial je.tu chodim iba sporadicky a budem este menej.
@snezienka15
No..vitaj na uzasnom konovi.
Tu sa tazko dockas pochopenia-to si uz zistila..
Miesto toho,sby sa ta snazili pochopit a poradit,sfuknu ta ako sviecku napriek tomu ue ta absolutne nepoznaju.
Nic si z toho nerob.
Aj frustrovane zeny sa musia niekde vyzurit.
A tu je to najlahsie 😁
Na kamosku netlac,vykasli sa na to...
Naucila som sa-NEPCHAJ SA,KDE TA NECHCU!
Zije sa mi lahsie.
Nenechaj sa ovladat ludmi...
Ti spravni pridu do zivota v pravy cas.
Presne rak,ako aj ti nespravni....vsetko ma zmysel.
Hoci my to nechapeme...
@snezienka15
A preklepy.ja po sebe citam.
Ale sa mi nechce opravovat...
Kto chce , pochopi.
Kto nechce, bude riesit preklepy...
Neviem, podľa mňa je to len tvoje ego čo sa urazilo a nie skutočný záujem o jej osobu. Skús to nebrať osobne a proste si povedať že sú ľudia ktorí sú viac introverti a nemajú chuť sa zbližovať s inými.
@mladena ona je skor extrovert.ma vela znamych len tu v dedine ma taky svoj okruh.2 rodiny co su susedia a dost.a neurazila som sa len zabolelo, ze preco sa ledva pozdravi.ale uz to nechavam tak.ked nechce tak nechce.
@snezienka15 ledva som to prečítala a vylustila.
Nemohla jej správanie spôsobiť tá tragická udalosť?! Veď o nej píšeš na začiatku, prečo spyšnela?!
@martul určite ovplyvnila.nevravím že nie.ale iba vo vzťahu ku mne?k iným nie?s nimi sa tam rozprávala okolo mňa iba prešla.jej manžel sa s nami rozprával.manžel mi vravel, že mu pripadá, že spyšnela a aj kamarátka, že ona je taká vždy.ja ju nepoznám až tak dlho...ale manželovi sa taka zdá odkedy pracuje vo svojej vysnenej práci.a to kedno keď nechce nevnucujem sa

@snezienka15 to ako sa ona správa voči tebe a či sa bude chcieť kamaratit neovplyvniš. Nechaj to na ňu. Nevnucuj sa a nerieš. Ovplyvniť však môžeš svoju gramatiku a text čo píšeš v prispevku. Ako keby to písal neandrtalec. Zapracuj na tom, je to hrozný výkon.