Ako sa vyrovnať so zradou vo vzťahu?
Žienky poraďte... po troch rokoch spoločného bývania a po osmich rokoch vzťahu mi zrazu priateľ povedal, ze sa chce rozísť... okrem toho, ze mam totálne hlavu v smútku a naozaj neviem co robit tak aj nechápem co sa stalo... všetko bolo ok, este tento týždeň sme spolu aj spali, aj milujem ta mi hovoril a zrazu takto...
Občas sme sa pohádali, ved to asi každý, ale iba na prkotinach a povedali sme si prepac a bolo to ok.
Snažím sa doma robiť toho co najviac. Vždy mame upratane, vyprate, vyzehlene, navarene je a aj do roboty mu varím stale jedlo. Chodím normálne do prace, nakupujem nam veci do domácnosti... neviem ako ďalej naozaj... este aj darčeky mam pokupene na Vianoce ,pre neho a jeho rodinu... mam pocit, ze som bola zradena človekom, ktorému som najviac verila...
@tykat no lenže on na začiatku vzťahu, po pár mesiacoch, povedal ze rozmýšľa aký prsteň mi kúpi a ako ma poziada o ruku. A ja som cele tie roky - na narodeniny, na výročie, na Vianoce čakala a nic... ja mam teraz pocit, ze som žila v nejakom klamstve a stratila tym roky... dva mesiace dozadu sme sa rozprávali ako si predstavujeme spoločnú svadbu...
@meluzina29 hlavne,nech ťa vyplati stoho čo si kúpila do domu a ostane v dome
Muz ktory sa citi velmi dobre lebo zena vsetko Doma urobi sa zacne nudit. Najde si inu lebo doma ma nehnevaj sa sluzku a on hlada nieco co by mohol dosiahnut nieco kde sa musi snazit. taketo rozhodnutia sa robia ked sa cerstvo namota na inu, ale to este nie je vyhra. Ta s nim tiez nemusi ostat. Len to vypada ze ma hlavu pre inu. Ked nemate deti rozchod bude mozno aj vyhra. Este sa moze stat ze pride a bude ta prosit ked mu to s inou neklapne.

@tyrkysova_lentilka ja sa za to velmi hanbím, nechcem to nikomu hovoriť. Taká som bola šťastná, ked sme sa spolu nasťahovali, tak som si predstavovala ako tu spolu budeme mať deti a zostarneme spolu.. rodicia a blízke kamarátky bývajú v úplnej inej časti Slovenska. V praci som menila kolektív pred časom, cize to tiez velmi nie je v hre. Ja fakt neviem ako sa z toho vyhrabem. Velmi sa bojim toho, co ma čaká ďalej
@meluzina29 odstahovala by som sa k rodine
Zmenila pracu a vsetko nechala tam kde si bola doteraz a uz by som sa neohliadala
Jasne prereves dni noci dlho to bude trvat, ja som z dna na den ostala sama s dietatom dokonca, skoro 2 roky som bola v depresiach, este stale to nieje ok ale ooooooovela lepsie a zariadila som si zivot podla seba
Chod prec odtial, mne to velmi pomohlo odstahovat sa daleko