Ahojte. Idem si pre radu k vám. Ako sa da najlepšie da vyrovnať s rozvodom.
@majasalvator šofér, mechanizator, všetko v jednom. Len rastlinna výroba.
Tak sa vrtas v traktoroch?
@majasalvator ak myslíš na opravy tak to nie. To servis.
No nie opravy ale úpravy.A ty máš ešte čas kedy myslieť na blbosti.
@majasalvator ver tomu že áno. Hlavne keď všetko GPS robí všetko za mňa.
Tak si nájdi záľubu ktorej sa budeš venovať keď si doma Skladaj modely áut ,traktorov,motoriek...Kúp si psa.Neviem aké záľuby máš.Ak nie ja ťa zamestname .Toľko roboty mám v záhrade bože.
@majasalvator záľuby mám. Domáci kutil. Mam dvor. Aj psa mam. Ale viac a venujem hladaniu si priateľky. 😁 aj to je moja tvorba.
Tak tvorbu daj na prvé miesto a prístelka je len bonus .Nie priorita.
@majasalvator vieš len ma trápi to som sám. Ani ja sa nemôžem stále len v dielni motať. Oddych potrebujem.
No keď ťa to tak trápi tak sa prihlas do zoznamky.Alebo si zaloz Facebook a hľadaj v skupinách .Motorkári ,turisti ,rybary pridaj sa k niektorým a skúšajú šťastie.
@majasalvator motáme sa dookola. Fb som vymazal lebo to len to negatívne veci mi dalo. Hlavne tie zoznamky. Stačí tu na MK zoznamky pozrieť. Ziadná odozva. To isté je všade.
Lebo to tak strašne naháňaš.Uz si skúšal zoznamku na MK.?
@majasalvator len som to pozrel ale samé staré príspevky a žiadnu aktivitu nevidieť. Skôr niektorým tam ešte posmešne správy píšu.
Kto sa stará o dom a varí keď si len z otcom?
@majasalvator otec a stará o seba a ja o seba. Domov striedavo. Kedy kto ma čas.
@majasalvator už som rozmýšľal ísť na hypnozu nech mu vsugeruju je je dobré byť sám. 🤔
Bože ti máš ale nápady.Co tak čítať knihy.Alebo skladaj puzzle.
@majasalvator ver tomu keby som si našiel tú pravú tak by som zmenil svoje myšlienky. Ja neviem asi to mám sudene byť sám a trápiť sa v kruhu.
Asi potrebuješ dobrú príučku aby si vedel čo je to trápiť sa.Mas zdravé ruky si zdravý .Máš syna zdravého.A to že nemáš ženu považuješ za trápenie.Mal si a môžeš byť rád že ti neroby problém zo starostlivosťou o syna.Este aj tam nemáš problém .Viez kedy začne problém ?Keď tú ženu nájdeš !Čo keď jej bude vadiť syn.Neznesie sa s otcom ale bude to tvoj tip a ti ju budeš ľúbiť.Vzdas sa všetkého?Potom bude problém.
@majasalvator ja už neviem. Ani sám neviem čo by bolo dobré. Nad takými som nerozmýšľal. Ach jaj.
Vieš čo bude najlepšie postav sa pevne na svoje nohy .Myšlienky na ženu nechaj zapadnúť prachom.Osud to vyrieši.Zacni sa venovať sebe a synovi.Vychovaj syna tak aby ho chcela každá dobrá žena.Najdi si záľuby ktoré budú sedieť aj synovi.Zamestnaj svoju myseľ a trénuje trpezlivosť.
@majasalvator ok
Jedna z dôležitých veci čo tebe chýba je naučiť sa komunikovať .Je málo ľudí ktorý budú počúvať tvoje problémy.Zacni aj ty počúvať ľudí aby si vedel čo je život.
@majasalvator ok
@majasalvator objednal som si túto knihu.
Neviem čo je to za knihu.Staci keď budeš aj tu čítať príbehy žien .Čím si prešli.Skus komunikovať z niektorou čo sa o nej dozvies.
@majasalvator Publikácia má pomôcť ľuďom viac pochopiť ako funguje psychika, myslenie, city, pocity, pamäť, ako správne myslieť, ako sa správne koncentrovať pomocou jednoduchých cvičení. Ponúka možnosť ako sa človek môže stať kováčom svojho osudu. Cieľom čitateľa sa má stať zdravie, životný úspech a sebadôvera. Tento cieľ sa má dosiahnuť cestou učenia, poznania a praktického využitia. Poznanie a vedomosti majú praktickú cenu, lebo len oni prinášajú vhodné nazeranie na správne prirodzené myslenie, konanie, na správny životný svetonázor, ktoré určujú správanie ľudí. Úplný úspech môže byť cez poznanie len tak dosiahnutý, keď sa prenesie do celkového a aj do každodenného života
No treba skúšať.Som zvedavá čo ti to dá.
@majasalvator uvidím. Možno mi prinesie do života okuliare. 🙉
A čo v poľnohospodárstve?Ja som Záhradnícka.