icon

Ako sa vysporiadať s ghostingom po rokoch?

Včera o 19:13

Zazili ste to niekto ze ste sa s niekym stretavali, v mojom pripade mali prvy sex , ja som sa strasne zamilovala do toho chalana . Tak cisto z lasky . On ma po 2 mesiacoch blokol vsade a viac sme sa nikdy nekontaktovali. Lenze byvame v meste kde ideme ruka v ruke vela ludi v mojoˇ
Odbore a budem sa niekedy stretavat s jeho mamou. Neviem ci si ma bude pamatat. Je tomu 8r toto je uz skoro 70 rocna zena . Aj tak mam chut robit teraz take veci ze mu cez fejk ucet budem firemny ucet hejtit. No serie ma to po tych rokoch aj ked uz som vydata a mam dieta . Este stale ta tuzba mu povedaz do oci TY COCK je silna. Ale laska tuzba a posobne v zidnom pripade…

Strana
z2
anonym_a02e54
Dnes o 07:47

Ani sa necudujem, že ta blokol
Len aby to nespravil aj tvoj muž
Mala by si popracovať na sebe lebo máš veľký problém duševný a to myslím pre tvoje dobro

agajka22
Dnes o 08:41
@viestta

Mam taku otazku, tie bludy pise za teba mobil alebo si si hrkla?

@viestta zas si mudra

autor
Dnes o 09:03
@anonym_2ab953

Ako len za tobze som slobodna matka ma pravo neaka narusena osoba o mne vypravat ze som stara? Co s tym rozchodom ma jeho mama? Ona mozno ani nevie pricinu.. si neskutocne zatrpknuta husa co nikdy nebude stastna pokial sa nezmeni... dovod na odchod iste mal ale ty si ho dodnes cez tu nenavist nenasla.... spravas sa ako decko .. zi a nechaj zit ...

@anonym_2ab953 teba sa tu dotklo ze si slobodna matka asi a nie pointa . Hlavne tak nevychovaj decko jak ona

autor
Dnes o 09:04
@anonym_a02e54

Ani sa necudujem, že ta blokol
Len aby to nespravil aj tvoj muž
Mala by si popracovať na sebe lebo máš veľký problém duševný a to myslím pre tvoje dobro

@anonym_a02e54 Dobre vazena pani psychoterapeutka beriem si tvoje rady hlboko k srdcu.

anonym_a02e54
Dnes o 09:14
@anonym_autor

@anonym_a02e54 Dobre vazena pani psychoterapeutka beriem si tvoje rady hlboko k srdcu.

@anonym_autor máš muža dieťa a ty žiješ v hlave pomstou
Veľmi rýchlo sa dá stratiť aj to čo máš
lebo spamovat ex asi by nebolo pochopene od tvojej rodiny a od nikoho čo má uzavretú minulosť
Nikdy nevies, kde sa co prevali,kde urobíš chybu a príde sa na to a potrebujes to?nieje jednoduchšie sa duševne dať do poriadku aby si si to uzavrela?

anonym_9a4482
Dnes o 10:27

@anonym_autor prečítaj si po sebe, čo si napísala...po 8 rokoch sa chceš pomstiť niekomu, s kým si dva mesiace spávala a bola si doňho zaľúbená?...pomsta je úplná blbosť, máš svoj život, on svoj, kašli na to...a načo sa chceš pripomínať jeho matke? ... ďalšia blbosť, ak sa stretnete, nechaj to na ňu, ak si ťa pamätá, sama sa ti prihovorí...a o tomto sa treba radiť tu na MK? ...

Strana
z2