icon

Ako sa vysporiadať s rozchodom po dlhodobom vzťahu?

2. feb 2024

Potrebujem radu,ako sa vysporiadať s rozchodom a vobec,ci som spravila dobre.S danym muzom som sa rozisla po desiatich rokoch vztahu.Nezili sme spolu ale pravidelne sme sa stykali. Dovod spolocneho nezitia rozpisovat nechcem ale v podstate to nechcel on.Fungovalo to bezchybne,zvykla som si. Vydavali sme sa raz za dva týždne na styri dni.avsak v poslednom roku to zacalo upadat. Uz odrazu prestal mat na mna cas,daval prednost sebe a svojim zaujmom,akoby som mu odrazu sovsednela.minimalne dotyky, minimálne prejavy lasky a aj v sexe sa mu uz poriadne ani nepostavil.ked som mu povedala co ma trapi,len to bagatelizoval a nenastalo žiadne zlepsenie,dokonca ani to lubim ta uz nebol schopný povedat.proste som pochopila ze ma nelubi.nuz co uz,stava sa,ale co neviem pochopit je,preco mi to nepovedal.preco mi to stale negoval,tvrdil ze je všetko ok a len ja si namyslam.proste ja som skoncila ako hysterka a on nevie co mi vlastne stale vadi.ked som sa s nim rozisla,zacal cirkusovat,ze to co si myslim ze vobec nie je pravda,a ze ja som si nenasla nan cas a pod.co vobec nie je pravda .ale v podstate všetko vyznelo tak ze ja som ten vadny clanok vzťahu. Odvtedy sa neozval a mna to hrozne hneva hnevá ma že som mu dala desať rokov života a ani po tych rokoch sa nevie postavit problemu celom a uznat ze to proste z jeho strany vyhaslo.obvinil zo všetkého mna a ja sa trapimtrapim.umessomnaukludnovaciliekoch,neje.,nemam chut na niv

Strana
z2
retatka
Autor odpoveď zmazal
autor
3. feb 2024

@retatka ano uz som to všetko pochopila, teraz je moj problem ten,ze mam v sebe hnev.hnev ze to takto dopadlo, že som ostala sama, že za tie dni od rozchodu nebol schopný ani napisat..ak ma lubil ako tvrdil, tak aspoň aku taku ľútosť vyjadriť,ze to takto dopadlo.lenze to jeho mlčanie svedci len o tom, že ma nemiloval.a cez to sa neviem preniest.

mandarinka555
3. feb 2024

My sa tiež s manželom milujeme už skoro 40 rokov a nezaspávame spolu v jednej posteli🙈 Tam šlo zrejme o niečo iné, že?

Strana
z2