icon

Ako sa vysporiadať s tým, keď partnera kontaktuje bývalá partnerka?

margaretka12346789
10. aug 2023

Ahojte,
Chcem sa poradiť čo mám urobiť. Mám partnera s ktorým som 2 roky. Na začiatok vám napíšem, aby ste ma správne pochopili, že náš vzťah už od začiatku nebol prechádzka ružovou záhradou. Prvý mesiac bolo všetko priam ideálne a tak sme sa dohodli na spoločnom bývaní. Ja mám 28 a on 38. Po dvoch týždňoch spoločného bývania sa na jednej rodinnej akcií opil a doma plakal za bývalou partnerkou, ktorá ho odkopla. Rozprával mi o Tom, že auto si kúpil kvôli nej taktiež zmenil postavu, prestal pit.Ja som to musela ako nová priateľka počúvať....na druhý deň keď vytriezvel ospravedlnil sa mi ukľudnil a bol pokoj na chvíľu. Potom som mala dve operácie kde sa o mňa príkladne staral....po uzdravení sme boli na ďalšej akcii kde pil a balíka ho tam nejaká 19 tak rovno pred mojimi očami....samozrejme že som tam hneď spravila cirkus kde sa postavil na jej stranu...po vytriezvení ja som sa zbalila a išla k rodičom myslela som že to už je koniec.....no tlak jeho a rodiny že mám odpustiť a že sa nič nestalo lebo som tomu zabránila tak som odpustila....no odvtedy mu neviem dôverovať. Nakoniec sme sa presťahovali do iného mesta kde som myslela že nový začiatok kde sme sa zasnubili ....no jeho bývalá mi začala ocumovat fotky a likeovqt...keď som mu povedala čo sa deje ....neriešil že on ju kašle....spýtala som sa či mu písala povedal že ju má bloknutu....tak mi to nedalo lebo som tušila že sa niečo deje našla som že ju bloknutu nemá a z neho vypadlo že mu písala. odpísal jej že má mňa ....povedal že ju blokom no nie...zas klamal..čo mám robiť. Byt je nana a neviem ako to mám spraviť. Či sa už na x milión šancí vykašľať alebo kašľať na ňu, pretože mňa predstavil kamošom rodine
Ked

Strana
z2
enoula
10. aug 2023

Uz po prvych 2 týždňoch ked oplakaval byvalu si to mala stopnut. To bol aký silny signal...
No zachran co mas a dovidenia. Mas zivot pred sebou a skúsenosti do ďalšieho vztahu
Druhym nie je co vysvetľovať, nie si spokojná/ šťastná, tak sa neda. Oni nežijú tvoj zivot

stanulienkat
10. aug 2023

Ty sa po 2 rokoch nahovno vztahu zasnubujes??? Naco? Ste spolu 2 roky a presne 2 roky mate nahovno vztah. Pises, ze prvy mesiac bol idealny. WTF???????? Prvy rok-dva byvaju normalne idealne. Musis byt velmi zufala, alebo sa bojis, ze si nenajdes normalneho chlapa. V tomto vztahu su dva chore elementy, nie jeden.

danielle799
10. aug 2023

@margaretka12346789 nemusíte nikomu nič vysvetľovať, Ste mladá, a prečo práve taky partner,ktorému neveríte?

oli18
10. aug 2023

Zrusila ucet.

vorkola
10. aug 2023

@margaretka12346789 No isie by kade lahsie za byvalou,chces zit s klamarom?

vorkola
10. aug 2023

@vorkola prava isiel

evickuska
11. aug 2023

@margaretka12346789 na co byt v kontakte so smetami, ktore uz boli raz vynesene?

Strana
z2