Ako sa zachovať k nevernej susede?
Zhnusila sa mi suseda… neviem ako sa ku nej ďalej chovať, nepoznáme sa roky, niesme ani najlepšie kamosky, ale doteraz som mala pocit, že v pohode baba a vravím si, fajn mat v susedstve niekoho s kým so viem pomôcť, v poslednej dobe sme boli v pravidelnom kontakte, aj do kina sme skočili, aj s detmi do kútika a tak (Bývame v malinkej dedine kde dávajú líšky dobru noc, tu konkrétne na našej ulicke sú len oni naši susedia)
Pred vianocami sa rozišla so snúbencom, proste odišiel “bez slova” My sme boli 2 týždne po rodinách(nespali sme doma) takze o ich rozchode som sa dozvedela v novom roku a teda padla mi sanka… dôvod? Že to už dlhšie neklapalo a vraj mu našla v mobile komunikáciu s nejakou… tak že hl vyhodila. Ja nie som človek ktorý strka nos do toho, do coho má nič, tak som sa dalej nepýtala, len ju ľutovala a nadávala na bývalého aký je kreten…ale že Mi povie ked si nájdem viac času podrobnosti. Prišla škola a snou sople, tak sme boli opäť bez kontaktu. V piatok som šla do mesta do lekárne a koho som nestretla, bývalého suseda. Uolne som si myslela, že má odignoruje lebo sak sa má hanbiť za to, čo urobil no naopak, prišiel a chcel vedieť, či viem, že odišiel…a povedal mi aj svoj dôvod. To som zažila druhý šok. Ukázal mi dokazy a nebolo ich malo, takze jemu verím na milión %. Suseda ho dlhodobo podvádzala, kým on bol v nočnej u krásavici sa striedali 2 muzi súčasne (ani milenci nevedeli o sebe) robila to tak nechutne až mi behá mraz po chrbte ako som si nič nemohla všimnúť! Ako to na sebe nedala vedieť, ako to dokázala robiť…kým po nociach trtosili-, hore v izbe jej spala dcera. A vraj od rozchodu sa mu nekto rozrozpraval a vedeli aj o iných jej radovánkach…
Pár krat, keď som vstávala k deťom v noci som videla ako sa odráža zapnuté svetlo z ich domu v rôznych večerných hodinách 1-2-3h rano(mame záchodové okno do dvora a v hlbokej noci to je vidieť keď svietia aj len nočné svetlo) ale v živote by mi to nenapadlo,čo tam robi. No a teraz mne normálne hlava odvtedy nedáva spat, jak sa k nej chovát keď to bsetko viem, či sa tváriť že nič. Už jej nikdy nebudem veriť.. vzalo by to aj vás takto? Sú to ore mna šokujúce informácie lebo mi klamala do oci uolne bez chrbtovej kosti. Ach, určite v blízkej dobe budem oddialovat nenapadne kontakt asi to chce čas ale uolne mám myslienky či neskusala aj na môjho niečo. Tvrdí mi, ze nanho nix neskusala, no takú nymfomanka za susedu mat 🙄 to určite chcem…
@minenkak vadi mi, že som si pustila do života takú osobu, chronickú klamárku, proste a ňou nechcem mat nič len či prestrihnúť kontakt úplne bez rozhovoru. Deti nám chodia do rovnakej triedy, chodíme spolu ako dozor na súťaže a mnoho iného, či sa mi tu nechce pisat. A nechcem mat s ňou nič🙄
Nechceš mať nič spoločné,tak nebudeš mať,veď sa niekedy dosť dlho nevidíte,tak to asi ani nebude problém.Ako vieš,že je chronická klamárka
Píšeš, že ste sa mali porozprávať, keď budeš mať čas. Že ti povie podrobnosti. No a k tomu rozhovoru zatiaľ neprišlo. Zatiaľ čo jej bývalý ti pri náhodnom stretnutí v lekárni stihol všetko vyrozprávať a dokonca predložiť kopu dôkazov. Načo ti on má čo niečo dokazovať? Prečo bol taký ochotný takúto špinu z ich najhlbšieho súkromia hneď roztrúbiť do sveta, vrátane pohotovo pripravených dôkazov? Prečo veríš viac jemu, než jej? Čo ak ho vyhodila a on si povedal, že ju z pomsty zničí, pripraví o priateľov a možno aj o rodinu? Daj kamoške šancu na rozhovor, možno budeš veľmi prekvapená.
Veď keď s ňou nič nechceš mať, tak s ňou ani nič nemaj, veď aký problém. Aj kamošky by mali zdieľať nejaké spoločné hodnoty, a keď sa ti nepáči jej trtkací životný štýl, tak je to tažko udržiavať taký vzťah. Na druhú stranu, ona pichá bez hanby s všelijakými pichošmi, ale možno naozaj aj on mal tiež niekoho ?? Ale keď klamala, tak mne by sa to nepáčilo. Drž si pri tele ľudí, s ktorými sa dobre cítiš, nie takých, ktorí ti budú klamať, oberať ťa o energiu alebo o ktorých už teraz vieš, že s nimi nechceš byť
😦 Tak v tom prípade myslím, že postačí, keď povieš susede, že si stretla jej muža a že ti ukázal "tie" videá. Myslím, že sa ti vyhne aj sama.
@h2 zmazal som to, lebo tam bolo strašne veľa konkrétnych informácii
@muchacici veď áno, to je pravda
@h2 no úplne mám tie fotky a premietajú sa mi dookola, musela to byt ore neho strašná rana ale ok, stalo sa… mne viac nejde do hlavy ako sa môže chovať tak k vlastnému dietatu, keby začne horieť? 🙏 tu neveru kaslat na to, ale aj tie veci okolo toho, čo som naoisala . Cez deň vzorná mamicka a večer … 😞
@minenkak lebo som videla dokazy vo fotografickej a video forme… neprestrelne, aktuálne u nich doma v obývačke a nepodvadzal tam on, ale ona
Nechapem co ti vadi. Osoba s ktorou zdielate jednu ulicu ma aferku. Nie je prva ani posledna. Drz sa tej vety co si napisala :"nie som clovek co strka nos do veci,do ktorych ma je nic". Nymfomania nie je nakazliva,cize sa neboj o rozsirenie sodomy gomory na svojich blizkych.
A to je dôkaz ,že je chronická klamárka, nerozumiem co ti tak vadí,veď nie je ti vôbec blízka,susedka , známa.Je to jej život,možno mala malo sexu,nik okrem tých dvoch nevie ,kde je pravda a ešte aj každý z tých partnerov, má svoj pohľad na tú situáciu
Mne padla sánka,cez deň vzorná mama a večer ako čo robila,veď dieťa spalo,keby sa niečo dialo tak asi prestane so sexom . Ešte raz nie je to tvoja vec,ale ich
Chapem tvoje znechutenie a netusim, ako sa k tomu postavit. Urcite to nie je osoba s ktorou by som chcela udriavat akykolvek kontakt. Na druhej strane byvate strasne blizko a musite nadalej spolu nejakym sposobom koexistovat….
Pockaj co ti ukaze ona, mozno ti padne sanka druhy krat.
Btw. to si s jej chlapom taka kamoska ze ti len tak na pockanie ukazuje intimne videa a fotky?
Takze sused ma videa - ktore pravdepodobne natacal, ked davali trojku, ze ano 🙄 Ze sa susede v noci zapina svetlo, ked je jej muz na nocnej - staci ak tam beha macka 🙄 Rozmyslaj prosim trosku dalej ako od steny k tapete... aspon kym sa s nou normalne budes vediet porozpravat a to, ze "vies", ze ma rada dobry sex z nej z vecera do rana inu alebo horsiu susedu neurobilo... trosku to predychaj... keby pozries do dalsich domov okolo, boh vie ake "hrozne" veci by si zistila...
Ja sa čudujem že si si to vôbec pozerala ak ti aj niečo ukazoval … 🙈 ja by som sa nedivala na niečo čo nie je moja vec . A chlapi vedia byt veľmi pomstychtiví keď už ide o toto… neverila by som že je to všetko tak ako to podal on … hlavne že je urazený nasraty a určite objektívny … podľa mňa ti dvaja sú nie si ani jeden dlžní …
Tak to je fajn, teraz už vieme ze sa ti zhnusila suseda. A dospelá svojprvma osoba by mala vedieť ako sa chovať. A teda ak ti jej prítomnosť tak prekáža sa od sťahujte.
Bohvie kde je pravda v tom ich vzťahu a to ze vidíš svetlo absolútne nemusí znamenať ze sa jej tam striedajú chlapi.zjavne ten jej ex ti je väčší kamoš ako ona kamoska
Presne, tebe to môže prísť hocijaké, no ona je dospela osoba a je to jej život, ty si iba suseda, maximálne kamarátka, to si musí ona vyriešiť s jej byvalym. A ten jej bývalý tiež nerozumiem prečo tá do toho plietol a vesal ti veci na krk…. 🙈 mi to príde jak malé deti
Jediný problém je, že býva vedľa nich a autorka sa boji o svojho manžela 😃ináč by to bola len super pikoška, ktorú by mohla každému rozprávať
nie nevzalo by ma to.... jej zivot a ona vie preco to robila.. mozno ani on nebol svaty ... ale to nieje tvoja starost .. ju ako cloveka to nezmenilo co sa tyka vztahu k tebe ... nik nam nedal pravo sudit druhych ... ale ka ta to tazi tak jej povedz hej vies co stretla som byvaleho tvojho ... tiez mi povedal jeho verziu rozchodu .. smutne,ze kazdy mate inu ale je to vas zivot vy viete ako to bolo .. kazdopadne vypadal dobre a stastne tak som rada,ze ste to obaja tak dobre zvladli
Vsak nech si trtosi s kym chce a kolko chce. Cez den je vzorna mama. Ty od nej nepotrebujes nic. Svoje skolske aktivity so plni. Tebe nijako neublizuje.
Ja nerozumiem, co teba ta zena trapi...jej zivot, jej milenci, jej rozchod...neries, nie.si tu od toho
aby si ju sudila ...nechces sa s nou bavit?...,nebav sa...vyriesene...
Nemyslis vazne, ze toto by ovplyvnilo vase vztahy. Je to jej sukromie a do toho teba nic nie je. Ze ti klamala? A preco by ti mala hovorit o svojom intimnom zivote pravdu?
No tak ja Ti teda poviem, že kľudne aj jej ex mohol klamať, to by som chcela vidieť tie dokazy, ktoré Ti ukázal....

Ale to je jej život,veď ty s ňou nič nemáš.Ri vadí ,že podvádzala partnera ,alebo to že trtka ako divá