icon

Ako sa zachovať, keď sa prestal ozývať?

5. apr 2024

Ahojte, trošku sa rozpíšem...
Nejaký čas som si písala s jedným chalanom o 3r starším a minulý víkend prišiel za mnou na chatu.
Bola som s partiou, bolo super, pili sme, zabávali sme sa atď, no alkohol robí svoje a s tým chalanom som sa vyspala, jednoducho som to tak v tedy cítila...
Ako sme prisli z chaty mi ešte stále písal, udržiaval kontakt, dnes mal prísť za mnou a zrazu to zrušil, že nemôže prísť, lebo bude musieť pracovať cez víkend..hovorím si, že dobre čo už stáva sa 🤷🏻‍♀️ od cca 17ej mi vôbec neodpisuje, jasne ze som sa mu neprosila ani nevtierala aby odpísal...moja kamoška ho začala sledovať na ig v sekunde si ju potvrdil a napísal jej aká je krásna, no mám dosť...vôbec nič som mu nespravila vidím to tak, že na tu chatu išiel s cieľom na istý pich...+ mi stále ukazovalo jeho aktivitu, ktorú si pánko zrazu vypol...ako sa mám zachovať mám si ho zmazať všade a neriešiť? Pretože tudy cesta nevede...čo by ste robili vy ďakujem

autor
6. apr 2024

@michaela329 môžem ti napísať správu?🙂

thoughtfulweirdo
6. apr 2024

@katkami123 Za mňa je zrelosť ukončiť stretávanie slušne. Veď jej nemusí povedať, čo si myslí alebo reálny dôvod, prečo mu nevyhovuje. Vyspelý človek to nijak hlbšie nekomentuje, len skrátka povie "toto nie je to, čo hľadám, ahoj a maj sa". A v dnešnej četovacej dobe je to ozaj smiešne jednoduché, ani do očí sa netreba dívať 🙂

katkami123
6. apr 2024

@viera27
Tak sa opýtam na rovinu, vy ženy, ktoré sa vyspíte hneď s cudzím človekom, ktorého nepoznáte, nie je tým žiadne puto, môže byť čiste mešuge, to sa potom nehsnbíte s kým všetkým ste spali? Keď zistíte, že dotyčný je geňo, vymletý, akebo nejaký kriminálnik, blbec, psychopat, narcis, agresívny… To akože nemáte záujem ani vedieť s kým realne idete do postele a či je ten chlap v poriadku? Lebo však to po 2 hodinách na 1. stretnutí človek ťažko určí, veľa ľudí sa pretvaruje. Však trochu aspoň preberám, aby som potom nemusela kanálmi chodiť, keď zistím komu som hneď dala.

thoughtfulweirdo
6. apr 2024

A ešte na margo niektorých komentárov, veď chlapík dal jej na prvom stretnutí, sú si úplne kvit 🙂

katkami123
6. apr 2024

@thoughtfulweirdo
Tak možno sa obava práve toho, že tomuho nutiteľskému typu ženy to nebude stačiť a bude mat potrebu to rozoberať a rozmazávať. Práve preto to chlapi radšej ubrsvajú do stratena, podľa mňa. Lebo veľa žien potrebuje pitvať do hĺbky.

mircalla
6. apr 2024

@katkami123 Ja som sa tak vyspala s otcom mojich 2 deti...aj s mojim ex, s ktorym som bola dlhe roky. Teda predtym sme si pisali, ale vyspali sme sa spolu na 1. rande..nijako to nic neovplyvnilo. Necitim sa ani ako handra ani slapka, skratka som to chcela. Takze si nemyslim, ze to je tym, jednoducho sa mu nazivo nepacila resp. sa mu nepacila jej povaha
Nema zmysel sa v tom pitvat, odpoved sa nedozvie

aurora33
6. apr 2024

@michaela329 schválne som si pozrela znova začiatok diskusie. Jedna jej tam napísala, že nie je handra a o šľapke nepadlo ani slovo. Takže zjavne si si nejako tie urážky domyslela ty.

katkami123
6. apr 2024

@mircalla
Pýtala som sa niečo úplne iné. Či sa ženy nehanbia za tú širokú paletu rôznych podivínov, ku ktorým by sa najradšej na ulici potom nepriznávali. To, že tebe z toho vypálili 2 vzťahy… no…z toho jeden je už aj pasé, a čo tí predtým? Človeka podľa mna treba spoznávať a podľa toho preberať s kým sa vyspím, však mám nejakú sebaúctu, nepôjdem s každým blbcom, čo si píšem alebo ho poznám 2-3 hodiny (v lepšom prípade). Pôsobí to dosť zúfalo.

thoughtfulweirdo
6. apr 2024

@katkami123 Ale dnes?? Veď pošlem správu a zablokujem 😄 druhá strana vie, na čom je a ja mám svätý pokoj. Win-Win.

katkami123
6. apr 2024

@thoughtfulweirdo
Možno na instagrame sa mu nedá blokovať (nemám ig, neviem), ešte v tom horším prípade, aj majú vymenene tel.č., tak tie sms mu budú stále chodiť. Potom by zas bol za debila, ktorý si ju zablokoval.

Ale zas na druhej strane, nepamätám si, žeby som bola hneď z chlapa hotová po 1. rande, u mňa to bolo vždy postupne, som skôr rozumový typ v tomto ako emocionálny.

autor
6. apr 2024

@katkami123 Dá sa blokovať všade či už na ig, fb, messengeri, whatsappe..viac menej mi je už jedno, že sa neozval, skôr mi ide o princíp, že nasluboval hory doly, ďalšia kamarátka si zobrala voľno, lebo sme mali ísť ku nej na návštevu a pod...jednoducho žiadna vyspelosť z jeho strany - napíšem nemám záujem a bodka 🙃

thoughtfulweirdo
6. apr 2024

@katkami123 Zablokovať sa dá všetko 🙂 aj Instagram, aj telefónne číslo. Preto vravím, že dnes už je to trápne jednoduché. Každopádne sa mi nechce veriť, že by ho zaujímalo, či by bol za debila po zablokovaní, keď mu nevadí, že je za debila mumáka 😅

autor
6. apr 2024

@thoughtfulweirdo No asi tak nejako 😅🙏🏻

mircalla
6. apr 2024

@autor Muzi take veci nepisu, na to su zbabeli, aspon vacsina

subartic
6. apr 2024

@thoughtfulweirdo tak zas neženme to do gender a bezpohlavnosti , vždy dáva samica . muž rozosieva a žena určuje kde a ským , teda dáva ona.

dominikamacakova
6. apr 2024

Zabudni na neho 😅

autor
6. apr 2024

@dominikamacakova zachviľu si na debila ani nespomeniem 😃 takže pohoda

dominikamacakova
6. apr 2024

Sú to debili. Mne sa raz jeden prestal ozývať po troch mesiacoch a to som si myslela, že spolu už chodíme 🤔🤣

autor
6. apr 2024

@dominikamacakova Nerooob aj sa ti ozval ešte niekedy ? 🤣

michaela329
6. apr 2024

Kľudne

michaela329
6. apr 2024

@aurora33 nemusíš ísť na začiatok diskusie, slovne spojenie tretotriedna slapka je hned stranu vedla. Ale Ty si v tej diskusii očividne vyberas len co sa Ti hodí. Vieš co, namiesto toho aby si tu hľadala veci, ktore môžeš otočiť na mna, sa skús radšej zamyslieť nad tým, ci je moralne prísť do diskusie a namiesto odpovede na otázku začať vypisovať o sebe samych ako ste moralne nadradene, lebo by ste v živote neurobili to, čo ani nebolo hlavnou temou otazky 👏 Ale ak sa moralisticka uderka citi ako lepšie bytosti, lebo sex považujú za "odmenu" chlapovi, tak nech sa páči - žite a nechajte žiť.

oblecenie99
6. apr 2024

Nečítam vôbec diskusiu, ale vychádzam z tvojej vety, že vtedy si to tak cítila.. a je to v pohode. Nerieš a nemaj nebodaj výčitky.

katkami123
6. apr 2024

Ty si mala ísť s ním k kamoške na návštevu, ktorá si kvôli tomu zobrala volno? To nejaká tiež z tej chaty, že aj jeho pozvala? K sebe domov? Však môžete byť iba vy 2 spolu, aj bez neho. Či treba ho tam?

bonboniera
6. apr 2024

@katkami123 vy ženy, čo sa po rokoch rozvediete s niekym s kým máte deti, lebo je z neho mesuge, čisté geno a všetky tie veci čo si popisala, to sa nehanbíte s kým ste žili, s kým ste pravidelne spavali a urobili si s ním nebodaj deti???! Hanba by ma fackovala, kde máte sebaúctu ;)

aurora33
6. apr 2024

@michaela329 prosim ta, prestan si už vymýšľať a domýšľať. Xkrat som napísala, že sa tu necítim byt nadradená ani nič podobne plus znova nedomyslaj si, že ak chlapovi nedám na prvom rande, tak čakám do svadby, alebo mu poskytujeme sex za odmenu. Kokos, normalne sa nestiham čudovať, čo tu dokážeš vyfabulovat z pár viet.
Opakujem teda: nie, necítim sa vyť morálne nadradená, nie- neposkytujem sex za odmenu, tiež ho zbožňujem a jednoducho mám sex lebo chcem, ALE nie, v živote som nedala pri prvom stretnutí.

autor
6. apr 2024

@aurora33 To, že si nikdy nedala pri prvom stretnutí už mi nemáme ako vedieť.. môžeš aj nemusíš hovoriť pravdu, takže asi toľko k tomu 🙂 už to tu nekomentuje, nebudem sa predsa zapodievať s nejakym debilom, ktorý nestojí za to 😉 ďakujem za pozitívne aj negatívne komentáre každý má svoj názor.

gribka1
6. apr 2024

No tak si si chvíľu užila, keď si sa tak cítila. Aj tak to nestálo za veľa. Dobre sa ti stalo, veď si predstav, že by si sa citovo naviazala s takých gambľavým. Za chvíľu ti vyfučí z hlavy. Ale keby sa ozval, pre plné vajcia, tak si uži ako ho odmietneš.

aurora33
6. apr 2024

Ved v pohode ja len odpovedám tej jednej, ktorá si tu z pár viet vymyslela také blbosti že až. Je mi jedno či mi veríš či nie, nemám prečo si tu vymýšľať. Drzim palce nech naňho rýchlo zabudnes. Pekný deň 🙂

michaela329
6. apr 2024

@aurora33 ja si tu vymýšľam? Ja reagujem na všetky moralizatorky, ze sa to Teba akurát tak strašne dotklo. To je už Tvoj problém.

aurora33
6. apr 2024

@michaela329 sama nie si o nič lepšia ako tie ,,moralizatorky”, ktoré ti tak strašne vadia. A ano vymyslas si a domyslas.