icon

Ako sa zbaviť manžela?

20. apr 2022

Sme spolu dva roky ale lezie mi na nervy. Z lásky som prešla asi do nenávisti. Nie nieje to nenávisť ako taka. Ale proste časom som zistila že je ako malé decko ktoré potrebuje ešte cicku a mozog ako dieťa ma. Ja nemám na neho nervy už proste. Všetko mi lezie na nervy. Ako dýcha ako chrápe jeho chôdza jeho debilne trápne detinské poznámky ku danej situácii. Fuck !!! A to jak si nedá nič vysvetliť lebo stále len každý je zlý len on je chúďatko každý niečo robi zle len on robi všetko dobre. Ja neviem kde som takého k-k-ta našla fakt ale proste potrebujem sa ho zbaviť. Rohypnol nemám a zem je na zakopanie mŕtvoly ešte tvrdá. Poraďte mi niečo prosím lebo sa zbláznim z neho do prdele

Strana
z2
ailiba
20. apr 2022

V com je priblem, ked byvate u tvojich rodicov? Je to dom tvojich rodicov. Rozved sa a vyhod ho. Vyhodit ho mozes aj predtym, ako sa rozvediete... Nena co robit v dome tvojich rodicov. Ked nemate deti, tak vas rozvedu bez problemov.

kitycat
20. apr 2022

Toto bude nejaky troll, takto nepise zena co si zobrala debka za muza..

autor
20. apr 2022

@kitycat ja ti dám trolla 😳

autor
20. apr 2022

@ailiba spoločne nemáme

elizabet173
20. apr 2022

vieš, ako keď máš takéto myšlienkové pochody, tak sa nediv, že ťa pokladáme za trolla. Muža ti nepridelil Mestský úrad, vybrala si si ho sama, nemáte spoločné dieťa, kľudne ho môžeš vypakovať, nech ide k svojej mamke a rozviezť sa. Prečo sa necháš vydierať?

ailiba
20. apr 2022

Tak kde je problem... Posli ho prec a rozved sa. Nech si hovori co chce... Ci uz tebe, alebo rodicom. Tie vyhrazne kecy su normalne. Jeden den slubuje, druhy den sa vyhráža. Nepocuvaj ho. Rodicom povedz, ze sa chces rozviesť.

gertys
20. apr 2022

Moze byt. Aj moj manzel bol skvely a uzasny muz az to raz prestalo a zacalo sa to menit. Chcem len podotknut ze z mojho milenca je teraz manzel. Mame rodinu a som naozaj happy. A az teraz vidim v com vsetkom to bolo zle zle zle. Poslednou kvapkou ktorou sami zhnusil bolo ze zacal pit

h2
20. apr 2022

OK, predpokladajme, že je to naozaj. Rozveď sa s ním. To, že povie o tebe tvojim rodičom nejaké klamstvá, je blbosť. Hovorí to, aby ťa zastrašil. A keby aj, hádam by mu neverili, keď im povieš, že sa s ním rozvádzaš a chce sa ti tým pomstiť. Zjavne ho nemôžeš vystáť, tak načo byť ďalej vo vzťahu? Daj mu najavo, že sa ho nebojíš. Keď ti začne rozprávať, ako povie tvojim rodičom hento tamto, tak mu rovno povedz, nech chvíľku počká, že ich ideš zavolať, nech im to povie hneď.

zuzanazu85
20. apr 2022

Ako sa zbaviť manžela? V tej otázke nie je niečo s ,, kostolným poriadkom" 🤭. Radšej sa opýtať, prečo som si ho brala? 😁

filipka250
20. apr 2022

@kitycat nebude to troll, skor si ,,dakde triskli hlavu" obaja. 🤦

elizabet173
20. apr 2022
loliki
Autor odpoveď zmazal
oliolijanka
Autor odpoveď zmazal
loliki
Autor odpoveď zmazal
janickacrazy
20. apr 2022

A to máš problém napísať žiadosť o rozvod? Prečo mu zeries tie blbé reči? Veď ty si vo výhode, dieťa spolu nemáte, bývate u tvojich rodičov. Pobal mu kufor, daj pred dvere spolu s kópiou žiadosti o rozvod. Rodičov vopred upozorni, že sa ti vyhráža, aby boli v obraze. Nabudúce lepšie vyberaj.

oliolijanka
Autor odpoveď zmazal
miadi
20. apr 2022

Keby si aj robila prostitutku v zahranici tak mas svoj byt a nie si u rodicov 🤪to by si musela byt ina socka aby rodicia verili jemu a nie tebe. Nehnevaj sa znies ako troll ked ti je takato biedna situacia tak vtipna. Velku prdel si vies z toho robit 👍fajn ale maj ten zmysel pre humor aj v praktickych veciach-popri pisani ziadosti o rozvod. Vtipi o vrazde ci 72 kytic na jeho urob ti nijak nepomozu.

zoro9836
Odpoveď bola odstránená
zoro9836
Odpoveď bola odstránená
zuzanazu85
20. apr 2022

Sú takí, ktorí svoje manželky bijú,tam by som tu nenávisť a ,zhnusenim chápala. Ale asi si si ho z nejakého dôvodu brala a srandovat takýmto štýlom veru nie je vhodné ženy. Skôr by som to chápala tak,že omrzelo a hľadáš niečo,ako ho ,, zhodiť", osočovať a tak si samej sebe dať za pravdu. Ktorú ani mať nemusíš, nemusí byť ani taký,ako ho vykresľuješ.

jaskolka
21. apr 2022

Nehnevaj sa, ale obaja ste ako hlúpe trucovite deti. Tebe po dvoch rokoch vadí všetko na ňom, on sa vyhráža somarinani.
Bud sa spravate ako dospelí, sadnite si a povedzte si, že to neklape, a choďte od seba, alebo si ujasnite, či chcete to ešte skúsiť a vyhľadať poradňu.
Ale toto, čo obaja vystrajate, no podľa mňa by ste obaja si zaslúžili par faciek.
A ty o jednu viac, lebo mne prídeš ty viac strelená, z vás dvoch. Si si istá, že si tu hlavu si" netriskla" dakde ty?

liljana
21. apr 2022

Ako dlho ste spolu? S prvym dietatom si bola vydata a toto bude druhy rozvod alebo prvy? Naco sa ludia zenu do svadby, ked uz 2 roky po nej chcu rozvod. Teraz bude ten rozchod akurat komplikovanejsi. Keby ste spolu chodili, iba mu vylozis kufre pred dvere. Nastastie nemate spolu deti.

kinderzwillinge
21. apr 2022

Mozno sa pan manzel nevyhraza blbostami, ale niecim, co sa naozaj stalo a preto sa autorka nerozvadza a nevyhadzuje ho z domu,
Ako sa hovori, na "Na každém šprochu, pravdy trochu"

rawmamka
21. apr 2022

Bože, mať tak tvoje starosti a ministrov plat 😀, povedala by moja mamka ... nemáte spolu deti, nemáte spoločný majetok, dva roky manželstva nie je ani taká časová strata, horšie by bolo, keby ste spolu stratili 20 rokov života.... zrejme sa nenávidíte vzájomne, takže pobaľ mu veci, pekne sa s ním definitívne rozlúč, podaj žiadosť o rozvod a o pár mesiacov po ňom nezostane ani smrad v dome. Ak si ty normálna, tak rodičia neuveria báchorkám od pre nich relatívne cudzích ľudí, to by im mohol kde kto kadečo nakvákať.... a na tvojom mieste, by som rodičom neťahala do domu kadejaké indivíduá, ži vo svojom a podľa svojho.

laska86
21. apr 2022

@ivetta1234 😂😂😂

danica2711
21. apr 2022

vymyslené (a ešte k tomu dosť diletantsky) bláboly

aninka30
3. nov 2022

@gertys mozem otazku?kludne aj do spravy odpoved sk nechces verejne...kolko mesiacov,rokov si bola s milencom?co bola posledna kvapka ze si odisla od manzela?ako to prijali deti?

akbara77
3. nov 2022

Vrana k vrane sadá

Strana
z2